reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ortopeda juz nas widzial i niestety mala ma dysplazje stawu biodrowego :( założyli jej takie szelki .... trochę mnie to podłamało

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie martw się, będzie dobrze :) córeczka sąsiadki nosiła takie szelki kilka tygodni, one bardziej dla nas wyglądają groźnie, dzieciom jakoś nie przeszkadzają bardzo :) najważniejsze żeby jej się poprawiło :)

reklama
Klauduska ja też miałam wizyty co 4 tygodnie, ostatnią miałam po trzech tygodniach, a teraz to już z moim ginem na sali się może spotkamy ;) więc nie ma się co martwić :) a ja to w ogóle z tych co nie znoszę zaglądania w moje podwozie, więc mi to na rękę :D

Ja dziś byłam na ostatniej wizycie u swojego lekarza . Coś tam się troszkę ruszyło w dół ale niewiele :p dostałam już skierowanie na walentynki na ktg do szpitala ❤️ :) A tak zostaje czekanie :p
Ja jestem kawoszem ,ale w ciąży pije inkę a rozpuszczalna tylko czasami :) mam niskie ,ciśnienie i ciągły ból głowy wiec raczej mi nie zaszkodzi ;)
Już zaczynam się coraz bardziej denerwować tym porodem :no: Puchne już i nie mam jakoś w ogóle siły na nic.
Ja się nastawiam ,że mały będzie spał obok nas w swoim łóżeczku ,ale nie wiem jak to w praktyce wyjdzie :D

Ortopeda juz nas widzial i niestety mala ma dysplazje stawu biodrowego :( założyli jej takie szelki .... trochę mnie to podłamało

Bedzie dobrze, mojej siostry coreczka 20 lat temu to miala gips na calych nozkach i po srodku taki jakby kij miedzy nogami a mala wiecznie zadowolona i teraz juz nie ma zadnych problemow

Wszystkozajete no to wagowo chyba nawet podobne te nasze dzieci, bo moja tydzien temu miala 2920g. [emoji4] Fajnie, ze wizyta sie udała, przynajmniej nie musisz sie martwic o to jak bedzie to wygladalo. No i cieszę się, że nie tylko u mnie wszystko "pozamykane", może nie zostanę sama na koniec [emoji1]

Barnek nie ma sie co podlamywac! Tak jak dziewczyny pisza, malej na pewno to nie przeszkadza i na pewno nic jej nie bedzie, zobaczysz!

Kasia.zosia jak tak piszesz o tej Zosi to za kazdym razem rozpływam sie nad tym jak to imie pieknie brzmi [emoji1] I za kazdym razem zastanawiam sie czy jednak nie zamienic Poli na Zosie [emoji1] Coś czuję, że ostateczna decyzja zapadnie dopiero przy porodzie [emoji1]

reklama
Klauduska - my zmienilismy imie dla synka po porodzie-jka go zobaczylismy to jakos drugie imie nam bardziej pasowalo..

Ja dzis caly dzien "tych" skurczy, ale jakos nieregularnie, wiec nie robie paniki. POwiem szczerze, ze jak sie prowadzi samochod i taki skurcz najdzie to jest ciekawie :p Szkoda, ze nie mam wanny, ale moze saune sobie zrobie

Do góry