reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig - ale słodki okruszek jeju jak ja uwielbiam takie zdjęcia :) ! Zaraz będę płakać hihi ;)

Peri- to nie najgorzej z kosztem wizyty u Ciebie , tu u Polaka kolo 100 e a mi gp mówił ze to tanio bo u Irl to wizyta kolo 200e kosztuje, w szoku byłam ze tak się liczą,

Fabimama- się nie dziwię ze płakałaś ja tam bym ryczała jak bóbr :D , hihi

Airfix - jak tam samopoczucie ?

Rozmaryn - a ile Cię pan policzył za takie usg jeśli można wiedzieć?

W ogóle będziecie dziewczyny szły na 3d-4d w tej ciąży ?

Higienistka - a dzieci już wiedzą o ciąży czy jeszcze nic ? Jeju mi to z rana najciężej - nie mam na nic ochoty teraz myślę co tu w siebie wmusic :/

Ola1987-witaj , u mnie tak samo staraliśmy się a ja dalej nie mogę uwierzyć :D ha, ja chyba dopiero uwierzę jak dostane dziecko do ręki ;)

Ja to w ogóle jakoś nie mam chęci na nic, ani jeść ani pic - coś trzeba wmusic, jeszcze choroba mnie bierze , ledwie się zwleklam z łóżka - wczoraj w domu bo padało cały dzień :/ , mały mnie tak z równowagi wyprowadzal pewnie się biedny nudził całe szczęście rozpogodzilo się i poszedł na rower,

Ps. Co jeszcze można robić z dzieckiem w domu, rysować malować - farbki, playdoh, książki, lego , budować, naklejki, jakiś domek , czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł :) ?

PS. Czy wam tez tak wypadają włosy i macie taka ujowa cerę jaka ja mam ? ;)

Miłego dnia mamusie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1467273880-tqegke.jpeg
my wracamy od Pana Doktora:) maluch tak się wiercil że ciężko było posłuchać serducha ale w końcu udało nam się :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudne maleństwo !!!! Super że wszystko jest dobrze!!! Gratuluję serduszka !!!!
Rozumiem, u mnie prywatna wizyta tandza o 60€z ja bym tez nie szla, ale po poronieniu chcialam sie upewnic, ze wszystko ok [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
60 E to jeszcze nie tak dużo... u nas od 100e w górę... Plus dla mnie dojazd do Dublina to kolejne 15-20 euro.. Ale póki się nic nie dzieje to czekam cierpliwie ;)
Sojnabig super. Dobrze widzę, że to 10 tc u Ciebie. Dzidziuś juz taki duży. ;)

U mnie wizyta jutro... ach ciężko się doczekać.... I ten stres :/

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana będzie dobrze!!!! Trzymam kciuki za wizytę!
Sojnabig - ale słodki okruszek jeju jak ja uwielbiam takie zdjęcia :) ! Zaraz będę płakać hihi ;)

Peri- to nie najgorzej z kosztem wizyty u Ciebie , tu u Polaka kolo 100 e a mi gp mówił ze to tanio bo u Irl to wizyta kolo 200e kosztuje, w szoku byłam ze tak się liczą,

Fabimama- się nie dziwię ze płakałaś ja tam bym ryczała jak bóbr :D , hihi

Airfix - jak tam samopoczucie ?

Rozmaryn - a ile Cię pan policzył za takie usg jeśli można wiedzieć?

W ogóle będziecie dziewczyny szły na 3d-4d w tej ciąży ?

Higienistka - a dzieci już wiedzą o ciąży czy jeszcze nic ? Jeju mi to z rana najciężej - nie mam na nic ochoty teraz myślę co tu w siebie wmusic :/

Ola1987-witaj , u mnie tak samo staraliśmy się a ja dalej nie mogę uwierzyć :D ha, ja chyba dopiero uwierzę jak dostane dziecko do ręki ;)

Ja to w ogóle jakoś nie mam chęci na nic, ani jeść ani pic - coś trzeba wmusic, jeszcze choroba mnie bierze , ledwie się zwleklam z łóżka - wczoraj w domu bo padało cały dzień :/ , mały mnie tak z równowagi wyprowadzal pewnie się biedny nudził całe szczęście rozpogodzilo się i poszedł na rower,

Ps. Co jeszcze można robić z dzieckiem w domu, rysować malować - farbki, playdoh, książki, lego , budować, naklejki, jakiś domek , czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł :) ?

