reklama
Udanych wakacji!!!!!Dzieńdobry :-) dziś w wyjątkowo świetnym humorze bo jutro jedziemy na wakacje, pierwszy raz stać nas na wczasy :-) mam nadzieję że będzie super
Super!!! Gratuluję serduszka!!!Martus &&& za betę
Ja po wizycie. Dobre wieści takie,że jest obywatel z bijącym serduszkiem. Złe: jest krwiak i stąd to plamienie z soboty. Mam luteine i nakaz oszczędzania. Postanowiliśmy z M powiedzieć o ciąży rodzinie to mi ktoś trochę przy Ali pomoże. Lekarz badał delikatnie a i tak plamie lekko.
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Bierz magnez kochana!!!Elenna Gratulacje !! Odpoczywaj teraz.
Ja za to dretwieje nocami aż się budzę z bólu. A to ręki nie czuje, a to nogi,a to palców. Co raz lepiej u mnie . Czy któraś ma takie dretwienia?
Aib. .. po powrocie z Polski przeniesiemy się do pernament... ponoć dużo lepszy.Hej laseczki
Monsku- wiem co czujesz, z tymi gadaniami o córce "a może będzie " " oby byla" " fajnie by było żeby była corka" itp itd. , ja generalnie mam uczulenie na takie gadki i chyba raczej nie będę torelowac i coś odpowiem
Martus001 - fajnie ze trafiłaś na dobrego gina który wie co robi i jest szczery ale też nie burzy nadzieji od razu będąc chamem jak tu co niektórzy się zdarzają, trzymam kciuki za fasolkę, i oby beta przyrosla , pokaz jakie tam obrączki wybrałaś - ja juz mam podejrzany jeden wzór ale zastanawiam się czy dla faceta taka jest wystarczająco " męska " hehe, bo ma wzór na niej
Kruczyca- no w końcu łóżko dotarło ! To dobrze - czyli wybraliście właściwe skoro noc przespana
Fabimama- a w jakim banku jesteście bo słyszałam że bank of Ireland ma takie problemy , teraz ze nie działa i nie zaplacisz ani nic ...itp.
Rozmaryn- zazdroszczę wakacji na czekam na ten dzień aż w końcu gdzieś pojadę oprócz do Polski zobaczyć rodzinę (bez obrazy dla nich) hehe ale czuje się winna jak nie pojadę 2 razy w roku a wydaje jak na wczasach nie wiadomo gdzie, gdzie jedziecie ?
Elenna- gratulacje fasolki, to luteine masz tak ? I to znaczy ze nie miałaś badania usg przez brzuch? Ja miałam krwiaka i torbiel i juz zniknął po 2 tygodniach brania lekow - oszczędzaj się, lez dużo nie dzwigaj nic, a jak zareagowali wszyscy na ciążę ?
Airfix - ja mam trochę takich dretwien, noga czasem ręka , ale ty to pewnie lepiej powiedz lekarzowi na następnej wizycie.
Mi cały czas zimno, właśnie sobie odpoczywam, i się już zastanawialam co będę nosić w grudniu jak będzie tak zimno i będzie duży brzuch hah. Ja to musze mieć plan na wszystko hah.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze wizyta udana!!!!!Dziewczyny tyle nerwow co ja sie najadlam w tej poczekalnii to nie pamietam siedzialam i poplakiwalam chlopu w rekaw czy oby napewno bedzie dobrze ,I JEST serduszko bilo wedlug usg to koniec 5 tygodnia lekarz mowi ze jest o tydzien mniejsze ale mial jakies kiepskie usg,wiec sie nie stresuje, teraz wracam do swojego lekarza,bo ty tylko nieplodnosc lecza,
elena ciesze sie razem z Toba
monsku tak to ja jestem starasza pani oczywiscie ze troche zartuje z ta starsza ale sie ciesze ze jestes w podobnym wieku
a co do plci wiecie mi naprawde wszystko jedno...wiadomo corka chce siostre a syn brata tu cytat ,,fajnie by bylo klockami lego bym sie pobawil.....,,tylko zapomnial ze najpierw sa duplo a nie technic a nam wszystko jedno ZDROWE tylko tego pragne -jak my wszystkie..
