kasia.zosia
Moderatorka
Witam się i ja w dwupaku w ten smętny poniedziałkowy poranek.
Co do alko, ja nie uznaję nawet kropelki, na początku ciąży mi się śniło, że się upiłam z koleżanką, obudziłam się cała spocona i przerażona, że piję w ciąży tak realny miałam sen
A to co Myszka7_2005 napisała, że koleżanka piła lampkę wina na hemoglobinę...ma sa kra!!!
.jagódka-zazdroszczę pedicuru. Mi nikt stóp nie może dotknąć tak łaskocza.
Najgorzej, że mam suche, smaruję masłem shea i różnymi specyfikami, ale nie pięknieją. W ogóle dziecko ze mnie "wyciąga" to co najlepsze. Marzę o farbowaniu u fryzjera, sama zawsze maluję odrosty tylko, a poszłabym na całościowe malowanie - żeby nie było prześwitów, żeby odświeżyć wygląd, ale mam paranoję, że zacznę tam rodzić na fotelu
Anna25, trzymam za Was kciuki Może się jeszcze samo rozkręci..?
Super_mysz17 - mnie by ten zielony czop zaniepokoił jednak. Nie wiem, nie znam się, ale on chyba powinien być tylko podbarwiony krwią...?
Zdrówka dla chorowitek!!!
Turluturlu ja mam tak samo jak ty mega suche stopy i praktycznie nic nie pomaga. Może byłoby lepiej gdybym nie chodziła ciagle boso, ale mam ogrzewanie podłogowe i mi w stopy ciagle ciepło
Czop może być przezroczysty, lekko żółty albo podbarwionym krwią, ewentualnie czasem wydaje się mleczny od śluzu. Jeśli zmienia kolor to może świadczyć o jakiejś infekcji.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom