reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Hej dziewczyny, bylam dzis u lekarza, dostalam luteine i ten caly dupghaston czy jak to tam, wiec czekam aby plamienie ustąpilo, mamjuz do niego teelfon. generalnie wyznacyzl mi usg za 2 tygodnie zobaczy jak zarodek sie roziwnal, bo to jest wczesniejsza ciąża. dzis po badaniu torszke mialam wiecej krwi ale to chyba normalne bo mi troche tam jezdzil potej macicy dopochwowo, mam nadzieje, ze lekach wszystko bedzie dobrze a za dwa tygodnie bedzie bicie serca. powiedzial mi lekarz ze tuz po zrobieniu testu ciazowego nie powinnam miec robionego usg dopochwowego to nizbyt dziala dobrze, to czas swiety podobno. trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze.

reklama
Hej dziewczyny :)
Sluchajcie, sa tu jakies lutowe mamy z Warszawy? :)
ja jestem z Warszawy :)

Magdziocha strasznie Ci współczuję :(

Martinek widze po suwaczkach, że będziemy miały dzieciaczki w podobnym wieku :) moja córa ma 3 lata, 6 miesięcy i 2 dni a teraz jestem w 6 tygodniu i 5 dniu :)

U nas upał straszny. Ledwie żyje. Miałam posprzątać, ale totalnie mi się nie chce i mąż też mówi, żebym dała sobie spokój. Myślę co na obiad zrobić, bo nie mam pomysłu. Może jakiś chłodnik na orzeźwienie... hm

Magera:) to faktycznie prawie identycznie!
Mnie mdli strasznie... Mam dosc tej pogody:( akurat na mdlosci trafilo sie lato i 34 stopni bleee

Termin:20.02.17 :)

Zołza dobrze, że lekarz ogarnięty :) teraz grzecznie brać leki, odpoczywać i czekać na rozwój fasolki;)

Ja też już nie wyrabiam z tym gorącem. Mamy balkon od północnej strony a i tak nie ma tam czy oddychać. Od jutra podobno ma być juz chłodniej.
M pojechał zakupy zrobić. U mnie dziś na obiad krem z pomidorów i tortille[emoji14]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Zolza, teraz tylko odpoczywać i nie stresować się ;)

U mnie dzisiaj na obiad kalafior, młode ziemniaki i filet z kurczaka z patelni grillowej. Przy tym upale w ogóle nie chce mi się jeść, ale trzeba czymś nakarmić męża[emoji14]i tescia, jak to zawsze w sobotę.

Masakra, siedzę jak w bunkrze, okna pozaslaniane. Kocham lato, ale wolałabym być teraz nad jeziorem ;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewcyzny, tylko ze niby do prayc mam chodzi po skoro pracuje przy laptopie to nie ma zagrozenia,dzis po badaniu usg dopchowywm pojawilo sie wiecej krwi ale to pewnie przez to badaie bo bylo dosc dlugo i malo przyjemnie jak nigdy, troche bolalo,

Zolza usg dopochwowe raczej nie wywołuje krwawien... Niestety Twój przypadek wygląda identycznie jak mój sprzed pół roku i duphaston mi nie pomógł :( jaka masz bete? Robiłaś w ogóle?

reklama
Do góry