Zołza Bardzo mądry lekarz Ja też byłam uczulona na ten "święty czas", nie powinno się grzebać tam i już za wcześnie choć jeśli ktoś zdrowy jest i ma takie życzenie niech idzie na to usg. Ja po stratach jestem uczulona na usg dodatkowo nie powinno się wspolzyc do ok 6tyg chociaz- pisze tu jedynie o przypadkach kiedy dochodziło do strat wczesniej. Ja się bałam w 6tyg ze po usg plamic zacznę, na szczęście jest dobrze.
reklama
Drusia2016
Fanka BB :)
Ayran
Witaj anonimka
Zołza, a ja uważam ze niepotrzebnie Cię dziewczyny straszą i nakrecają. :/ byłaś u dobrego lekarza, wg niego jest ok, masz leki. Jezeli mimo tego faktycznie poronisz to widocznie twój organizm ma jakis powód do tego.Póki co to nie ma co sie bać, jesteś pod opieką.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Zołza, a ja uważam ze niepotrzebnie Cię dziewczyny straszą i nakrecają. :/ byłaś u dobrego lekarza, wg niego jest ok, masz leki. Jezeli mimo tego faktycznie poronisz to widocznie twój organizm ma jakis powód do tego.Póki co to nie ma co sie bać, jesteś pod opieką.
Elenna
Zołza ja mam znajomą która plami od 6 tc. Usg za każdym nasileniem krwawienia. Obecnie 11 tc a ciąża o tydzień większa na usg. Oczywiście ma luteinie i dupaston, ale na codzień sama zajmuje się 1.5 rocznym synkiem, więc ma większe kombo n9z Ty w pracy licząc dojazd tramwajem
Jak ma być dobrze to będzie. Zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy żeby pomóc maleństwu.
Ja padam. Tak mi od tego upału niedobrze, że zaliczyłam naciąganie przy pustym żołądku... wszystkie zebra czuje.
Piękny mecz nam się udał
Jak ma być dobrze to będzie. Zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy żeby pomóc maleństwu.
Ja padam. Tak mi od tego upału niedobrze, że zaliczyłam naciąganie przy pustym żołądku... wszystkie zebra czuje.
Piękny mecz nam się udał
Elena Ja dziś też dość mam upału...ani spać w nocy, ani w dzień odpocząć... I też od rana ciągnie mnie z pustego żołądka. Jakaś masakra. Jeszcze gardło mnie bardzo boli przez to pojechanie po delicje kiedys niestety Tesco jest u nas za mocno klimatyzowane.
Ayran
Airfix tez piłam syrop prawoslazowy, *spam* mi mało co dawał :/ a miałam takie ataki kaszlu ze az mnie ciągnęło na wtmioty
reklama
MumToBe ;)
Fabimama to super [emoji1] pewnie czuje się dumny. Moja córcia zozpłakała się z radości jak jej powiedzieliśmy i zaczęła mi dziękować..sama się rozpłakałam.
Oby się wszystko pomyślnie powiodło bo od wczoraj moje brązowe plamienia są już czerwone. W szpitalu nic nie poradzili i kazali dzwonić na oddział gdzie we wtorek robili mi usg. Tam usłyszałam tylko, że to dobrze bo to pewnie schodzi z krwiaka (znaleźli mi go na jajniku)...żadnej kontroli ani nic... podłamałam się trochę [emoji45]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby się wszystko pomyślnie powiodło bo od wczoraj moje brązowe plamienia są już czerwone. W szpitalu nic nie poradzili i kazali dzwonić na oddział gdzie we wtorek robili mi usg. Tam usłyszałam tylko, że to dobrze bo to pewnie schodzi z krwiaka (znaleźli mi go na jajniku)...żadnej kontroli ani nic... podłamałam się trochę [emoji45]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom