reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Airfix - to w takim raziw ja wyglądam podobnie jak ty hahah ;) , już dziś to w ogóle tragedia wyglądam bo włosy masakra - krosty , co to ma być to ja nie wiem - hormony zaszalały i sobie jaja robią ;) . Mojemu dziecku tez się nudzi a mnie chorobsko się czepia :/. Co do pytań o "przeczucia" itp - dokładnie z tego powodu też nie chce znać płci bo te głupie pytania są dobijajace chyba będę mówić że bliźniaki i nie chcemy znać płci haha ;) , szczerze to jeśli będę na usg sama i Lekarz się wygada to ja nie pisne ani słówka nawet W . Bo on od razu by sprzedał siostra (ma 3 ) a później to by poszło dalej , niech siedzą czekają i się zastanawiają i głowią :D hehe,

Rozmaryn- chyba to już tak jest ze co ciąża to inna i w większości zawsze jest odwrotnie hihi, to nie drogie to usg ja będę szła we wrześniu na poczatlu na 3 d , zanim wrócimy z wakacji z Polsce

Asia - haha łączymy się w bólu ;) , dobrze że szybka reakcja na cytologie, ja nie pracuje ale nie zdążyłam wrócić po 1 ciąży wiec wiesz - pracuje w domu przy dziecku a płacą mi w buziakach i tulaczkach ;) hehe

Monsku- hej :) witamy i zapraszamy ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Spałam dziś do 10, załatwiłam kilka spraw na mieście, ogarnęłam zakupy, zrobiłam dwa obiady (jeden już nawet zjadłam) i powinnam rozwiesić pranie przed wyjazdem i napisać jeszcze kilka tekstów a najchętniej ucięłabym sobie drzemkę [emoji23] W nocy prawie 10h przespane.. Masakra.. Jutro usg - oby znalazł się maluch :)

Higienistka - u nas serducho stuka już od 4 tygodni :) dziś 182/min :) nie mogę uwierzyć że to już 10 tydzień, następny tydzień nad morzem, później prenatalne i zaczynamy drugi trymestr!

Spałam dziś do 10, załatwiłam kilka spraw na mieście, ogarnęłam zakupy, zrobiłam dwa obiady (jeden już nawet zjadłam) i powinnam rozwiesić pranie przed wyjazdem i napisać jeszcze kilka tekstów a najchętniej ucięłabym sobie drzemkę [emoji23] W nocy prawie 10h przespane.. Masakra.. Jutro usg - oby znalazł się maluch :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytę!!!
Tak to już 10 tydzień :) ja na szczęście miałam wizytę na 8 rano i jako pierwsza pacjentka :D także szybko poszlam spać i się doczekalam Hehe :D
Super ze wszystko ok!
o jeszcze wszystkozajete tez jutro:) wiec byle do jutra-my ,,córosyna,,widzielismy tydzien temu a jutro sluchamy serca
Corosyna jak to fajnie brzmi ;)

My z ciekawości bedIemy pytać sami o płeć lekarza... na pewno jeśli powiedzą że będzie córeczka to nie uwierzymy az się urodzi ;) chyba że tak pięknie się wystawi na usg 4d polowkowym ze nie będzie nikt z nas miał wątpliwości.. ;) ale nikomu nie bedIemy mówić... bedIemy wsYstkim wmawiać ze nie chcemy wiedzieć ;) ze względu na wcześniejszą ciążę i tyle ;)

85993e3krgxydke3.png

u nas jest nagonka na corke tzn ja chce zdrowe dziecko i tyle (mamy juz synka), ale wszyscy wokolo pytaja (czasami upierdliwie) : "a moze sie poszczesci i bedzie corka?".. "zygasz? to dobrze , moze bedzie corka.." normalnie bez komentarza to pozostawiam..

reklama
Kobietki kochana!!!! Wiek nie ważny!!!! Ważne że wy jesteście szczęśliwe i wiecie że dacie radę. . Ja osobiście uważam że super mama można być w każdym wieku.. pod warunkiem ze kobietą jest na to gotowa! Niewazne czy ma 20 / 30 czy 40 lat... sama pierwsze dziecko świadomie po długich staraniach urodziłam mając 20 lat... - niktorzy mówili... taka młoda i sobie dzieciaka zrobila... jak pstro w glowie.. a znam kobiete ktora w wieku 40lat urodziła dziecko- bo wypada... nie radzi sobie kompletnie z macierzyństwem... znowu nasza była landlady miała 45l jak po invitro urodziła syna... który jest pół roku młodszy od mojego i jest świetna matka!!! Mimo swojego wieku ;) więc głowy do gory i cieszcie się tym stanem !

85993e3krgxydke3.png

Do góry