reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Witam nowe mamy :)
Sama dlugi sie nie odzywałam bo sesje konczylam teraz juz w końcu po ostatnim egzaminie ale niestety jakis wrzesień bedzie.
Nie odzywałam sie tez bo bylam na wizycie u prywatnego gina, tego co prowadził moja ostatnia ciaze. I niestety w 8 tygodniu nadal nie słychać serca :( ale staram się byc dobrej myśli, ginekolog tez byl naprawde super podczas tej wizyty, powiedzial ze zawsze owulacja mogla sie przesunac troche. I ze jest optymista i potrzebuje na wszystko dowód na papierze wiec mam się nie zamartwiac i zrobić bete w odstępie 48 h (czyli druga w sobotę) i jak bede miała wyniki to podjechac do niego bo ma wtedy dyżur w szpitalu i zobaczy co mówi beta. A gdyby cos sie działo w ciagu tych dni to od razu dzwonić. Mam wyniki pierwszej, 44670, czyli 7-9 tydzien. teraz jeszcze jutro i zobaczymy czy wzrasta dobrze :(
Nic nie pisałam ale podczytywalam Was na bieżąco :) jezeli okaże sie ze wszystko w Porządku jednak jest ro poproszę o przyłączenie do fb. Miłego dnia wszystkim, ja dzisiaj jade wybierać obrączki :) chociaż cos dovrego

Martus Będzie dobrze. .beta ładna i odpowiada tygodniowi ciąży, wiec musi być dobrze. Trzymam mocno kciuki &&&&

Kruczyca O jest wreszcie nowe lozko:) Ja szukać będę materaca,bo łóżka do sypialni nie chce jakiegoś kosmicznego, wiec stelaż za parę groszy,a materac żeby był wygodny:)
Na razie przeginam ze spaniem. .budzę się 8-9. Zjadłam śniadanie i znów leżę,choroba mnie wykańcza i jeszcze witaminy pierwszy raz wypilam- efekt taki ze aż mnie brzuch boli tak mnie na wymioty szarpalo.

Witam nowe mamy :)
Sama dlugi sie nie odzywałam bo sesje konczylam teraz juz w końcu po ostatnim egzaminie ale niestety jakis wrzesień bedzie.
Nie odzywałam sie tez bo bylam na wizycie u prywatnego gina, tego co prowadził moja ostatnia ciaze. I niestety w 8 tygodniu nadal nie słychać serca :( ale staram się byc dobrej myśli, ginekolog tez byl naprawde super podczas tej wizyty, powiedzial ze zawsze owulacja mogla sie przesunac troche. I ze jest optymista i potrzebuje na wszystko dowód na papierze wiec mam się nie zamartwiac i zrobić bete w odstępie 48 h (czyli druga w sobotę) i jak bede miała wyniki to podjechac do niego bo ma wtedy dyżur w szpitalu i zobaczy co mówi beta. A gdyby cos sie działo w ciagu tych dni to od razu dzwonić. Mam wyniki pierwszej, 44670, czyli 7-9 tydzien. teraz jeszcze jutro i zobaczymy czy wzrasta dobrze :(
Nic nie pisałam ale podczytywalam Was na bieżąco :) jezeli okaże sie ze wszystko w Porządku jednak jest ro poproszę o przyłączenie do fb. Miłego dnia wszystkim, ja dzisiaj jade wybierać obrączki :) chociaż cos dovrego
Trzymam kciuki za bete!!!!
Martuś trzymam kciuki :) będzie dobrze :)
Do nas wczoraj przyszło w koncu łóżko. Dawno się tak nie wyspałam ;) dziś zaczynam 9tc :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
W końcu łóżko !!! Nas czeka zakup nowego materaca w październiku .. u mnie dziś równo 8 tydzień!!!! ;) a nie chce mi się suwaczja poprawiac;)

Dziś jedziemy aferę do banku robić... zablokowane konto mamy bankowe... bank twierdzi że wsYatko u nich ok.. tylko że ani w bankomatach pieniążków nie mogę ruszyć ani nic zapłacić przez Internet! Wrrrr

85993e3krgxydke3.png

Dzieńdobry :-) dziś w wyjątkowo świetnym humorze bo jutro jedziemy na wakacje, pierwszy raz stać nas na wczasy :-) mam nadzieję że będzie super

Martus &&& za betę

Ja po wizycie. Dobre wieści takie,że jest obywatel z bijącym serduszkiem. Złe: jest krwiak i stąd to plamienie z soboty. Mam luteine i nakaz oszczędzania. Postanowiliśmy z M powiedzieć o ciąży rodzinie to mi ktoś trochę przy Ali pomoże. Lekarz badał delikatnie a i tak plamie lekko.

1467365877-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna a w jakiej dawcę bierzesz luteinę i czy bierzesz cos jeszcze? ( jeśli można wiedzieć ) Ja tez z plamieniami i leżąca

reklama
Elenna Gratulacje !! Odpoczywaj teraz.

Ja za to dretwieje nocami aż się budzę z bólu. A to ręki nie czuje, a to nogi,a to palców. Co raz lepiej u mnie . Czy któraś ma takie dretwienia?

Do góry