reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny ale super ze u kolejnych z Was beda zaraz maluszki ! U mnie poza odejściem czopi bez zmian, chyba nigdy sie nie doczekam :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez sie zastanawiam czy dokupić ubranka na 56. Młody na początku cały czas był większy niz z terminu OM i rósł szybko, a teraz ma tylko 3 kg a juz 38 tydzien skonczony. A ja większość ubranek na 62[emoji23].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam głownie 56 i po 3 pajace i body 50. 62 zdecydowanie mniej.

Wiecie dziewczyny wy tak wyczekujecie porodu siedzicie jak na szpilkach a moj okruszek we wtorek skończył 3 tygodnie i jest cudnie rozgląda się już uśmiecha jest przeslodki kocham go najbardziej na świecie ale nie mogę przeżyć jednej rzeczy...tego ze nie ja go urodziłam [emoji22] tak bardzo walczyłam o SN i mimo że samo się zaczęło nic z tego nie wyszło [emoji22] ta myśl mi odbiera całą radość [emoji22]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Co Ty gadasz za głupoty? Jak nie Ty to kto? Kto go tyle czasu pod sercem nosił? I tak się poświęcał, leżał w szpitalu? Wyłącz takie głupie myślenie! Lekarze zrobili tak byście oboje byli bezpieczni. Wyobraź sobie jakbyś się czuła jakbyś się uparła na SN i coś poszłoby nie tak! Jesteście razem, obije zdrowi i to jest powód do radości!

Marzenka kciuki!

Sojna Ty to masz pecha do tych lekarzy :(

Super mysz, rozmaryn co u Was? Kciuki zaciśnięte!

Barnek ja jeżdzę, do Wawy (ok 120km) jak trzeba to też.

Ponieważ wytrzymałam do dziś obiecałam że w poniedziałek pójdę do pracy :-D
8.30 do 13 więc lepiej niech nic się do tego czasu nie wydarzy ;-)
Kolejny powód to to że zamówiłam wkładkę do nosidełka która będzie do odbioru dopiero po 12 lutym :-D
Więc niech przestanie mnie boleć i niech się uspokoi jak nie zamierza się rozkręcić

Grabcia123 ja też do tej pory byłam BARDZO nastawiona na poród SN, ale niedawno dowiedziałam się, że będzie cc. Nie wszystko jest tak, jak byśmy chciały. Ani Ty, ani ja nie wybrałyśmy sobie cesarki na życzenie, tylko z konieczności. Dlatego myślę, że nie ma sensu zadręczanie się negatywnymi myślami! :)
Myszka7_2005 miałaś kontrolę z ZUSu? Jak to wyglądało?
Ellie123 super, że już jesteście w domku :) karmienie też na pewno ruszy pełną parą! Jaki jest rozmiar tego kombinezonu? ;)
Rozmaryn, super_mysz17 to już prawie macie maluszki przy sobie! :)
sojnabig kurczę, chyba powinno być jednak tak, że Ci lekarze ustalają coś między sobą, a nie każdy gada i robi co innego :/

Ja mam większość ubranek 56, mam nadzieję, że mała nie urodzi się większa i chociaż ze 2 tygodnie w tym "pochodzi" :p ja dzisiaj byłam na pobraniu krwi, jakaś taka niekumata pielęgniarka mi pobierała i mnie boli do tej pory :/

Sojna i dlatego ja jestem zdania, że trzeba mieć w szpitalu swojego lekarza, bo wtedy on decyduje i nikt się nie wpie... i nie zmienia co chwilę decyzji poprzednika. Bardzo Ci współczuję tej huśtawki:/
Turluturlu to Barnek pisała o kubeczku. Butelka zaburza odruch ssania dlatego nie powinno się jej używać przez przynajmniej 6 tygodni, tak samo jak smoczka. U nas karmią strzykawką po palcu jeśli jest potrzeba dokarmiania
Supermysz, jedziesz jedziesz:D 5cm to już jest dobrze:) - mówi ta co na porodówkę trafiła z 8,5cm:D

reklama
Do góry