reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Barnek, badał już małą ortopeda?

Jak moja mała będzie lepiej spała z nami w łóżku, to też jej pewnie nie będę odkładać. Chociaż u mnie jest trochę strachu o to, że mogę dziecko przygnieść. Z kawą problemu nie mam - nigdy nie piłam, bo mi śmierdzi ;)

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
bez kawy ani rusz, choć ostatnio faktycznie nie piję codziennie:)

dziewczyny przestawiłam się totalnie. Te zatokimnie wykańczają i spać idę jak już ledwo siedzę, co by o nich nie myśleć. Także na dobrą sprawę wstałam pół godziny temu, (oczywiście z przerwami na siusiu;p), super:)

my dzisiaj wizytujemy, nie mogę się doczekać jak małą podejrzymy:) w sumie to nasza ostatnia wizyta. Śmiejemy się z małżem, że nasza mała pewnie czeka, aby mamie całkiem zimno zniknęło, co by można było stópki zacałować;d

mamy jeszcze jedną teorię;d że czeka na 17.02, bo obydwoje z małżem jestem z 17;d jedno z grudnia drugie z marca;d

Jenny to bylby naprawdę fajny zbieg okolicznosci jakby wyszla 17 [emoji1]

Ja z tym odkladaniem do lozeczka to nie wiem. Troche sie boję, że malz mi ja zgniecie [emoji19] Chyba, ze będę ja kladla od ściany, hm. Zobaczymy jak gwiazda bedzie spała pewnie [emoji4]

Dziewczyny musze przestac tyle jesc! Tyje w zawrotnym tempie. K stwierdzil, ze buzia mi sie zaokraglila i o wiele ladniej mi takiej "krągłej", pupa tez mi sie podoba wieksza ale nogi juz niekoniecznie [emoji19] Az sie zaczelam bac wchodzic na wagę...

Klauduska - to nie wchodź, ja już miesiąc sama z siebie nie wchodzę, żeby się nie denerwować, potem sobie sprawdzę w karcie ciąży ile u gina ważyłam, bo wszystko mi co dwa tygodnie sprawdza [emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maryliese i tak chyba zrobie [emoji1] Wizyte mam dopiero przed samym porodem, hehe. W ogole to wiekszosc z was ma jakos czesciej te wizyty na koncu a ja cały czas praktycznie co miesiąc [emoji19]

Ja tez bez kawy nie wyobrazam sobie dnia :)
Teraz mam chwile dla siebie bo maly zasnal, wczoraj poprosilam o konsultacje laktacyjna bo w ogole sie nie najada moim mlekiem, dokarmiam go modyfikowanym ale laktatorka powiedziala ze nie czesciej niz raz na 3 h max 45 ml zeby dalej karmic piersia.. nie zawsze mi soe udaje bo w nocy ciagle placze :) chociaz dobrze ze ma apetyt :) wczoraj wieczorem przywiezli nam do szpitala 4 noworodki chore na grype i strach teraz wyjsc na korytarz zeby sie nie zarazic i chodze za pielegnairkami i obserwuje czy ubieraja kombinezony i maski :) chyba zaczynam miec schizy na punkcie zdrowia ...

Załączniki

• IMG_1031.jpg
    IMG_1031.jpg
    146,1 KB · Wyświetleń: 103
ja jeszcze jestem przed porodem, termin mam na 18, ale 13 mam się pojawić w szpitalu ;) kawę ostatnio namiętnie pijam (tzn. odkąd w ciąży jestem) :D
nie piszę często, bo skończyliśmy remont i ogarniam mieszkanie po ;), ale czytam na bieżąco - szczególnie w nocy :D

Klauduska ja mialam co tydzień od 35 tyg ale ze względu na problemy ze zdrowiem:) A jak u Ciebie wszystko jest ok to takie częste wizyty nie są potrzebne

reklama
Ortopeda juz nas widzial i niestety mala ma dysplazje stawu biodrowego :( założyli jej takie szelki .... trochę mnie to podłamało

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry