reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Sojna współczuję... idzie sie załamać przy takiej organizacji szpitala :/
Rozmaryn i Super mysz- trzymam kciuki za Was dziewczyny ! :D

a ja czekam czy sie dzisiaj miejsce na patologii zwolni ehh kazali dzwonić po południu... ciekawe czy sie uda.. już sie psychicznie nastawiłam na dzisiaj

reklama
Sojna współczuję Ci. Ktoś powinien podjąć jedną decyzję a pozostali powinni się tego trzymać...nie dość że jesteś na ciężkim dla każdej kobiety etapie to jeszcze banda debili robi Ci pranie mózgu a wiadomo że o nerwy przed porodem nie trudno. Jesteś już długo po terminie a oni bezcelowo to przedłużają narażając Ciebie i dziecko na stres :/

jeszcze w tym czasie co będę w szpitalu muszę telefonicznie ogarnąć serwis od auta, bo tylko ja zauważyłam, że w naszym aucie coś jest nie tak ze środkowym pasem, że czegoś w nim brakuje. Pojechałam do autoryzowanego serwisu i oni pojęcia nie mieli, jak ten pas powinien wyglądać. Zapłaciłam 350zł za nowy pas i okazało się, że faktycznie tamten jest uszkodzony. Mają go zamontować, ale wolny termin mają na 13 luty - a ja wtedy mam przyjęcie na oddział, więc się z panem umówiłam, że jak już będę coś wiedziała to zadzwonię umówić się na termin montażu. Czasem facetów nie ogarniam...

kasia.zosia to tak jak u mnie słodycze, bajki i granie, mnie też to do szału doprowadza... mój to ostatnio nawet śmieci nie wynosi, a jak widzi, że ja się wkurzę i idę z nimi to mówi "zostaw ja wyjdę", taa od trzech dni wychodzisz... a ja coś rzeczywiście nerwowa jestem w tym tygodniu ;)

Mnie teściowa wkurzyła. Aż mnie brzuch rozbolał i do łazienki mnie pognało. Znowu ten sam temat "gdzie ty będziesz łazić, w domu siedź" Miałam jej ochotę powiedzieć że z nią w domu to ja pi***lca dostaję:p Panikara jedna.

reklama
Mnie teściowa wkurzyła. Aż mnie brzuch rozbolał i do łazienki mnie pognało. Znowu ten sam temat "gdzie ty będziesz łazić, w domu siedź" Miałam jej ochotę powiedzieć że z nią w domu to ja pi***lca dostaję:p Panikara jedna.

Jagodka u mnie to samo... tylko moja mama tak Smęci..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry