reklama
kasia.zosia
Moderatorka
kasiu_linka
Fanka BB :)
Ooo tak dziewczyny ja też sobie mówiłam, że mały będzie tylko spał w swoim łóżeczku, ale życie pokazało co innego. Oliś ma takie fazy w nocy często nad ranem, że nie chce spać w łóżeczku i koniec... i co i biorę go i tule on śpi już twardo ja go odkładam a on w ryk... i dalej tule i pięknie śpi. Tylko, że mi też już głowa leci. Więc śpimy razem [emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
Ooo tak dziewczyny ja też sobie mówiłam, że mały będzie tylko spał w swoim łóżeczku, ale życie pokazało co innego. Oliś ma takie fazy w nocy często nad ranem, że nie chce spać w łóżeczku i koniec... i co i biorę go i tule on śpi już twardo ja go odkładam a on w ryk... i dalej tule i pięknie śpi. Tylko, że mi też już głowa leci. Więc śpimy razem [emoji6]
No i tak naprawdę co w tym złego? one tak szybko rosną! Prędzej czy później i tak będą spać same w swoich łóżkach ja tam lubię czasem się przytulić do takiego małego ciepłego ciałka może czasem jest wygodniej ale ja jednak wole wykorzystać ten pierwszy rok do jak największej bliskości choć tak naprawdę tez zmieniłam nastawienie z kolejnym dzieckiem, Jasiek praktycznie od początku był odkładany do łóżeczka i spał sam, gdzieś się naczytałem czy sobie namawiałam ze tak musi być. A później już mi nie zależało, wygodniej było spać razem i w ostateczności już mam dwójkę, która ze mną nie śpi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam termin na 25
Oj, nie wyobrażam sobie życia bez kawy, w ciąży ograniczam się do dwóch słabych z mlekiem
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, nie wyobrażam sobie życia bez kawy, w ciąży ograniczam się do dwóch słabych z mlekiem
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
maryliese
Ja mam termin na 18. W ciąży zupełnie zrezygnowałam z kawy. A co do kp to tylko alkohol powinien być ograniczony, wszystko inne już można. Ja już się nie mogę doczekać tatara i sushi ... mmm
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
magdalena79
Barnek GRATULACJE!!!! zdrówka dla was!!!
Jeśli chodzi o picie kawy to mi położne w szpitalu kazały pić bo miałam straszne bóle głowy po znieczuleniu. Natomiast babki od noworodków jak się dowiedziały że piję kawę to usłyszałam absolutnie nie bo maluszek jest niespokojny. Więc przestałam i piję tylko inkę.
Jeśli chodzi o picie kawy to mi położne w szpitalu kazały pić bo miałam straszne bóle głowy po znieczuleniu. Natomiast babki od noworodków jak się dowiedziały że piję kawę to usłyszałam absolutnie nie bo maluszek jest niespokojny. Więc przestałam i piję tylko inkę.
reklama