reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Witam nowe mamy :)
Sama dlugi sie nie odzywałam bo sesje konczylam teraz juz w końcu po ostatnim egzaminie ale niestety jakis wrzesień bedzie.
Nie odzywałam sie tez bo bylam na wizycie u prywatnego gina, tego co prowadził moja ostatnia ciaze. I niestety w 8 tygodniu nadal nie słychać serca :( ale staram się byc dobrej myśli, ginekolog tez byl naprawde super podczas tej wizyty, powiedzial ze zawsze owulacja mogla sie przesunac troche. I ze jest optymista i potrzebuje na wszystko dowód na papierze wiec mam się nie zamartwiac i zrobić bete w odstępie 48 h (czyli druga w sobotę) i jak bede miała wyniki to podjechac do niego bo ma wtedy dyżur w szpitalu i zobaczy co mówi beta. A gdyby cos sie działo w ciagu tych dni to od razu dzwonić. Mam wyniki pierwszej, 44670, czyli 7-9 tydzien. teraz jeszcze jutro i zobaczymy czy wzrasta dobrze :(
Nic nie pisałam ale podczytywalam Was na bieżąco :) jezeli okaże sie ze wszystko w Porządku jednak jest ro poproszę o przyłączenie do fb. Miłego dnia wszystkim, ja dzisiaj jade wybierać obrączki :) chociaż cos dovrego

Martus Będzie dobrze. .beta ładna i odpowiada tygodniowi ciąży, wiec musi być dobrze. Trzymam mocno kciuki &&&&

Kruczyca O jest wreszcie nowe lozko:) Ja szukać będę materaca,bo łóżka do sypialni nie chce jakiegoś kosmicznego, wiec stelaż za parę groszy,a materac żeby był wygodny:)
Na razie przeginam ze spaniem. .budzę się 8-9. Zjadłam śniadanie i znów leżę,choroba mnie wykańcza i jeszcze witaminy pierwszy raz wypilam- efekt taki ze aż mnie brzuch boli tak mnie na wymioty szarpalo.

Witam nowe mamy :)
Sama dlugi sie nie odzywałam bo sesje konczylam teraz juz w końcu po ostatnim egzaminie ale niestety jakis wrzesień bedzie.
Nie odzywałam sie tez bo bylam na wizycie u prywatnego gina, tego co prowadził moja ostatnia ciaze. I niestety w 8 tygodniu nadal nie słychać serca :( ale staram się byc dobrej myśli, ginekolog tez byl naprawde super podczas tej wizyty, powiedzial ze zawsze owulacja mogla sie przesunac troche. I ze jest optymista i potrzebuje na wszystko dowód na papierze wiec mam się nie zamartwiac i zrobić bete w odstępie 48 h (czyli druga w sobotę) i jak bede miała wyniki to podjechac do niego bo ma wtedy dyżur w szpitalu i zobaczy co mówi beta. A gdyby cos sie działo w ciagu tych dni to od razu dzwonić. Mam wyniki pierwszej, 44670, czyli 7-9 tydzien. teraz jeszcze jutro i zobaczymy czy wzrasta dobrze :(
Nic nie pisałam ale podczytywalam Was na bieżąco :) jezeli okaże sie ze wszystko w Porządku jednak jest ro poproszę o przyłączenie do fb. Miłego dnia wszystkim, ja dzisiaj jade wybierać obrączki :) chociaż cos dovrego
Trzymam kciuki za bete!!!!
Martuś trzymam kciuki :) będzie dobrze :)
Do nas wczoraj przyszło w koncu łóżko. Dawno się tak nie wyspałam ;) dziś zaczynam 9tc :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
W końcu łóżko !!! Nas czeka zakup nowego materaca w październiku .. u mnie dziś równo 8 tydzień!!!! ;) a nie chce mi się suwaczja poprawiac;)

Dziś jedziemy aferę do banku robić... zablokowane konto mamy bankowe... bank twierdzi że wsYatko u nich ok.. tylko że ani w bankomatach pieniążków nie mogę ruszyć ani nic zapłacić przez Internet! Wrrrr

85993e3krgxydke3.png

Dzieńdobry :-) dziś w wyjątkowo świetnym humorze bo jutro jedziemy na wakacje, pierwszy raz stać nas na wczasy :-) mam nadzieję że będzie super

Martus &&& za betę

Ja po wizycie. Dobre wieści takie,że jest obywatel z bijącym serduszkiem. Złe: jest krwiak i stąd to plamienie z soboty. Mam luteine i nakaz oszczędzania. Postanowiliśmy z M powiedzieć o ciąży rodzinie to mi ktoś trochę przy Ali pomoże. Lekarz badał delikatnie a i tak plamie lekko.

1467365877-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna a w jakiej dawcę bierzesz luteinę i czy bierzesz cos jeszcze? ( jeśli można wiedzieć ) Ja tez z plamieniami i leżąca

reklama
Elenna Gratulacje !! Odpoczywaj teraz.

Ja za to dretwieje nocami aż się budzę z bólu. A to ręki nie czuje, a to nogi,a to palców. Co raz lepiej u mnie . Czy któraś ma takie dretwienia?

Do góry