reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Witam nowe mamy!
Rany... kilka dni było lepiej z bólem piersi... a dziś jakaś masakra ; ( tak bolą ze jak gdZieś przez przypadek nimi dotknie to aż łzy mi się cisną... ; ( najgorzej wieczorem biustonosz ściągnąć ; (; (; (

Nie lubię jak nie ma starszych chłopców w domu... za cicho jest...

85993e3krgxydke3.png

reklama
Mnie od wczoraj popołudniem podbrzusze mocniej ciągnie, a przed chwilą zauważyłam na papierze w toalecie różowe nitki... juz mam schiz :(

Kami80 super że wyjazd się udał :)

Elenna, a ty plamiłaś wcześniej, czy to pierwszy raz? Żywa krew? Jeżeli nie to chyba narazie się nie stresuj....

Magera polecam książkę "Moje dziecko nie chce jeść" Warto ją przeczytać najlepiej jeszcze w ciąży i bez względu na to czy ma się niejadka czy żarłoka :) Naprawdę gorąco polecam.
Druga książka to bardziej rozrywka niż konkretne informacje - "w paryżu dzieci nie grymaszą" - u mnie nie ma żadnego przełożenia na rzeczywistość, ale jest fajna i czyta się ją w jeden dzień :) Można wyrobić sobie nastawienie. A potem je życie zweryfikuje :D Naprawde super lektura, koniecznie do przeczytania też jeszcze w ciązy :)

witam dziewczyny wrocilam cala i zdrowa i super zadowolona i jeszcze nasza polska wygrala....troche mnie pomdlilo ale tak super sie czulam . poplywalam na termach i mialam masaz dla kobiety w ciazy cos pieknego. I powrot do rzeczywistosci
Super ze spa się udało ;)
Mnie od wczoraj popołudniem podbrzusze mocniej ciągnie, a przed chwilą zauważyłam na papierze w toalecie różowe nitki... juz mam schiz :(
Kochana spokojnie!!!! Jutro umów sie do lekarza najlepiej.. obserwuj co się dzieje... mnie podbrzusze raz boli mocniej raz mniej...

85993e3krgxydke3.png

Witajcie nowe lutoweczki!
Elena spokojnie, jak dalej beda sie pojawiac, umow sie do gina, niech zobaczy co sie dzieje.
u mnie tez plamienia raz po raz, ale to efekt polipa ktorego mam na szyjce :-( kuzwa zawsze jakies dziadostwo musi byc :-/ na szczescie gin uprzedzil i uspokoil na ostatniej wizycie, ze tak moze sue zdarzyc po badaniu lub po seksie, wiec jestem mimo tych plamien troche spokojniejsza...
przed chwila (mimo mdlosci ) musialam zjesc makaron z sosem pomid, mozarela i ogorkiem malosolnym, po prostu musialam ;-) i znow mi niedobrze
Dziewczyny, a jak u Was z waga? ja pomimo wiecznych mdlosci staram sie regularnie jesc, nie wymiotuje, a waga ciagle w dol

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Witajcie nowe lutoweczki!
Elena spokojnie, jak dalej beda sie pojawiac, umow sie do gina, niech zobaczy co sie dzieje.
u mnie tez plamienia raz po raz, ale to efekt polipa ktorego mam na szyjce :-( kuzwa zawsze jakies dziadostwo musi byc :-/ na szczescie gin uprzedzil i uspokoil na ostatniej wizycie, ze tak moze sue zdarzyc po badaniu lub po seksie, wiec jestem mimo tych plamien troche spokojniejsza...
przed chwila (mimo mdlosci ) musialam zjesc makaron z sosem pomid, mozarela i ogorkiem malosolnym, po prostu musialam ;-) i znow mi niedobrze
Dziewczyny, a jak u Was z waga? ja pomimo wiecznych mdlosci staram sie regularnie jesc, nie wymiotuje, a waga ciagle w dol

8599e6ydh9ss8jgy.png
Ja nawet na wage nie wchodze... jutro się zwaze i zobaczę... jem dosłownie na siłę... bo wiem ze dzidzia tego potrzebuje.. ale ciężko jest bo mnie mdli ; (

85993e3krgxydke3.png

Do góry