Hej dziewczyny, bylam dzis u lekarza, dostalam luteine i ten caly dupghaston czy jak to tam, wiec czekam aby plamienie ustąpilo, mamjuz do niego teelfon. generalnie wyznacyzl mi usg za 2 tygodnie zobaczy jak zarodek sie roziwnal, bo to jest wczesniejsza ciąża. dzis po badaniu torszke mialam wiecej krwi ale to chyba normalne bo mi troche tam jezdzil potej macicy dopochwowo, mam nadzieje, ze lekach wszystko bedzie dobrze a za dwa tygodnie bedzie bicie serca. powiedzial mi lekarz ze tuz po zrobieniu testu ciazowego nie powinnam miec robionego usg dopochwowego to nizbyt dziala dobrze, to czas swiety podobno. trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze.
reklama
Hej dziewczyny
Magdziocha strasznie Ci współczuję
Martinek widze po suwaczkach, że będziemy miały dzieciaczki w podobnym wieku moja córa ma 3 lata, 6 miesięcy i 2 dni a teraz jestem w 6 tygodniu i 5 dniu
U nas upał straszny. Ledwie żyje. Miałam posprzątać, ale totalnie mi się nie chce i mąż też mówi, żebym dała sobie spokój. Myślę co na obiad zrobić, bo nie mam pomysłu. Może jakiś chłodnik na orzeźwienie... hm
ja jestem z WarszawySluchajcie, sa tu jakies lutowe mamy z Warszawy?
Magdziocha strasznie Ci współczuję
Martinek widze po suwaczkach, że będziemy miały dzieciaczki w podobnym wieku moja córa ma 3 lata, 6 miesięcy i 2 dni a teraz jestem w 6 tygodniu i 5 dniu
U nas upał straszny. Ledwie żyje. Miałam posprzątać, ale totalnie mi się nie chce i mąż też mówi, żebym dała sobie spokój. Myślę co na obiad zrobić, bo nie mam pomysłu. Może jakiś chłodnik na orzeźwienie... hm
To u mnie już chyba mdłości przeszły, albo po prostu dzisiaj się jeszcze nie ujawniły. Czuję się dość dobrze mimo upałuMagera to faktycznie prawie identycznie!
Mnie mdli strasznie... Mam dosc tej pogody akurat na mdlosci trafilo sie lato i 34 stopni bleee
Elenna
Fanka BB :)
Zołza dobrze, że lekarz ogarnięty teraz grzecznie brać leki, odpoczywać i czekać na rozwój fasolki
Ja też już nie wyrabiam z tym gorącem. Mamy balkon od północnej strony a i tak nie ma tam czy oddychać. Od jutra podobno ma być juz chłodniej.
M pojechał zakupy zrobić. U mnie dziś na obiad krem z pomidorów i tortille[emoji14]
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też już nie wyrabiam z tym gorącem. Mamy balkon od północnej strony a i tak nie ma tam czy oddychać. Od jutra podobno ma być juz chłodniej.
M pojechał zakupy zrobić. U mnie dziś na obiad krem z pomidorów i tortille[emoji14]
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
kami80
Aktywna w BB
Hejka u nas w nocy burza teraz pada. Właśnie wrocilysmy z basenu. Pozdrawiam
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ayran
Fanka BB :)
Zolza, teraz tylko odpoczywać i nie stresować się
U mnie dzisiaj na obiad kalafior, młode ziemniaki i filet z kurczaka z patelni grillowej. Przy tym upale w ogóle nie chce mi się jeść, ale trzeba czymś nakarmić męża[emoji14]i tescia, jak to zawsze w sobotę.
Masakra, siedzę jak w bunkrze, okna pozaslaniane. Kocham lato, ale wolałabym być teraz nad jeziorem
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dzisiaj na obiad kalafior, młode ziemniaki i filet z kurczaka z patelni grillowej. Przy tym upale w ogóle nie chce mi się jeść, ale trzeba czymś nakarmić męża[emoji14]i tescia, jak to zawsze w sobotę.
Masakra, siedzę jak w bunkrze, okna pozaslaniane. Kocham lato, ale wolałabym być teraz nad jeziorem
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki dziewcyzny, tylko ze niby do prayc mam chodzi po skoro pracuje przy laptopie to nie ma zagrozenia,dzis po badaniu usg dopchowywm pojawilo sie wiecej krwi ale to pewnie przez to badaie bo bylo dosc dlugo i malo przyjemnie jak nigdy, troche bolalo,
reklama