reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Fabimama Córcia nam się marzy od dawna,mieliśmy mieć jedno dziecko i od zawsze córkę;) Los dal mam zdrowego synka i z tego się cieszymy,bo to najważniejsze. Chciałam 3ke dzieci,ale ze względu na problemy ze zdrowiem nie mogę ryzykować, drugie dziecko będzie tym ostatnim. Wiadomo że chciałabym żeby się spełniło marzenie, ale też zależy mi na tym aby przeżyć poród i wrócić ze zdrowym maluchem do domu :) Ja dziękuję już za to że dostałam to kolejne dziecko:)

reklama
No u mnie tesciowa ma 4 wnukow wiec tez "liczy" na wnusie.. a my jestesmy jej ostatnia deska nadzieji :D Mi tez sie marzy corcia, ale teraz ciesze sie ogromnie z kazdego dnia "do przodu", ze najwazniejsze jest zdrowe dziecko, nic poza tym. Nie sadze,zebym popadla w depresji jak zobacze ze dzidzi dynda cos miedzy nogami :)

Kurczę Laski współczuje Wam tych tesciowych co za okropne kobiety! Ja już bym wygarnela mamusi, że to jej synek odpowiada za płeć dziecka zatem niech sama do siebie ma bóle. A jak nie chce mieć wnuka to wiecej się nie zobaczycie o niech pomyśli co wtedy sąsiedzi powiedzą. Ochhhhh... Sory ale mam takiego nerwa:p

Powiedzcie mi co za witaminki jecie? To tak same z,siebie czy lekarz zalecił? Ja tylko kwas do 12 tyg.jem.

A jak u Was z seksem? Dzialacie czy się oszczedzacie? A może macie super moc :p?

Asia3003 I ja dlatego stwierdziłam ze lepiej będzie jeśli nie będę mieć kontaktu z rodziną męża. Spokojniejsza jestem przynajmniej. Asia mi lekarz polecił Symnatal Pro Baby.

Hej dziewczyny :) To mój pierwszy post tutaj i potrzebuje dobrego słowa dlatego chyba tu jestem :) Zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywny. Wklejam zdjęcie Wam :) Okres ostatni miałam 18 mają. A wizytę mam dopiero na środę u ginekologa. Nigdy jeszcze nie byłam w ciąży i trochę się niepokoje bo bardzo bolą mnie piersi i dół brzucha. Myślicie że spokojnie czekać na środę czy udać się już jutro gdzieś. Tak bardzo się boję że jednak się okaże że nie jestem a staraliśmy się ponad rok :(

Załączniki

• IMG_20160702_204009-1.jpg
    IMG_20160702_204009-1.jpg
    329,4 KB · Wyświetleń: 55
Kasia2310 idź w pon do laboratorium i zrób betę hcg z krwi - będziesz miała pewność i Ty i gin. I spokojnie do środy czekaj - to normalne objawy zupełnie.

Dziękuje Ci za odpowiedź. Trochę może przesadzam ale bardzo mi zależy i to dlatego. A jeśli chodzi o test czy ta kreska nie za mało wyraźna? :)

Kasia - czasami druga kreska jest slabsza, jak zrobisz test np za 2-3 dni bedzie mocniejsza juz. Trzymam kciuki za ppomyslny rozwoj ciazy :)

reklama
Do góry