reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Poszłam do wanny. Skurcze co 3-4minuty:o trwające 18-25 sekund. Ogolilam nogi, umyłam się i chyba zelzalo. Cholera jakbym ja w takim tempie zorientowała się, że rodze to bym ledwo do szpitala zajechała. Chyba muszę się bardziej skupiać na tym co czuję, a nie łazić i zastanawiac się, że coś za mocno boli

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Uu dobrze ze masz tak blisko, ja mam nadzieje ze się wcześniej zorientuje bo nie chce rodzic ani w moim aucie ani w karetce.
Masze dzieci to chyba nie bardzo chcą się rodzic w lutym :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie martwi jedna rzecz.. Wzięłam tę no-spę, kąpiel i powinno mi chyba całkiem przejść - przynajmniej z tego co pamiętam z fałszywych alarmów z Adamem. A ja dalej mam skurcze. Trwają nadal ok 30 sekund, ale teraz częstotliwość jest zmienna i trochę mniejsza. Mogłoby mnie puścić skoro takie niezdecydowane te skurcze:p

jagódka - ja tam się nie znam, bo dla mnie wszystko jest nowe, ale skoro nospa nie pomaga, to może jednak te właściwe bóle??

ojj u mnie też ból wrócił, mała się ciśnie, krocze - szyjka boli, przez ten 1-2 niecałe dni trochę odwykłam od tego bólu i nie umiem sobie z tym poradzić;/ wiercioch mały

Mnie martwi jedna rzecz.. Wzięłam tę no-spę, kąpiel i powinno mi chyba całkiem przejść - przynajmniej z tego co pamiętam z fałszywych alarmów z Adamem. A ja dalej mam skurcze. Trwają nadal ok 30 sekund, ale teraz częstotliwość jest zmienna i trochę mniejsza. Mogłoby mnie puścić skoro takie niezdecydowane te skurcze:p
ja mam taK od 3 tygodni... I bądź tu człowieku mądry

Ale sie dzieje... ja dzis sie do kosciola wybralam i godziny usiedziec nie moglam, do Kina na 2 godziny siedzenia to ja sie niestety nie nadaje:(

Teraz mnie skurcze mecza od tego lazegowania, ale mam nadzieje ze sie nie rozkreci.

Powiem Wam ze coś wisi w powietrzu na pewno bo i mi brzuch twardnieje w ciągu ostatnich dni bardzo często a normalnie wcześniej prawie mi się to nie zdarzało

reklama
monsku ja sama zrobiłam, ale można też kupić gotowe karty albo książeczki kontrastowe :)
Martii22 super, że już jesteście w domku!
Jenny_1502 ja euthyrox wezmę swój.

Ależ się dzisiaj zrobiło skurczowo :) Dziewczyny, czy przyjmujecie DHA? Jeżeli tak, to czy zamierzacie brać również po porodzie (zakładając, że macie zamiar karmić piersią)? Bo czytałam gdzieś, że w trakcie karmienia też powinno się przyjmować.

Do góry