PS. Czy wam tez tak wypadają włosy i macie taka ujowa cerę jaka ja mam ? ;)

Miłego dnia mamusie :)

U mnie cera super jak na razie... w ciąży z Fabim miałam normalnie całą buzię w krostach .. najgorsze było czoło... Wiec chodziłam w czapce z daszkiem hahahaha. Mam nadzieję ze tym razem będzie ok...

85993e3krgxydke3.png

Elenna- będzie dobrze , zazdroszczę Ci wizyty, ha tez bym szła :) .

Fabimama- to widzę ze tez masz odwrotnosc w ciąży jak ja, z synem w poprzedniej cera idealna i samopoczucie super a teraz , porażka tyle krost wlosy wypadają, ledwie się zwlekam z łóżka - mam nadzieje ze lysa nie zostanę bo dosyć grube włosy zawsze miałam :D haha

Miciur-ka Ja dalej się dziwnie czuje,trochę mnie mdli, zawroty głowy lekkie i dalej jeść nie mogę. Rano staram się serek waniliowy wcisnąć w siebie ale od 3dni nawet to nie wchodzi. Włosy mi się przetluszczaja i krostki na czole wychodzą i koło nosa nooo :) i dekold w takiej kaszce .Do tego choroba,temperatura i dziecko któremu ciągle się nudzi. Czyli standard. Kto już wie o mojej ciąży to się zaczyna- a jakie masz przeczucie? Już słuchać tego nie chce mi się. I jak się wsciekne to nikomu nie powiem o płci jak kiedyś będę wiedzieć. Jest test zamiast nifty - iona się nazywa i tam prócz badania trisomii jest wynik co do płci też jakby któraś chciała.
O i usg 3d/4d mój lekarz w cenie wizyty robi:)

U mnie USG 4D jest w cenie wizyty czyli 150 zł. Ja też dziś odr rana nie mogę nic w siebie wcisnąć. Włosy mi wypadają na potęgę a krosty mam jak nastolatka. W poprzedniej ciąży wyglądała kwitnoąco, włosy i cera były cudowne a teraz Masakra. Co do FB to ja też się chyba nie zdecyduję. Tu jest bardziej anonimowo

Jakie to pokrzepiajace czytać, że też macie tak jak ja :p Dołączam do Was laski z krostami na czole no i włosy:( wypadają. Mdłości, zmęczenie uczucie pelnosci.

Odebrałam cytologie buuuu... Mam jakąś infekcje bakteryjna jutro idę zrobić posiew :/

Dziewczyny, a pracujecie jeszcze?

Czesc, dolaczam do grupy .) Podczytuje Was od dluzszego czasu juz :) Termin na 8.2. Poza tym mdlosci, krosty i wypadajace wlosy- pasuje jak ulal :)

Czesc, dolaczam do grupy .) Podczytuje Was od dluzszego czasu juz :) Termin na 8.2. Poza tym mdlosci, krosty i wypadajace wlosy- pasuje jak ulal :)
Witamy ;)
Jakie to pokrzepiajace czytać, że też macie tak jak ja[emoji14]Dołączam do Was laski z krostami na czole no i włosy:( wypadają. Mdłości, zmęczenie uczucie pelnosci.

Odebrałam cytologie buuuu... Mam jakąś infekcje bakteryjna jutro idę zrobić posiew :/

Dziewczyny, a pracujecie jeszcze?
Wlosy tez mi wypadaja... ; (
Miciur-ka Ja dalej się dziwnie czuje,trochę mnie mdli, zawroty głowy lekkie i dalej jeść nie mogę. Rano staram się serek waniliowy wcisnąć w siebie ale od 3dni nawet to nie wchodzi. Włosy mi się przetluszczaja i krostki na czole wychodzą i koło nosa nooo :) i dekold w takiej kaszce .Do tego choroba,temperatura i dziecko któremu ciągle się nudzi. Czyli standard. Kto już wie o mojej ciąży to się zaczyna- a jakie masz przeczucie? Już słuchać tego nie chce mi się. I jak się wsciekne to nikomu nie powiem o płci jak kiedyś będę wiedzieć. Jest test zamiast nifty - iona się nazywa i tam prócz badania trisomii jest wynik co do płci też jakby któraś chciała.
O i usg 3d/4d mój lekarz w cenie wizyty robi:)

A jaki jest koszt tego iona ???

Jedyne co mi wchodzi najlepiej to marchewka na parze... Ale tez nie chce przekonać przekonać jej ilością...

85993e3krgxydke3.png

Ï

reklama
Do góry