Może warto iść gdzieś prywatnie ???Fabimama to super [emoji1] pewnie czuje się dumny. Moja córcia zozpłakała się z radości jak jej powiedzieliśmy i zaczęła mi dziękować..sama się rozpłakałam.
Oby się wszystko pomyślnie powiodło bo od wczoraj moje brązowe plamienia są już czerwone. W szpitalu nic nie poradzili i kazali dzwonić na oddział gdzie we wtorek robili mi usg. Tam usłyszałam tylko, że to dobrze bo to pewnie schodzi z krwiaka (znaleźli mi go na jajniku)...żadnej kontroli ani nic... podłamałam się trochę [emoji45]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MumToBe ;)
Fanka BB :)
Szukałam w internecie namiarów na jakiegoś ginekologa i tak średnio z tym. I nawet nie znam nikigo kto leczył sie gdziekolwiek prywatnie. Obdzwoniłam już chyba wszystkie możliwe miejsca i wszędzie słyszę to samo- mam czekać. Nawet nie kazali leżeć ani nic... no cóż..co ma być to będzie. Ja zrobiłam wszystko z mojej strony.Może warto iść gdzieś prywatnie ???
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Dołączam! Wg kalkulatora termin 28.02
To i ja dołączam! Termin mam na 3.02 (widziałam, że któraś z Was ma tak samo!) Na USG byłam już 3 razy, bo w 6 tygodniu dostałam krwawienia i okazało się, że GS jest dużo za mały... Na szczęście tydzień później podrósł i od tamtej pory serce słyszałam dwa razy - w tym wczoraj To już chyba pora uwierzyć w tę ciążę
Przez ostatnie 2 tygodnie objawy miałam okropne - z wilczym głodem, nudnościami i wymiotami na czele + wielkie zmęczenie. Odczuwanie wielkiego głodu i jednocześnie niemożność zjedzenia czegokolwiek była koszmarna, na szczęście sytuacja już się trochę ustabilizowała. Może po prostu się przyzwyczaiłam Teraz tylko zbiera mi się na wymioty tak raz lub dwa razy dziennie i niestety kończy się to w toalecie, ale potrafię nad tym jako tako zapanować. Mam nadzieję, że w tym stanie przetrwam trzeci miesiąc i juz nie będzie gorzej
W tym tygodniu czeka mnie długi lot samolotem (6h...), ale dostałam wczoraj od lekarza zielone światło, więc mam nadzieję, że obejdzie się bez problemów.
Najbliższa rodzina o ciąży już wie i bardzo się cieszą, znajomym zamierzamy powiedzieć po usg za miesiąc.
Trzymam za Was kciuki i będę zaglądać tu często
PS. Dodam, że to moja pierwsza ciąża i to planowana, także ekscytacja sięga zenitu
Przez ostatnie 2 tygodnie objawy miałam okropne - z wilczym głodem, nudnościami i wymiotami na czele + wielkie zmęczenie. Odczuwanie wielkiego głodu i jednocześnie niemożność zjedzenia czegokolwiek była koszmarna, na szczęście sytuacja już się trochę ustabilizowała. Może po prostu się przyzwyczaiłam Teraz tylko zbiera mi się na wymioty tak raz lub dwa razy dziennie i niestety kończy się to w toalecie, ale potrafię nad tym jako tako zapanować. Mam nadzieję, że w tym stanie przetrwam trzeci miesiąc i juz nie będzie gorzej
W tym tygodniu czeka mnie długi lot samolotem (6h...), ale dostałam wczoraj od lekarza zielone światło, więc mam nadzieję, że obejdzie się bez problemów.
Najbliższa rodzina o ciąży już wie i bardzo się cieszą, znajomym zamierzamy powiedzieć po usg za miesiąc.
Trzymam za Was kciuki i będę zaglądać tu często
PS. Dodam, że to moja pierwsza ciąża i to planowana, także ekscytacja sięga zenitu
Ayran
Fanka BB :)
wszystkozajete, MarysiaKasia Hejka!
MarysiaKasia - nie zazdroszczę krwawienia, ale za to zazdroszę tylu usg, ja byłam raz, i teraz jestem w trakcie czekania na kolejne 12.07 - no i ciągle nie mogę uwierzyć w tą ciążę bo objawów zero
MumTuBe Jeżeli lekarze tak mówią to trzeba czekać, mam nadzieję ze wszystko będzie w porządku
MarysiaKasia - nie zazdroszczę krwawienia, ale za to zazdroszę tylu usg, ja byłam raz, i teraz jestem w trakcie czekania na kolejne 12.07 - no i ciągle nie mogę uwierzyć w tą ciążę bo objawów zero
MumTuBe Jeżeli lekarze tak mówią to trzeba czekać, mam nadzieję ze wszystko będzie w porządku
Peri86
Zaciekawiona BB
reklama