reklama
Zolza bardzo mi przykro , trzymaj się ! Współczuję
Martus001 - masz.przyrost a później tez on jest wolniejszy , może jescze raz powtórz betę ? Najważniejsze że nie spada .. będzie dobrze bądź dobrej myśli może Fasolka potrzebuje kilka dni jeszcze
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Martus001 - masz.przyrost a później tez on jest wolniejszy , może jescze raz powtórz betę ? Najważniejsze że nie spada .. będzie dobrze bądź dobrej myśli może Fasolka potrzebuje kilka dni jeszcze
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Zołza Bardzo mi przykro;(
Fabimama Myślałam ze tylko moja teściowa miała takie pomysły! Ja dostałam lakierki w 9 miesiacu -wręczyła mi je ze śmiechem mówiąc "wlozysz mu". Na chwilę obecną wnuczka nie uznaje i prawie nie zna. I niech tak zostanie, za wiele łez wylalam.
Monsku Też pije witaminy już po jedzeniu. Na ulotce pisze -w trakcie śniadania
.I nie ważne czy zjem dużo, mało -wymioty są po niecałych 2min. Po polknieciu robi mi się gorąco i ciągnie z całej siły. Pewnie bedzie to samo co w tamtej ciazy-mój organizm nie przyswaja witamin dla kobiet w ciazy. Zwykła multivitamina z biedronki mi wchodzi, nic się nie dzieje. A z ciazowymi zawsze tak miałam.
Fabimama Myślałam ze tylko moja teściowa miała takie pomysły! Ja dostałam lakierki w 9 miesiacu -wręczyła mi je ze śmiechem mówiąc "wlozysz mu". Na chwilę obecną wnuczka nie uznaje i prawie nie zna. I niech tak zostanie, za wiele łez wylalam.
.I nie ważne czy zjem dużo, mało -wymioty są po niecałych 2min. Po polknieciu robi mi się gorąco i ciągnie z całej siły. Pewnie bedzie to samo co w tamtej ciazy-mój organizm nie przyswaja witamin dla kobiet w ciazy. Zwykła multivitamina z biedronki mi wchodzi, nic się nie dzieje. A z ciazowymi zawsze tak miałam.
Kruczyca
Fanka BB :)
Tyle postów a ani jednego powiadomienia... Gowniana aplikacja... Zolza przykro mi... Szybko na pewno maleństwo do Was wróci, trzymajcie się!
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Elenna
Zołza strasznie mi przykro
Martus do rozmowy z lekarze nie traciła bym nadziei.
U mnie lepiej. Sporo odpoczywam. Teściowa przyjechała rano zająć się Alą. Mała zadowolona, bo miała z kim rano na spacer pójść.
Był temat mdłości. Położna mi poleciła witaminy Prenatal uno on jest z imbirem. I nie wiem czy to placebo czy nie, ale dziś mnie tak nie mdliło rano.
Martus do rozmowy z lekarze nie traciła bym nadziei.
U mnie lepiej. Sporo odpoczywam. Teściowa przyjechała rano zająć się Alą. Mała zadowolona, bo miała z kim rano na spacer pójść.
Był temat mdłości. Położna mi poleciła witaminy Prenatal uno on jest z imbirem. I nie wiem czy to placebo czy nie, ale dziś mnie tak nie mdliło rano.
monsku
Zolza - przykro mi, trzymam kciuki, zebys szybciutko zobaczyla znow 2 kreski!
Airfix - jak ci wchodza te z biedronki, to zazywaj te! Dobrze,zeby cos zazywac, bo jak aj patrze co jem ostatnio to porazka..
Martus - beta rosnia a nie spada, nie stresuj sie!
My nazbieralismy w lesie borowek, poziomek i nawet kurki sie pojawily, wiec juz kminie na co przerobie dary lasu
Airfix - jak ci wchodza te z biedronki, to zazywaj te! Dobrze,zeby cos zazywac, bo jak aj patrze co jem ostatnio to porazka..
Martus - beta rosnia a nie spada, nie stresuj sie!
My nazbieralismy w lesie borowek, poziomek i nawet kurki sie pojawily, wiec juz kminie na co przerobie dary lasu
Kochana beta z czasem rośnie wolniej. Trzymam kciuki !!!Zolza tez bardzo mi przykro!
Ja dziewczyny mam wynik bety... W ciagu 48 godzin wzrosła z 44760 do 49348... Czyli tyle co nic. Teraz mój gin operuje, po 16 mam dzwonić. Ale niestety przy takim przyroście nie liczę na żadne dobre informacje
Niestety... moja też ma takie odchyly.. do tej pory zdaza jej się powiedziec "Fabianka" zamiast Fabian.... tesciu tak samo.. są straszne parcie na wnuczke.. moja mama nie mówi tego głośno... Ale mówi że ona na razie jest tylko żona dziadka... bo babcia ma wnuczke... niby mówi to zartem.. ale wiem ze teraz bardzo liczą... na płeć żeńska..Zołza Bardzo mi przykro;(
Mi tez nie zawsze przychodzą.. aktualizacja pomaga...Tyle postów a ani jednego powiadomienia... Gowniana aplikacja... Zolza przykro mi... Szybko na pewno maleństwo do Was wróci, trzymajcie się!
Rozmawialam z lekarzem. Mówi ze no nie jest zbyt dobrze. Mam zadzwonic do niego w pon o 8.30 i przyjmie mnie w szpitalu miedzy operacjami na kontrolne usg. I ze jezeli nadal nie będzie nic słychać to jeszcze raz beta i będziemy wiedzieć na czym stoimy. Jezeli zacznę miec bole to dzwonić do niego, jezeli zacznę krwawić to do szpitala jechac do niego.
J mnie przy córce z rodziny ani mojej sni narzeczonego nikt nie mial 'zyczen' co do plci czy imienia, wszyscy zgodnie wolali zeby tylko zdrowe bylo
Sciskam Was wszystkie i życzę spokojnych ciąż, na razie uciekam zeby nie myslec o tym wszystkim. Mam nadzieje ze jakimś cudem jednak do Was wroce i wszystko bedzie ok!
J mnie przy córce z rodziny ani mojej sni narzeczonego nikt nie mial 'zyczen' co do plci czy imienia, wszyscy zgodnie wolali zeby tylko zdrowe bylo
Sciskam Was wszystkie i życzę spokojnych ciąż, na razie uciekam zeby nie myslec o tym wszystkim. Mam nadzieje ze jakimś cudem jednak do Was wroce i wszystko bedzie ok!
Fabimama Czyli jedziemy na tym samym wózku. I mnie też takie dogadywanie o wnuczke. Choć moja mama już przegiela po całości kilka m-cy temu, kiedy oświadczyła na fb - ze dziś jest jej najszczesliwszy dzień w życiu,że ma swoje najukochansze słoneczko wnuczusie. Córka jej znajomej urodziła córkę i ta się okrzyknela jej babcia i kociokwiku dostaje o zdjęcia żeby jej wysyłać. Także ja stwierdziłam ze z kolejnym synem nie mam się nawet co równać do jej wnuczusi. Ostatnio jak pisałam jej ze kolejnego syna żona kuzyna urodziła to ona- ze przecież nie ważna płeć. A ja mowie- ale ja też mogę mieć drugiego. To głowę spuscila.
reklama
To jest chore ; ( patrzą na to co chcą a nie na nasze uczucia... . Wam też się marzy córcia czy wszystko jedno? U nas starsi chłopcy by chcieli siostrę... a młodszy brata. My bardzo marzymy o córci. .. Ale jednak najważniejsze żeby było zdrowe. .