reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Przeglądam imiona z nudów i doszłam do wniosku, że żeńskich ładnych nie ma (przynajmniej takich nie wystepujących w najbliższym otoczeniu, które średnio chce powtarzać) [emoji33] Co do aktywności fizycznej to u mnie w sumie bez zmian, tyle że ze wspinania muszę na rok zrezygnować ;)

reklama
Ja ruch ograniczyłam do minimum z powodu mdłości i moich słabości, trochę mnie to martwi z powodu przyrostu wagi jaki czeka Nas w najbliższym czasie :-)
Dziewczyny a jak jest u Was z sennością??? Ja od kilku dni spałabym całą dobę, w ciągu dnia urządzam drzemki :-)

cały zeszły tydzień przespałam albo przeleżałam, w tym tyg lepiej ale i tak czasem robię popołudniowe drzemki... Ale zwykle cały dzień zachowuję się jak lwica na sawannie - najchętniej leżę na trawie i ziewam, chyba że głód zmusi mnie do wyjścia na polowanie... ;)

cały zeszły tydzień przespałam albo przeleżałam, w tym tyg lepiej ale i tak czasem robię popołudniowe drzemki... Ale zwykle cały dzień zachowuję się jak lwica na sawannie - najchętniej leżę na trawie i ziewam, chyba że głód zmusi mnie do wyjścia na polowanie... ;)
Mam dokładnie tak samo plus mdłości które odebrały apetyt :-\

majowy poranek - dobre porownanie :D

Mi w poprzedniej ciazy sily wrocily jak mdlosci przeszly, wiec teraz tez licze na powtorke. I chocbym jak chciala wiecej aktywnosci to mecze sie okrutnie, ale to tez pewnie od tego ze nic nie robie. To chyba takie kolo zamkniete. Wiec jak narzie to spacery, troche slow jogging i tyle..

Koszmarne mam problemy z cisnieniem, dzis po poludniu 92/57 , mam wrazenie, ze nie mam sily powiekami mrugac..

Wszystkozajete Ja znów mam odwrotny problem:) dla mnie męskich imion nie ma.

Japko Mi dretwieja nogi,ręce, stawy w palcach w nocy. Pije magnez większa dawkę i może coś to da

Monsku - mam nadzieję że przejdzie nam w 2 trymestrze, wtedy podobno świat staje się piękniejszy ;-)
U mnie takie samo ciśnienie - 90/60 a nawet 80/50... Ale czuję się mimo wszystko nie najgorzej....

Airfix - dla mnie też nie ma męskich... Dla dziewczynki to mam już 3 opcje a chłopiec... Nic mi się nie podoba, a jak już nawet coś znajdę to wtedy Mężowi się nie podoba...

Cześć dziewczyny. Długo siedziałam cicho. Czytam was ale nie mam weny żeby coś napisać takiego lenia dostałam. Witam nowe mamusie. W końcu mam apetyt, problem w tym ze nie wiem na co . Widzę po sobie ze schudłam ale brzuch tak jak wam mi wywaliło. Przyszedł dzisiaj list ze do położnej mam iść 18go a wiec na usg się nie doczekam, zrobię w Polsce w okolicach 26go. Wam tez nogi drętwieją pod wieczór??
Hej . A skąd jesteś?

Ja dziś kolejny fatalny dzień... na nic nie mam siły... ; ( jakoś energi brak... brzucho dziś pobolewa wiec wzięłam nospe i się położyłam . Jutro za to jadę do bardzo bliskiej koleżanki której nie widzialam prawie 2 miesiace ;) wiec się nie mogę doczekać ;)

85993e3krgxydke3.png

Hej Fabimama. Naprawdę długo mnie nie było i już o mnie zapomniałaś . To ja, ta baba z Londynu która tak jak ty z utęsknieniem czeka na pierwsze usg. Masz szczęście ze cię umówili przed waszymi wakacjami, u mnie się na usg nie zapowiada. Trudno. Pójdę w Polsce.

reklama
Do góry