reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Korzystam i ogarniam mieszkanko :) noo może bóle krzyża mnie co jakiś czas nawiedzają, ale małż skutecznie sobie radzi :)
Podziwiam, że jeszcze chodzisz na zajęcia, ja odpuściłam, bo wysiedzieć nie mogę :p dzięki temu mam więcej do czytania w domu, coś za coś :)

reklama
nie ma co tak myśleć, przyjdzie czas i urodzisz, najważniejsze jest zdrowie malucha i Twoje, a zastanów się ile dziewczyn rodzi wcześniaki i co myślisz, że one by nie wolały jednak dotrwać do terminu, a nawet po terminie rodzić, niż spędzać czas w szpitalu i niejednokrotnie nawet nie móc utulić swojego maluszka? ja po pierwszym cc też zastanawiałam się co ze mną nie tak, że nawet dziecka urodzić nie potrafiłam - dopiero z czasem dotarło do mnie, że na szczęście żyję w czasach, w których miałam możliwość cc i życia, bo jakby to był nawet początek XX wieku, to pewnie umarłabym razem z dzieckiem...
Nic dodać nic ująć:yes:

Jenny dopuściłam zajęcia, jestem na ios ale muszę zaliczyć jeszcze trzy egzaminy [emoji30] A nie mogę się zebrać do nauki...

Mój K dzisiaj poszedł pierwszy raz na ten kurs angielskiego, mial na 7:30 a kończy już o 14. Więc przynajmniej do porodu nscieszymy się swoją obecnością [emoji4]

Rozpakowane mamuśki jak tam kruszynki? [emoji57]

Dzien dobry dziewczyny :)
Gratulacje kolejnym rozpakowym Kosik i Airfix super ze juz macie po :)

Ja sie chyba na IP wybiore, bo nie wiem czy mi wody nie podciekaja .... w nocy musislam pizame zmieniac bo plama i nie bardzo wiem skad ... skurczy brak

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co tu zaglądam to nowe dzieciaczki:-) Gratulacje mamuśki.
Moje zwierzaki chyba coś przeczuwaja. Kot to nie odstępuje mnie na krok, jak jej nie wpuszcze do łazienki to siedzi przy drzwiach i czeka. Pies wchodzi ciągle na kolana żeby go cały czas piescic. Chyba chcą wykorzystać ostatnie momenty kiedy mam dla nich tyle czasu.
W nocy miałam takie silne ukłucie w kroczu i krzyżu, że aż podskoczyła na łóżku, że to już. Na szczęście po chwili ustało i automatycznie zasnelam.

Jenny dopuściłam zajęcia, jestem na ios ale muszę zaliczyć jeszcze trzy egzaminy [emoji30] A nie mogę się zebrać do nauki... [emoji57]
Też mam ios ;-)
Chodziłam do końca na zajęcia. 22 przedmioty bo 2 kierunki dzienne robię jednocześnie. Została mi do napisania praca na 14 lutego i wszystko :-)semestr się zaczyna 27 lutego i mam 26 przedmiotów :-(

reklama
Postanowiłam, że dziś w końcu wypiore gondolę bo kupiliśmy używaną. Tylko , że mam zagwozdke bo jest granatowa ze wstawkami białymi z ekoskory i boję się czy nie zacznie farbować. Może coś poradzicie ?

p19urjjg6huwyt6t.png

Do góry