miciurka tak dzieci wiedza stare juz sa to nie ma co ukrywac .zareagowaly fajnie ale od dawna wiedza ze chcemy dziecko ,jak marudze tak ,,troszke,, bardzo to corka chodzi i jeczy pod nosem,,jeszcze tylko 8 miesiecy jeszcze tylko 8 miesiecy,,
A co ja mam powiedzieć jak mam 3 chłopców ??? Hahaha marzymy o córci... Ale grunt żeby było zdrowe... to najważniejsze! !!ja mam mdlosci praktycznie caly dzien a nawet w nocy jak wstane siusiu....
Monsku jako mama dwoch chlopcow wiem co czujesz -"oby corcia byla" [emoji6] a dla nas przecie grunt, zeby zdrowe bylo.
Jeszcze 2 tyg w pracy, a na reszte wakacji l4 bo juz nie ogarniam...
Mi dziś mdlosci dają nieźle popalić... ; ( masakra jakąś ... potwierdzam ze i mi ciągle zimno ; (
monsku
Fanka BB :)
Elena i higienistka - gratulacje serduszka!!
Fabimama - moja tesciowa byla najlepsza, gdy zdradzilismy, ze bedzie synus "nie martw sie , chlopcy tez sa fajni" szczena mi opadla, bo ja nie mialam zadnych preferencji co do plci (chyba ona miala) . Wazne , zeby zdrowe bylo..
Mnie mdli ciagle, nawet w nocy i ten cholernie wzdety brzuch! nie pamietam juz czy w pierwszej ciazy tak mialam, nawet z ciekawosci zmierzylam ze w pasie mam 7cm wiecej teraz a waga raczej sie nie zmienila. Czy sa na to jakies sposoby? bo mnie boli brzuch tez.. i jelita.. mam nadzieje,ze to przejdzie z mdlosciami
Dzis gorac, pojdziemy w las, moze borowek i poziomek nazbieram, pobiegam troszeczke very very slow.. za 2 tyg urlop sie skonczy i do pracy trza wracac..
Fabimama - moja tesciowa byla najlepsza, gdy zdradzilismy, ze bedzie synus "nie martw sie , chlopcy tez sa fajni" szczena mi opadla, bo ja nie mialam zadnych preferencji co do plci (chyba ona miala) . Wazne , zeby zdrowe bylo..
Mnie mdli ciagle, nawet w nocy i ten cholernie wzdety brzuch! nie pamietam juz czy w pierwszej ciazy tak mialam, nawet z ciekawosci zmierzylam ze w pasie mam 7cm wiecej teraz a waga raczej sie nie zmienila. Czy sa na to jakies sposoby? bo mnie boli brzuch tez.. i jelita.. mam nadzieje,ze to przejdzie z mdlosciami
Dzis gorac, pojdziemy w las, moze borowek i poziomek nazbieram, pobiegam troszeczke very very slow.. za 2 tyg urlop sie skonczy i do pracy trza wracac..
monsku
Fanka BB :)
Emma u mnie 8+3 tc. Mnie tez czasami rozpiera w dole brzucha, pewnie sie macica i wiezadla rozciagaja.
Asia - ja sie chyba na spodnie z gumka przerzuce, pewnie tez cos po sklepach trzeba bedzie poszukac, bo po co sie katowac, jak brzuch scisniety to mnie jeszcze bardziej wzdyma
Asia - ja sie chyba na spodnie z gumka przerzuce, pewnie tez cos po sklepach trzeba bedzie poszukac, bo po co sie katowac, jak brzuch scisniety to mnie jeszcze bardziej wzdyma
reklama
Ja tam w sukienkach chodzę w jeansach czuję się okropnie źle... a najbardziej kocham po domu moje flanelowe spodnie od pizamy! Mam kupione już 2 pary dresikow ciazowychEmma u mnie 8+3 tc. Mnie tez czasami rozpiera w dole brzucha, pewnie sie macica i wiezadla rozciagaja.