reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Super że już tyle dzieciaczków po drugiej stronie brzucha:-) :) gratuluję świeżo upieczonym mamusiom!!!

Sojnabig trzymam kciuki za ciebie i by dzidziuś sprawił że szybko zapomnisz o tych mękach oczekiwania :)

My czekamy na położną, ciekawe czy synek przybył na wadze.
Wczoraj przyszedł mi monitor oddechu. Jestem spokojniejsza. Jak wyciągam Adasia z łóżeczka to po kilku sekundach zaczyna nadawać sygnał czyli działa, tylko trochę mnie irytuje to ciągłe tykanie jak jest w porządku. Może się przyzwyczaję.:blink:

reklama
Misia-A szacun, ja musze jeszcze zorganizować pracę licencjacka i to wszystko mnie dobija po prostu ;x

Madalena moze sprobuj z tymi chusteczkami wylapujacymi kolor?

Magdalena79 trzymam kciuki za wage Adasia [emoji8] Na pewno sie przyzwyczaisz do tego dzwieku.

Yghh..Wiktor się zazolcil, więc dziś się naświetlamy, ale jutro już na stówę do domu, bo poziom nie jest kosmiczny. Robili mu USG głowy, brzuszka, nerek itp, wszystko w porządku. U mnie laktacja ruszyła, więc będzie nabierać ciałka, bo spadł trochę za dużo.
Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym Mamom.
Sojna jedziesz, jedziesz!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

.jagodka lee ten jeden dzien to nie tak duzo. No to smacznego dla Wiktorka [emoji1]

Iza nie denerwuj sie, to tylko ewentualnie dwa tygodnie [emoji4] Odpoczywaj sobie i naciesz sie "samotnością" jeszcze [emoji1]

reklama
Dziewczyny a to studia dziennie robicie/ czy zaoczne? Jak pozniej z maluchami bedziecie robic? Z karmieniem.? Podpytuje z ciekawosci.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry