Ale to sama zaznaczasz tak? Czy to taki jakby kalendarz w apce, że ona Ci sugeruje co w którym tyg?
Kalendarz sugeruje co w ktorym tygodniu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to sama zaznaczasz tak? Czy to taki jakby kalendarz w apce, że ona Ci sugeruje co w którym tyg?
Ja przy poprzednich dzieciach nie słyszałam o tych skokach. A teraz trochę poczytałam ale np problemy wieczorami bym zwaliła na to że coś ciężkiego zjadłam albo że ma problem z wypróżnieniem.Nawet nie wiem jak sie nazywa, dziewczyny u nas wstawily na grupie na ktorej jestem.. okresy pogodne i skoki rozwojowe... czesto np problemy wieczorami itd
U mnie to samo a nawet kilka razy na rękę wylądowało mi kupsko bo nie zdążyłam pieluchy podłożyć.ja zazwyczaj kładę pieluszkę tetrową na brzuszek i cyki wyłapując nią siki. ale i tak ściana prawie codziennie jest osikana i też przebieranie często. Taki urok z tymi chłopami. A jak są więksi to wokół kibla po ścianach w łazience też fontanny fruwają. Już mam ich czterech do kompletu . Męża już wytresowałam to siada jak sika.Do mam chłopców. Jak opanować sztukę przewijania, by uniknąć obsikania[emoji23] prawie za każdym razem zostaje obsikana i często muszę młodego przebierać, bo się obleje
Rodosek, Twoja rada zdecydowanie przebija wszystko Ja jestem ciekawa, jak to będzie u nas, bo w czasach, gdy zajmowałam się nianiowaniem, trafiałam na same dziewczynki Więc przy dziewczynkach absolutnie nic mi nie straszne, za to chłopcy wydają się czarną magią. I jeszcze to ich sikanie ale wydaje mi się, że tak jak pisała magdalena79 - tetrowa pieluszka gdzieś w strategicznych okolicach powinna pomóc. A przynajmniej ograniczyć rozprysk z sikawkiTrzeba być szybkim
Do mam chłopców. Jak opanować sztukę przewijania, by uniknąć obsikania[emoji23] prawie za każdym razem zostaje obsikana i często muszę młodego przebierać, bo się obleje