reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
A my już 10t3d :) i jedziemy dziś w nocy nad morze! Już sie doczekać jak dziecko nie mogę a przed nami 450 km:(
Udanego urlopu !!!! ;)
Kasia witaj :)
spokojnie czekaj do wizyty:) test jest ok.

Asia ja mam zakaz seksu na 3 tyg. Niestety spadek libido mnie nie dotyczy.:p

Fabimama czyli jak chcesz iść gdzieś bez Najmłodszego to starsi bracia pozostają?
U mnie teściowa dobrze się mała zajmuje. Nie powiem, trochę ją strasznie nianczy, ale tłumacze sobie, że przecież to babcia. Poxa tym póki co nie mam wyboru i jestem zdana na jej pomoc; )

Witaminy rzeczywiście redukują mdłości, ale niestety powodują straszna zgage :p
Wmtesciowa widzę raz na 2 lata... a wtedy synek wszędzie nami... . Za to u nas w Ie.. na koło godzin nie raz zostawał z moimi rodzicami .. nigdy na noc. W zeszłym roku zaczęliśmy go zostawiać ze starszymi.. na początku na godzinke... potem dwie... teraz jak wychodzimy o 18 do znajomych w sobotni wieczór wracamy koło 24 chlopcy dbają o kolację i kładą go spać ;)
Gdzie jedziecie? My w piątek w nocy do krynicy morskiej,ciekawe jak ja zniesie podróż i wczasy,moja ciąża jest tydzień młodsza od twojej.
I wam życzę udanego urlopu!

85993e3krgxydke3.png

hej Dziewczyny :)

Od dziś z Wami - jestem w 9 tc i termin na 9.02

Mój Mąż nie wiedzieć czemu ma teraz dużo większą ochotę na przytulanki niż wcześniej :) czyżby ciąża była jakimś afrodyzjakiem? ;)
Gorzej że ja nie mam ochoty... brzuch mam wielki jak balon i ochoty brak... Wam też urosły już brzuchy (wiem, że to prędzej woda i fakt że nie ma już gdzie sadełka wciąganiem brzucha schować ale jestem olbrzymia...) czy to tylko ja jestem jakimś dziwnym wyjątkiem? ale za to kompletnie nie mam żadnych mdłości...
To moja pierwsza ciąża więc się wszystkim lekko spinam ;)

Karina

Mój Mąż nie wiedzieć czemu ma teraz dużo większą ochotę na przytulanki niż wcześniej :) czyżby ciąża była jakimś afrodyzjakiem? ;)
Gorzej że ja nie mam ochoty... brzuch mam wielki jak balon i ochoty brak... Wam też urosły już brzuchy (wiem, że to prędzej woda i fakt że nie ma już gdzie sadełka wciąganiem brzucha schować ale jestem olbrzymia...) czy to tylko ja jestem jakimś dziwnym wyjątkiem? ale za to kompletnie nie mam żadnych mdłości...

Karina
Spokojnie :) ja gdyby nie usg i brak okresu to do tej pory nie wiedziałabym że jestem w ciąży ;) a zaczynam zaraz 11 tydzień ;) brzuszek też mi wywalilo wyglądam jak w 4/5 msc

Majowy poranek Ja termin na 10.02, tez mi wywala brzuszek,najgorzej wieczorem. Kupiłam już parę spodni ciazowych ale z dwie pary odsprzedam bo ja w życiu taka duża nie bede;) dziś się rozgladne za jakimiś dresami bo w jeansach brzuch boli. U mnie libido zerowe .

Hej Laski, ja też dresik kupiłam:p Cisną te dżinsy masakra. W brzuchu czuję, że mam Intruza;) ciągle mnie tam rozpiera :)

Libido? Wysokie hihihi :p

Ehhh i jeszcze pracuję:( Córcia ma wakacje i tak walczymy razem.

Airfix - To widzę że nie jestem sama ;-) ja mam pracę przy biurku i jak dłużej siedziałam w spodniach typu jeans to brzuch mnie bolał :-( teraz już kupiłam spodnie na gumce co by lokator miał miejsce :-) inaczej się nie da, a to dopiero sam początek! Co to będzie później? :-D
Fajnie że wszystkie już tak macie bo bałam się że mam jakieś urojenia ;-)
Gorzej będzie w pracy - jak ja się wytłumaczę że to dopiero początek 3 mca? Nie widzieli mnie 2 tyg bo byłam na L4 i wrócę jako mała ciężarówka ;-)

Karina
Witam jeszcze raz... Kochana tylko się ciesz brakiem mdlosci... nic fajnego.. mnie męczą od rana do nocy!
Hej Laski, ja też dresik kupiłam:p Cisną te dżinsy masakra. W brzuchu czuję, że mam Intruza;) ciągle mnie tam rozpiera :)

Libido? Wysokie hihihi[emoji14]

Ehhh i jeszcze pracuję:( Córcia ma wakacje i tak walczymy razem.
Ja jeansy zakładam jak już naprawdę muszę... chodzę w sukienkach ;) i leginsach. 4 tygodnie temu były ubrania ciążowe i nas w Lidlu i zakupiłam sobie dresiki ciążowe sztuk 2 ;) ale jeszcze za duże są w pasie... ;)
Majowy poranek Ja termin na 10.02, tez mi wywala brzuszek,najgorzej wieczorem. Kupiłam już parę spodni ciazowych ale z dwie pary odsprzedam bo ja w życiu taka duża nie bede;) dziś się rozgladne za jakimiś dresami bo w jeansach brzuch boli. U mnie libido zerowe .
Dopiero teraz dojrzałam ze mamy praktycznie ten sam termin ;) i mnie brUchol też już widać ! Mąż wczoraj wieczorem wrócił wrócił pracy... i się śmiał czy się kapustą nie obkadlam przypadkiem ;) na wieczór wywala go najbardZiej ;)
Spokojnie :) ja gdyby nie usg i brak okresu to do tej pory nie wiedziałabym że jestem w ciąży ;) a zaczynam zaraz 11 tydzień ;) brzuszek też mi wywalilo wyglądam jak w 4/5 msc
Dokładnie jak 4-5 miesiąc . ... pojadę do Polski to każdy na dziendobry się domysli!

85993e3krgxydke3.png

reklama
Fabimama - cieszę się brakiem mdłości :D ale fakt jest taki, że jedyne objawy jakie mam to że szybciej się męczę, puchnę w upał, mam większy brzuch i kompletnie przeszła mi ochota na słodkie. Także niewiele ;)
Czasami się zastanawiam czy to nie ciąża urojona :p ale wtedy patrzę na USG ;)

Mój Mąż czasem z przerażeniem patrzy na mój wielki brzuch a wtedy ja go straszę że to pewnie dlatego jest taki wielki że to bliźniaki :p
Śmieszne jest to że kuzynka Męża jest w 18 tc i ma taki brzuch jak ja... a przecież to 10 tyg różnicy!

Łaziłam ostatnio po sklepach za nowymi ciuchami ale jakoś nie umiałam jeszcze kupić nic typowo ciążowego nawet "na zaś"... ale u nas na wsi wesołej, wsi spokojnej otworzyli parę dni temu Pepco a tam miliony maleńkich śpioszków, bucików i sukieneczek... aż by się chciało wszystko kupić :D

Do góry