reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Wszystkozajete - no masz całkowita rację, że ta magiczna granica orientacyjnej daty jest okropna :( chodzę już po tym domu tak bez celu, nawet zapominam, że obiad trzeba zrobić :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojna powiem ci ze po terminie jak już sie czuje ze porod będzie wywoływany to w sumie u mnie był taki spokój , wiesz ze nie będziesz musiała pędzic do szpitala, nie musisz się zastanawiać czy dobrze rozpoznasz początek, jesteś ciagle pod opieka położnych, w ogole co drugi dzień na ktg to już daje jakieś poczucie bezpieczeństwa i jakoś łatwiej się już odlicza te dni... długo to już nie potrwa :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny ;)
Wracam do żywych, weekend był ciężki chorobowo, myślałam że zejdę tak mnie męczył kaszel i katar, ale juz antybiotyk działa i zaczęłam normalnie funkcjonować ;)

Ja wcześniej lubiłam wyjść ze znajomymi, jakieś drineczki itp, ale jak podjęliśmy decyzję z mężem, że staramy się o dzidzię to piłam ostatni raz na sylwestra 2015/16 i póżniej raz mi się zdarzyło pod koniec kwietnia na imprezie z pracy, ale wtedy byłam pewna, że w ciąży nie jestem, bo miałam cykl bez owu. No i już w ciąży będąc na własnym ślubie w październiku tylko "zamoczyłam język" w szampanie, ale i tak miałam wyrzuty sumienia ;p

Dziewczyny ze skurczami trzymam kciuki, żeby albo się rozkręciło, albo uspokoiło ;)

Chorowitkom dużo zdrówka ;)
Sojna wytrwałości, jeszcze chwilka i Mały będzie z Tobą ;D
Anna25 za Ciebie tez kciuki zaciśnięte mam ;)

Ja po wizycie u gina, nic nie rusza, szyjka nadal zamknięta i gin mówi, że ze 2 tygodnie na pewno jeszcze ponoszę Synka o ile nie przenoszę ;p Mały około 3,1 kg już waży ;)

Miłego dzionka ;)

Kurcze to ja wieczorem lepiej zadzwonie do mojej lekarki i zapytam o ten czop. No bo tak mi sie wydaje ze to to bo wyleciala mi taka galaretka zielona w dwoch kawalkach...

Ja pospalam od 7 do teraz i jakos odzylam.

Sojna nie denerwuj sie i nie nakręcaj niepotrzebnie. Tak jak pisze wszystkozajete ta data to tylko orientacyjnie lekarze podaja [emoji6] w środę idziesz do szpitala to na pewno tam juz będą działać w tym kierunku żebyś urodzila [emoji6]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry