reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig - ale słodki okruszek jeju jak ja uwielbiam takie zdjęcia :) ! Zaraz będę płakać hihi ;)

Peri- to nie najgorzej z kosztem wizyty u Ciebie , tu u Polaka kolo 100 e a mi gp mówił ze to tanio bo u Irl to wizyta kolo 200e kosztuje, w szoku byłam ze tak się liczą,

Fabimama- się nie dziwię ze płakałaś ja tam bym ryczała jak bóbr :D , hihi

Airfix - jak tam samopoczucie ?

Rozmaryn - a ile Cię pan policzył za takie usg jeśli można wiedzieć?

W ogóle będziecie dziewczyny szły na 3d-4d w tej ciąży ?

Higienistka - a dzieci już wiedzą o ciąży czy jeszcze nic ? Jeju mi to z rana najciężej - nie mam na nic ochoty teraz myślę co tu w siebie wmusic :/

Ola1987-witaj , u mnie tak samo staraliśmy się a ja dalej nie mogę uwierzyć :D ha, ja chyba dopiero uwierzę jak dostane dziecko do ręki ;)

Ja to w ogóle jakoś nie mam chęci na nic, ani jeść ani pic - coś trzeba wmusic, jeszcze choroba mnie bierze , ledwie się zwleklam z łóżka - wczoraj w domu bo padało cały dzień :/ , mały mnie tak z równowagi wyprowadzal pewnie się biedny nudził całe szczęście rozpogodzilo się i poszedł na rower,

Ps. Co jeszcze można robić z dzieckiem w domu, rysować malować - farbki, playdoh, książki, lego , budować, naklejki, jakiś domek , czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł :) ?

PS. Czy wam tez tak wypadają włosy i macie taka ujowa cerę jaka ja mam ? ;)

Miłego dnia mamusie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1467273880-tqegke.jpeg
my wracamy od Pana Doktora:) maluch tak się wiercil że ciężko było posłuchać serducha ale w końcu udało nam się :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudne maleństwo !!!! Super że wszystko jest dobrze!!! Gratuluję serduszka !!!!
Rozumiem, u mnie prywatna wizyta tandza o 60€z ja bym tez nie szla, ale po poronieniu chcialam sie upewnic, ze wszystko ok [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
60 E to jeszcze nie tak dużo... u nas od 100e w górę... Plus dla mnie dojazd do Dublina to kolejne 15-20 euro.. Ale póki się nic nie dzieje to czekam cierpliwie ;)
Sojnabig super. Dobrze widzę, że to 10 tc u Ciebie. Dzidziuś juz taki duży. ;)

U mnie wizyta jutro... ach ciężko się doczekać.... I ten stres :/

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana będzie dobrze!!!! Trzymam kciuki za wizytę!
Sojnabig - ale słodki okruszek jeju jak ja uwielbiam takie zdjęcia :) ! Zaraz będę płakać hihi ;)

Peri- to nie najgorzej z kosztem wizyty u Ciebie , tu u Polaka kolo 100 e a mi gp mówił ze to tanio bo u Irl to wizyta kolo 200e kosztuje, w szoku byłam ze tak się liczą,

Fabimama- się nie dziwię ze płakałaś ja tam bym ryczała jak bóbr :D , hihi

Airfix - jak tam samopoczucie ?

Rozmaryn - a ile Cię pan policzył za takie usg jeśli można wiedzieć?

W ogóle będziecie dziewczyny szły na 3d-4d w tej ciąży ?

Higienistka - a dzieci już wiedzą o ciąży czy jeszcze nic ? Jeju mi to z rana najciężej - nie mam na nic ochoty teraz myślę co tu w siebie wmusic :/

Ola1987-witaj , u mnie tak samo staraliśmy się a ja dalej nie mogę uwierzyć :D ha, ja chyba dopiero uwierzę jak dostane dziecko do ręki ;)

Ja to w ogóle jakoś nie mam chęci na nic, ani jeść ani pic - coś trzeba wmusic, jeszcze choroba mnie bierze , ledwie się zwleklam z łóżka - wczoraj w domu bo padało cały dzień :/ , mały mnie tak z równowagi wyprowadzal pewnie się biedny nudził całe szczęście rozpogodzilo się i poszedł na rower,

Ps. Co jeszcze można robić z dzieckiem w domu, rysować malować - farbki, playdoh, książki, lego , budować, naklejki, jakiś domek , czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł :) ?

