reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Czytalam, ze ssani z cycka to jak picie kefiu przez rurke, trzeba sie troche nastarac :)

sojnabig - bidoku, normlanie trzymam kciukasy, zeby w koncu sie cos zaczelo albo przyszedl normlany lekarz albo cos, trzymaj sie!!!

a rozmaryn pewnie prze teraz :)

Kazda sie w koncu doczeka

reklama
Albo mieć swojego lekarza albo trafić do szpitala gdzie najważniejsze decyzje podejmuje jeden. U nas tak jest, lekarze się zmieniają ale szef jest jeden i decyzje o wywołaniu czy cc podejmuje on/ona, nikt nie może sobie ot tak zmieniać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

sojnabig współczuję Ci tej sytuacji, a Ci lekarze to mają nasrane we łbach :mad: mam nadzieję, że Twoje maleństwo samo szybko zdecyduje, że chce wyjść bez pomocy tych konowałów ;)

Dziwi mnie ten szpital, gdzie jest sojnabig.. no kurde, raz ze cc, a raz ze nie, ze czekamy jeszcze 3 dni. Zdrowie psychiczne pacjenti tez tzreba wziac pod uwage!! i wogole, cyrk na kolkach

Sojnabig wiem, że było to poruszane ale w necie jest gdzieś pokazane jak sutki masować. Mam koleżankę, której bardzo to pomogło ale ona mówi że między nadążam robiła przerwę 15 min. ewentualnie prysznic i od nowa. Była mogą zdeterminowana. Spróbuj może się uda.
Nie załamuj się popatrz na tych lekarzy jak na debili i myśl o tym, że skończy się zaraz wszystko.

Hej dziewczyny, trzymam bardzo mocno kciuki za rodzące dziś :)
Sojnabig - biedaku, aż nie wiem, co Ci napisać :( mogę się tylko domyślać, co tam przeżywasz... Kiedy ja byłam w szpitalu w lipcu to też co obchód, to inne decyzje, ale i tak najgorsze było czekanie. Ale to co tam wyprawiają u Ciebie to spora przeginka :/ postaraj się jakoś trzymać, my tu wszystkie jesteśmy myślami z Tobą!

a dla odmiany małżon mnie wkurzył, mówiąc, że myślę tylko o sobie, bo dzieci do babci wysyłam dzisiaj a nie jutro, bo nie będzie miał go kto na imprezę zawieźć i odebrać, jak je jutro odbiorę - a ja przecież tylko ogarniam do końca dom przed porodem, żeby nic nie musiał robić (a zastanawiam się, czy mu nie zostawić tego wszystkiego do ogarnięcia samemu, jak ja sobie będę spokojnie w szpitalu leżeć) :mad:
i jeszcze mnie pyta co ja taka nerwowa jestem :mad: no tak cały pokój małej do wysprzątania ponownego po rozwaleniu ściany, ale co tam... mam być szczęśliwa :oo_O

ja to z tych co generalnie lubię zrobić sobie sama ;) a mój małżon to po 2 latach od remontu kuchni, skąd wziąć wie, ale gdzie odłożyć to już nie koniecznie o_O jak urodziłam młodszego to owszem, jak wróciłam do domu to był porządek, ale w kuchni wszystkiego szukałam - teraz też pewnie tak będzie o_O

reklama
Ja wczoraj byłam na męża wkurzona. Potwierdziło się ze jak facet wyniesie śmieci to myśli z cały dom posprzątał... Jak byłam tydzień w szpitalu to mnie wyjątkowo pozytywnie zaskoczył bo nie było wielkiego bałaganu ale stres mam zawsze jak go z dziećmi zostawiam samego. Nie dlatego że nie umie się nimi zająć tylko dlatego ze im na wszystko pozwala, karmi słodyczami, bajki włącza a mnie szlag trafia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry