reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Airfix - to w takim raziw ja wyglądam podobnie jak ty hahah ;) , już dziś to w ogóle tragedia wyglądam bo włosy masakra - krosty , co to ma być to ja nie wiem - hormony zaszalały i sobie jaja robią ;) . Mojemu dziecku tez się nudzi a mnie chorobsko się czepia :/. Co do pytań o "przeczucia" itp - dokładnie z tego powodu też nie chce znać płci bo te głupie pytania są dobijajace chyba będę mówić że bliźniaki i nie chcemy znać płci haha ;) , szczerze to jeśli będę na usg sama i Lekarz się wygada to ja nie pisne ani słówka nawet W . Bo on od razu by sprzedał siostra (ma 3 ) a później to by poszło dalej , niech siedzą czekają i się zastanawiają i głowią :D hehe,

Rozmaryn- chyba to już tak jest ze co ciąża to inna i w większości zawsze jest odwrotnie hihi, to nie drogie to usg ja będę szła we wrześniu na poczatlu na 3 d , zanim wrócimy z wakacji z Polsce

Asia - haha łączymy się w bólu ;) , dobrze że szybka reakcja na cytologie, ja nie pracuje ale nie zdążyłam wrócić po 1 ciąży wiec wiesz - pracuje w domu przy dziecku a płacą mi w buziakach i tulaczkach ;) hehe

Monsku- hej :) witamy i zapraszamy ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Spałam dziś do 10, załatwiłam kilka spraw na mieście, ogarnęłam zakupy, zrobiłam dwa obiady (jeden już nawet zjadłam) i powinnam rozwiesić pranie przed wyjazdem i napisać jeszcze kilka tekstów a najchętniej ucięłabym sobie drzemkę [emoji23] W nocy prawie 10h przespane.. Masakra.. Jutro usg - oby znalazł się maluch :)

Higienistka - u nas serducho stuka już od 4 tygodni :) dziś 182/min :) nie mogę uwierzyć że to już 10 tydzień, następny tydzień nad morzem, później prenatalne i zaczynamy drugi trymestr!

Spałam dziś do 10, załatwiłam kilka spraw na mieście, ogarnęłam zakupy, zrobiłam dwa obiady (jeden już nawet zjadłam) i powinnam rozwiesić pranie przed wyjazdem i napisać jeszcze kilka tekstów a najchętniej ucięłabym sobie drzemkę [emoji23] W nocy prawie 10h przespane.. Masakra.. Jutro usg - oby znalazł się maluch :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytę!!!
Tak to już 10 tydzień :) ja na szczęście miałam wizytę na 8 rano i jako pierwsza pacjentka :D także szybko poszlam spać i się doczekalam Hehe :D
Super ze wszystko ok!
o jeszcze wszystkozajete tez jutro:) wiec byle do jutra-my ,,córosyna,,widzielismy tydzien temu a jutro sluchamy serca
Corosyna jak to fajnie brzmi ;)

My z ciekawości bedIemy pytać sami o płeć lekarza... na pewno jeśli powiedzą że będzie córeczka to nie uwierzymy az się urodzi ;) chyba że tak pięknie się wystawi na usg 4d polowkowym ze nie będzie nikt z nas miał wątpliwości.. ;) ale nikomu nie bedIemy mówić... bedIemy wsYstkim wmawiać ze nie chcemy wiedzieć ;) ze względu na wcześniejszą ciążę i tyle ;)

85993e3krgxydke3.png

u nas jest nagonka na corke tzn ja chce zdrowe dziecko i tyle (mamy juz synka), ale wszyscy wokolo pytaja (czasami upierdliwie) : "a moze sie poszczesci i bedzie corka?".. "zygasz? to dobrze , moze bedzie corka.." normalnie bez komentarza to pozostawiam..

reklama
Kobietki kochana!!!! Wiek nie ważny!!!! Ważne że wy jesteście szczęśliwe i wiecie że dacie radę. . Ja osobiście uważam że super mama można być w każdym wieku.. pod warunkiem ze kobietą jest na to gotowa! Niewazne czy ma 20 / 30 czy 40 lat... sama pierwsze dziecko świadomie po długich staraniach urodziłam mając 20 lat... - niktorzy mówili... taka młoda i sobie dzieciaka zrobila... jak pstro w glowie.. a znam kobiete ktora w wieku 40lat urodziła dziecko- bo wypada... nie radzi sobie kompletnie z macierzyństwem... znowu nasza była landlady miała 45l jak po invitro urodziła syna... który jest pół roku młodszy od mojego i jest świetna matka!!! Mimo swojego wieku ;) więc głowy do gory i cieszcie się tym stanem !

85993e3krgxydke3.png

Do góry