PS. Czy wam tez tak wypadają włosy i macie taka ujowa cerę jaka ja mam ? ;)

Miłego dnia mamusie :)

U mnie cera super jak na razie... w ciąży z Fabim miałam normalnie całą buzię w krostach .. najgorsze było czoło... Wiec chodziłam w czapce z daszkiem hahahaha. Mam nadzieję ze tym razem będzie ok...

85993e3krgxydke3.png

Elenna- będzie dobrze , zazdroszczę Ci wizyty, ha tez bym szła :) .

Fabimama- to widzę ze tez masz odwrotnosc w ciąży jak ja, z synem w poprzedniej cera idealna i samopoczucie super a teraz , porażka tyle krost wlosy wypadają, ledwie się zwlekam z łóżka - mam nadzieje ze lysa nie zostanę bo dosyć grube włosy zawsze miałam :D haha

Miciur-ka Ja dalej się dziwnie czuje,trochę mnie mdli, zawroty głowy lekkie i dalej jeść nie mogę. Rano staram się serek waniliowy wcisnąć w siebie ale od 3dni nawet to nie wchodzi. Włosy mi się przetluszczaja i krostki na czole wychodzą i koło nosa nooo :) i dekold w takiej kaszce .Do tego choroba,temperatura i dziecko któremu ciągle się nudzi. Czyli standard. Kto już wie o mojej ciąży to się zaczyna- a jakie masz przeczucie? Już słuchać tego nie chce mi się. I jak się wsciekne to nikomu nie powiem o płci jak kiedyś będę wiedzieć. Jest test zamiast nifty - iona się nazywa i tam prócz badania trisomii jest wynik co do płci też jakby któraś chciała.
O i usg 3d/4d mój lekarz w cenie wizyty robi:)

U mnie USG 4D jest w cenie wizyty czyli 150 zł. Ja też dziś odr rana nie mogę nic w siebie wcisnąć. Włosy mi wypadają na potęgę a krosty mam jak nastolatka. W poprzedniej ciąży wyglądała kwitnoąco, włosy i cera były cudowne a teraz Masakra. Co do FB to ja też się chyba nie zdecyduję. Tu jest bardziej anonimowo

Jakie to pokrzepiajace czytać, że też macie tak jak ja :p Dołączam do Was laski z krostami na czole no i włosy:( wypadają. Mdłości, zmęczenie uczucie pelnosci.

Odebrałam cytologie buuuu... Mam jakąś infekcje bakteryjna jutro idę zrobić posiew :/

Dziewczyny, a pracujecie jeszcze?

Czesc, dolaczam do grupy .) Podczytuje Was od dluzszego czasu juz :) Termin na 8.2. Poza tym mdlosci, krosty i wypadajace wlosy- pasuje jak ulal :)

Czesc, dolaczam do grupy .) Podczytuje Was od dluzszego czasu juz :) Termin na 8.2. Poza tym mdlosci, krosty i wypadajace wlosy- pasuje jak ulal :)
Witamy ;)
Jakie to pokrzepiajace czytać, że też macie tak jak ja[emoji14]Dołączam do Was laski z krostami na czole no i włosy:( wypadają. Mdłości, zmęczenie uczucie pelnosci.

Odebrałam cytologie buuuu... Mam jakąś infekcje bakteryjna jutro idę zrobić posiew :/

Dziewczyny, a pracujecie jeszcze?
Wlosy tez mi wypadaja... ; (
Miciur-ka Ja dalej się dziwnie czuje,trochę mnie mdli, zawroty głowy lekkie i dalej jeść nie mogę. Rano staram się serek waniliowy wcisnąć w siebie ale od 3dni nawet to nie wchodzi. Włosy mi się przetluszczaja i krostki na czole wychodzą i koło nosa nooo :) i dekold w takiej kaszce .Do tego choroba,temperatura i dziecko któremu ciągle się nudzi. Czyli standard. Kto już wie o mojej ciąży to się zaczyna- a jakie masz przeczucie? Już słuchać tego nie chce mi się. I jak się wsciekne to nikomu nie powiem o płci jak kiedyś będę wiedzieć. Jest test zamiast nifty - iona się nazywa i tam prócz badania trisomii jest wynik co do płci też jakby któraś chciała.
O i usg 3d/4d mój lekarz w cenie wizyty robi:)

A jaki jest koszt tego iona ???

Jedyne co mi wchodzi najlepiej to marchewka na parze... Ale tez nie chce przekonać przekonać jej ilością...

85993e3krgxydke3.png

Ï

reklama
Do góry