reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Eveee - a powtarzalas betę ? Ja bym radziła powtórzyć porównać z poprzednią dla świętego spokoju , kurde 6 t powinno być widać chyba ze późno owulacja i myślisz ze jesteś dalej niż jesteś. .. ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powtarzałam już. Robiłam trzy. Przyrastalo prawidłowo, nawet bardzo. Ostatnia beta o 600 %.
Ryczec mi się chce.

reklama
Nie umiem ocenić tego wyniku, a lekarz jest pewny?? Z córką w 6t5d nie biło jeszcze serce, lekarz powiedział że będzie poronienie, bo plamiłam, a 10 dni później już biło, więc cuda się zdarzają... miałaś już wcześniej usg??
U mnie beta wyglądała tak:
34 dc - 61,6 (29.06.)
36 dc - 175,1 (1.07.)
39 dc - 1222,2 (4.07.)
Nie byłam wcześniej na usg. Ostatnia @ 27.05.

Eveee przykro mi :-(

8599e6ydh9ss8jgy.png

Evee- zrób betę najważniejsze żeby była. Większa niż ta poprzednia a kiedy masz przyjść jeszcze na usg sprawdzić ? Czy co ogólnie robisz ? Jaki plan ? Nie przekreslaj jeszcze wszystkiego - trzymaj się :*

Dziewczyny ile z was robi badania prenatalne? Moja mama jak byla w ciazy miala je refundowane i okazało sie, że moja siostra bedzie chora, konkretnie bedzie miala Downa. Mama potem zostala wyslana na aminiopunkcje i okazalo sie, ze wszystko jest w porządku. Zastanawiam sie czy jest sens je robic. Zwłaszcza, ze mam 21lat, w rodzinie żadnych chorób, oprocz bielactwa które mam ja. Ciąża przebiega wzorowo, juz na poczatku 6 tygodnia widac było echo serduszka. Co myślicie o tych badaniach? :)

Nad usg prenatalnym nie ma się co zastanawiać, z resztą to chyba standard teraz i każdej ciężarnej robią? Badanie jest nieinwazyjne, nie niesie żadnego ryzyka.

Eveee- to strasznie długo - wiesz z jednej str. To po prostu jeśli nie ma nic to samo pewnie się krwawienie by zaczęło w przeciągu tego czasu dlatego pewnie tak powiedziała. .. i tak pewniw musisz przynajmniej z tydzień dobry poczekać żeby gdziekolwiek indziej iść (żeby nie czekać aż tak dlugo) ja bym betę spr. Czy jest przyrost bo jeśli jest dobry dalej przyrost to jest ok i po prostu może później zaszłas niż myślisz u mnie np gdzieś tydzień zginął nie wiem gdzie ... ja się kłóce z lekarzem ze rodze 2. A on mi wmawia ze 9 hehe , nie martw się ! Zrób krew i może się uspokoisz bo tak to się kobieto zapłaczesz przez 3 tyg bez powodu - kciuki trzymam !

reklama
Eveee- to strasznie długo - wiesz z jednej str. To po prostu jeśli nie ma nic to samo pewnie się krwawienie by zaczęło w przeciągu tego czasu dlatego pewnie tak powiedziała. .. i tak pewniw musisz przynajmniej z tydzień dobry poczekać żeby gdziekolwiek indziej iść (żeby nie czekać aż tak dlugo) ja bym betę spr. Czy jest przyrost bo jeśli jest dobry dalej przyrost to jest ok i po prostu może później zaszłas niż myślisz u mnie np gdzieś tydzień zginął nie wiem gdzie ... ja się kłóce z lekarzem ze rodze 2. A on mi wmawia ze 9 hehe , nie martw się ! Zrób krew i może się uspokoisz bo tak to się kobieto zapłaczesz przez 3 tyg bez powodu - kciuki trzymam !

[emoji9]

Do góry