O jaaaa fajnie że macie podobny termin. To tylko 2 miesiące różnicyFabimama - cieszę się brakiem mdłości ale fakt jest taki, że jedyne objawy jakie mam to że szybciej się męczę, puchnę w upał, mam większy brzuch i kompletnie przeszła mi ochota na słodkie. Także niewiele
Czasami się zastanawiam czy to nie ciąża urojona[emoji14]ale wtedy patrzę na USG
Mój Mąż czasem z przerażeniem patrzy na mój wielki brzuch a wtedy ja go straszę że to pewnie dlatego jest taki wielki że to bliźniaki[emoji14]Śmieszne jest to że kuzynka Męża jest w 18 tc i ma taki brzuch jak ja... a przecież to 10 tyg różnicy!
Łaziłam ostatnio po sklepach za nowymi ciuchami ale jakoś nie umiałam jeszcze kupić nic typowo ciążowego nawet "na zaś"... ale u nas na wsi wesołej, wsi spokojnej otworzyli parę dni temu Pepco a tam miliony maleńkich śpioszków, bucików i sukieneczek... aż by się chciało wszystko kupić
Ja się chwalę : przyszedł mi dziś list ze szpitala z zaproszeniem na usg 13 Lipca na 3 mam wizytę . Ależ się cieszę!!!! W końcu pierwsze usg!