reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Monsku Ja gehenne przeżyłam z teściową o płeć, teraz jeszcze mama zaczyna od kilku lat swoimi głupimi odzywkami. Ubranka kupuje moim znajomym ale tylko tym którzy córki mają. Ja nie powiem jej do końca raczej co będzie za to wszystko.

Rozmaryn Udanych wakacji!!

Fabimama Biorę magnez cały czas, zwieksze dawkę może.

Emma Witaj w klubie boleści zoladkowo-watrobowych:) i brzuch boli jak diabli wieczorem. Ja dziś 8tydz1dzien

Ja dziś zaliczyłam kolejne wymioty po witaminach, dwie minuty po wypiciu i łazienka. Z synkiem też żadne witaminy nie wchodziły mi.

reklama
Ja mam wizyte w nast wtorek, z polozna. Fabimama ja tez sukienki albo dresy, heheh w lecie jakos latwiej dobor stroju wychdzi.

Airfix - ja jem witaminy na pelny zoladek i jeszcze je zajadam poznej, zazwyczaj cynk naciaga na wymioty. Moze tak sprobuj?

Airfix ja mam córkę i też ciągle słyszę że chociaż jedno żeby było synem.... czuję przez to presję, a przecież najważniejsze żeby było zdrowe :-)

Monsku Ja gehenne przeżyłam z teściową o płeć, teraz jeszcze mama zaczyna od kilku lat swoimi głupimi odzywkami. Ubranka kupuje moim znajomym ale tylko tym którzy córki mają. Ja nie powiem jej do końca raczej co będzie za to wszystko.

Rozmaryn Udanych wakacji!!

Fabimama Biorę magnez cały czas, zwieksze dawkę może.

Emma Witaj w klubie boleści zoladkowo-watrobowych:) i brzuch boli jak diabli wieczorem. Ja dziś 8tydz1dzien

Ja dziś zaliczyłam kolejne wymioty po witaminach, dwie minuty po wypiciu i łazienka. Z synkiem też żadne witaminy nie wchodziły mi.
Widzę że nie tylko u mnie... takie cyrki... teściowa moja synkowi różowe rzeczy kupowała... szlafroczek pościel... czapeczki szaliki bluzeczki... masakra jakas! A o imię to była masakra... bo na być Karol po papieżu... na początku nawet tak do niego mówiła. ..

85993e3krgxydke3.png

Hej dziewczyny,
ja niestety poroniłam w zeszłym tygodniu, nie chciałam was zalewać już wpisami. Nadzieja taka, że ędziemy starać się z parnterem szybko o dzidzię. Wam życzę powodzenia, mam nadzieję, że wkróce się znajdę wśró szcześliwych zafasolkowanych mam.

Hej dziewczyny,
ja niestety poroniłam w zeszłym tygodniu, nie chciałam was zalewać już wpisami. Nadzieja taka, że ędziemy starać się z parnterem szybko o dzidzię. Wam życzę powodzenia, mam nadzieję, że wkróce się znajdę wśró szcześliwych zafasolkowanych mam.
Kochana bardzo mi przykro. Trzymaj się cieplutko. Życzę jak najszybciej powrotu do staranek..

85993e3krgxydke3.png

reklama
Zolza tez bardzo mi przykro!

Ja dziewczyny mam wynik bety... W ciagu 48 godzin wzrosła z 44760 do 49348... Czyli tyle co nic. Teraz mój gin operuje, po 16 mam dzwonić. Ale niestety przy takim przyroście nie liczę na żadne dobre informacje :(

Do góry