reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
No udało nam się, choć nie było w planach (w ostatniej chwili zdecydowałam się na cc i wypadl pierwszy wolny termin na 14.)
Mój był duzy 4890 g i 57 cm.
Twoj pierwszy dzidzius?
Będzie dobrze :) ja mam trójkę a i tak czuje ze nic nie wiem :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

kasia.zosia o rany, to waga konkretna!! Termin tez super :) Moj synek jest z 1go lutego.

1 szy tez super :) ja sama jestem z lutego, fajny miesiąc :)
jak tam wam mijają dni w domu? Mój jest bardzo grzeczny i cichutki, ciagle spi :) córeczka za to się troszkę nam buntuje i wpada w histerie od czasu do czasu, także rownowaga zachowana :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy dziewczyny. Ja chociaz mialam termin na luty jestem styczniowa mama czym otworzyłam listę rozpakowanych lutowek. Po wielkich trudach w ciazy mój okruszek urodził się w terminie z wagą 2600g i 50cm

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, cześć dziewczyny [emoji4] Marlena jak mala ma na imie ;> Ja jeszcze nie urodzilam ale tez boje sie nowej roli. Probuje myslec pozytywnie ale przeraza mnie odpowiedzialność za takie malenstwo.

Cześć, cześć dziewczyny [emoji4] Marlena jak mala ma na imie ;> Ja jeszcze nie urodzilam ale tez boje sie nowej roli. Probuje myslec pozytywnie ale przeraza mnie odpowiedzialność za takie malenstwo.

Ninka:) u mnie wszystko takie chaotyczne, mała raz zasypia o 20, raz o północy. W nocy budzę ja na karmienie co trzy godziny. Urodziła się taka malutka. W tym tygodniu jest jeszcze mąż. Ale co będzie potem, to już się boję.

Ninki zadnej jeszcze nie ma tutaj, hehe [emoji4] Nie ma sie czego bac, wyrobicie sobie jakis schemat dzialania z córcia i na pewno dacie bez problemu radę! [emoji4] Moja wazyla 3kg dwa tygodnie temu, ciekawe ile bedzie miala przy porodzie [emoji19]

reklama
Cześć Dziewczyny!
Marlena to wcale nie tak mało;) Mój 2900g i 52 więc podobnie - i to największe z trojki moich dzieci:D

Do góry