reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Eveee - a powtarzalas betę ? Ja bym radziła powtórzyć porównać z poprzednią dla świętego spokoju , kurde 6 t powinno być widać chyba ze późno owulacja i myślisz ze jesteś dalej niż jesteś. .. ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powtarzałam już. Robiłam trzy. Przyrastalo prawidłowo, nawet bardzo. Ostatnia beta o 600 %.
Ryczec mi się chce.

reklama
Nie umiem ocenić tego wyniku, a lekarz jest pewny?? Z córką w 6t5d nie biło jeszcze serce, lekarz powiedział że będzie poronienie, bo plamiłam, a 10 dni później już biło, więc cuda się zdarzają... miałaś już wcześniej usg??
U mnie beta wyglądała tak:
34 dc - 61,6 (29.06.)
36 dc - 175,1 (1.07.)
39 dc - 1222,2 (4.07.)
Nie byłam wcześniej na usg. Ostatnia @ 27.05.

Eveee przykro mi :-(

8599e6ydh9ss8jgy.png

Evee- zrób betę najważniejsze żeby była. Większa niż ta poprzednia a kiedy masz przyjść jeszcze na usg sprawdzić ? Czy co ogólnie robisz ? Jaki plan ? Nie przekreslaj jeszcze wszystkiego - trzymaj się :*

Dziewczyny ile z was robi badania prenatalne? Moja mama jak byla w ciazy miala je refundowane i okazało sie, że moja siostra bedzie chora, konkretnie bedzie miala Downa. Mama potem zostala wyslana na aminiopunkcje i okazalo sie, ze wszystko jest w porządku. Zastanawiam sie czy jest sens je robic. Zwłaszcza, ze mam 21lat, w rodzinie żadnych chorób, oprocz bielactwa które mam ja. Ciąża przebiega wzorowo, juz na poczatku 6 tygodnia widac było echo serduszka. Co myślicie o tych badaniach? :)

Nad usg prenatalnym nie ma się co zastanawiać, z resztą to chyba standard teraz i każdej ciężarnej robią? Badanie jest nieinwazyjne, nie niesie żadnego ryzyka.

Eveee- to strasznie długo - wiesz z jednej str. To po prostu jeśli nie ma nic to samo pewnie się krwawienie by zaczęło w przeciągu tego czasu dlatego pewnie tak powiedziała. .. i tak pewniw musisz przynajmniej z tydzień dobry poczekać żeby gdziekolwiek indziej iść (żeby nie czekać aż tak dlugo) ja bym betę spr. Czy jest przyrost bo jeśli jest dobry dalej przyrost to jest ok i po prostu może później zaszłas niż myślisz u mnie np gdzieś tydzień zginął nie wiem gdzie ... ja się kłóce z lekarzem ze rodze 2. A on mi wmawia ze 9 hehe , nie martw się ! Zrób krew i może się uspokoisz bo tak to się kobieto zapłaczesz przez 3 tyg bez powodu - kciuki trzymam !

reklama
Eveee- to strasznie długo - wiesz z jednej str. To po prostu jeśli nie ma nic to samo pewnie się krwawienie by zaczęło w przeciągu tego czasu dlatego pewnie tak powiedziała. .. i tak pewniw musisz przynajmniej z tydzień dobry poczekać żeby gdziekolwiek indziej iść (żeby nie czekać aż tak dlugo) ja bym betę spr. Czy jest przyrost bo jeśli jest dobry dalej przyrost to jest ok i po prostu może później zaszłas niż myślisz u mnie np gdzieś tydzień zginął nie wiem gdzie ... ja się kłóce z lekarzem ze rodze 2. A on mi wmawia ze 9 hehe , nie martw się ! Zrób krew i może się uspokoisz bo tak to się kobieto zapłaczesz przez 3 tyg bez powodu - kciuki trzymam !

[emoji9]

Do góry