reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Powodzenia dziewczyny!! Oby wszystko dobrze poszlo :)

Jeszcze mam takie pytanie do tych co samochodem jezdza. Ja jeszcze jezdze ale raczej krotkie odcinki, a dzis porrzebowalabym sie ruszyc dalej...nie jest to duzo bo 30 km w jedna strone ale tak sie zastanawiam.... czy jechac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wstałam, a tu tyle czytania:O
Grabciu, zgadzam się w pełni z La_nina i nic więcej nie dodam.
Rozmaryn.. wytrzymałas do wizyty?;)
Supermysz, Sojna, Marzenka kciuki!
Niespokojna noc za mną, nie mogłam znaleźć pozycji do snu, a mały uderzał w pęcherz, więc ciągle siku biegałam. U mnie spokój jak na wojnie, myślę, że jednak się spotkam z ginem w poniedziałek, może to i lepiej, zrobi mi USG, zdejmie ten cholerny pessar.
Ellie przy samym karmieniu piersią też się da zejść z żółtaczki, trwa to nieco dłużej, ale da się.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagodka, ja sie chyba bardziej martwie o to karmienie :( staram sie jak moge ale cos musze robic zle... maly schudl 0.5 kg i kazali mi go dokarmiac ale teraz nie chce ssac piersi a nawet jak juz zacznie to zasypia... nie wiedzislsm ze to bedxie dla mnie takie skomplikowane ...

Dziewczyny, trzymsm za was kciuki !!! Oj dzisisj bedzie sie dzialo :) a juz niedlugo wszystkie bedziemy tulic maluszki :)

Barnek, ja jeszcze jeżdżę.
Ellie, dziecko na początku zawsze traci na wadze. U Ciebie laktacja dopiero co ruszyła. Daj Wam szansę się przestawić

Jagodka, ja sie chyba bardziej martwie o to karmienie :( staram sie jak moge ale cos musze robic zle... maly schudl 0.5 kg i kazali mi go dokarmiac ale teraz nie chce ssac piersi a nawet jak juz zacznie to zasypia... nie wiedzislsm ze to bedxie dla mnie takie skomplikowane ...

Dziewczyny, trzymsm za was kciuki !!! Oj dzisisj bedzie sie dzialo :) a juz niedlugo wszystkie bedziemy tulic maluszki :)

Ellie Bo karmienie na poczatku nie jest latwe i nie od razu sie wszytsko udaje. I tego niestety nikt nie mowi, ze czasem trzeba zawalczyc. I to nie tylko to dla Ciebie jest skomplikowane, uwierz dla wielu jest... dla mnie tez bylo:)

Jesli ma zoltaczke to musisz pilnowac regularnych karmien, bo zoltaczke niestety powoduje ze malec jest zmeczony, a jak jest zmeczony to nie je i kolo sie zamyka.
Karmienia Co 3 godziny, zmien pieluche, rozbierz do body, przystaw pilnuj aby maly szeroko lapal, jak najwiecej z otoczki. I pozniej aktywnie przelykal. I ewentualnie dokarm kubeczkiem.
Butelki u nas przez pierwsze 2 miesiace oddradza sie podawanie.

Ellie a powiedz jak tam odwiedziny w szpitalu? Dali Wam jednak spokój?
Co do karmienia, nawet rozbierz się do pasa, niunia do pieluszki i pod kołderkę, tulcie się, przystawiajcie co jakiś czas, niech sobie powisi na piersi

Niestety ja ZNÓW nie urodze... ***** mac przyszedł kolejny **** który każe mi czekać do poniedziałku z czymkolwiek. Rozwarcie na 1,5 palca i mam czekać aż samo się zacznie

reklama
Do góry