Dziś zapowiada się gorący dzień trzymam kciuki dziewczyny.
Dla reszty miłego dnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dla reszty miłego dnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam 7 cm tozwarcia
Wstałam, a tu tyle czytania:O
Grabciu, zgadzam się w pełni z La_nina i nic więcej nie dodam.
Rozmaryn.. wytrzymałas do wizyty?
Supermysz, Sojna, Marzenka kciuki!
Niespokojna noc za mną, nie mogłam znaleźć pozycji do snu, a mały uderzał w pęcherz, więc ciągle siku biegałam. U mnie spokój jak na wojnie, myślę, że jednak się spotkam z ginem w poniedziałek, może to i lepiej, zrobi mi USG, zdejmie ten cholerny pessar.
Ellie przy samym karmieniu piersią też się da zejść z żółtaczki, trwa to nieco dłużej, ale da się.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jagodka, ja sie chyba bardziej martwie o to karmienie staram sie jak moge ale cos musze robic zle... maly schudl 0.5 kg i kazali mi go dokarmiac ale teraz nie chce ssac piersi a nawet jak juz zacznie to zasypia... nie wiedzislsm ze to bedxie dla mnie takie skomplikowane ...
Dziewczyny, trzymsm za was kciuki !!! Oj dzisisj bedzie sie dzialo a juz niedlugo wszystkie bedziemy tulic maluszki