reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja 4 dni po terminie, szyjki już prawie nie ma, ale wciąż jest zamknięta, niechętnie wspominają o wywoływaniu, nawet moja położna bo nie ma miejsc w szpitalu (że musi minąć 7-8 dni, żebym wyluzowała..ech), więc lepiej żeby samo się zaczęło.
Już dostaję świra, mam dosyć :(
Dysiak-co Tobie konkretnie powiedzieli?
Agatucca-trzymam kciuki żeby spadła ta nieszczęsna bilirubina :(!!!

Turluturlu -O jej :( u mnie też dziś 4 dzień po terminie :/
Mi wczoraj dr powiedziała ,że szyjka długa i zamknięta :/ tak mnie zbadała ,że myślałam że zemdleje :/ od wczoraj po tym badaniu plamie i brzuch pobolewa . Czegoś takiego to jeszcze nigdy nie przeżyłam :/ i po tym badaniu mówiła ze może coś się ruszy... ale wątpię . Powiedziała ,że mam 4 dni na to żeby się zaczęło samo bo jak się nie zacznie to 7 dni po na wywołanie ale ze z tym może być słabo bo nie ma miejsc :(
Jutro znowu tam jadę na ktg .
Martwię się bo nie wiem co mam robić tego 7 dnia jakby . Chciałam rodzic w tym szpitalu . I co przyjedziemy w week ze na wywołanie a oni powiedzą ze nie ma szans ?? Już mnie to zaczęło stresować :/
Turluturlu ale to ,że masz położna nie gwarantuje Ci miejsca ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dysiak chyba masaz szyjki Ci lekarz zafundowal

No właśnie też tak pomyślałam [emoji85][emoji43] chociaż nie wyglądało to jak masaż :/
Dr się śmiała ,ze to trochę jak sex ale mniej przyjemny i ze może coś się po tym ruszy . Wczoraj ledwo chodziłam ,brzuch bolał do wieczora . Dziś już lepiej ale plamie dalej :/

reklama
Do góry