reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Część. My z niunia też już od środy w domu. Jest cudowna ale wiekszosc dnia wisi mi na cycku. Za to w noc śpi praktycznie bez przerwy- dziś do 8 rano od 21. U mnie też bardzo sprawdziły się nakładki na brodawki. Polecam. Ja też tęsknię za brzuszkiem i ruchami małej.
11 godzin bez jedzenia:errr:??? To dziwne że córeczka tyle wytrzymuje:eek:. Mi każą budzić dokładnie co 3 godziny. Najpierw przebieram, potem dostawiam do cyca i resztę dojada z butelki mój pokarm. Zazwyczaj od razu zasypia, chyba że męczy go czkawka.

Skurcze porodowe są bolesne? Bo co kilkanaście minut mam takie niezbyt bolesne ale regularne i nie wiem czy zaczynać się już szykować:/

Każdy ma inny próg bólu, ale generalnie powinny być coraz dłuższe, przerwy między nimi krótsze, no i powinny stawać się coraz bardziej bolesne(silniejsze). Weź no- spe, idź do wanny na pół godziny i polewaj brzuch wodą. Jak nie przejdzie to się zbieraj

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba się nasilają i zaczynam panikować. Co najlepiej teraz robić ? Ale ja właśnie mam niski próg bolu więc to dziwne że by mnie nie bolały.

0933ea42603d43bdbc5bef1a247ff006.jpg

Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka

11 godzin bez jedzenia:errr:??? To dziwne że córeczka tyle wytrzymuje:eek:. Mi każą budzić dokładnie co 3 godziny. Najpierw przebieram, potem dostawiam do cyca i resztę dojada z butelki mój pokarm. Zazwyczaj od razu zasypia, chyba że męczy go czkawka.
Nam dokładnie tak samo kazali robić. Od czwartku w nocy co 4 godziny mamy robić pobudke, a w dzień co 3 - 3,5.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje, ze Ci sie udalo torbe spakowana. ja jeszcze nie spakowalam ... sama nie wiem na co czekam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Barnek, ja tez nie wiem na co czekałam. Ale teraz z tą spakowaną walizą, jakoś lepiej się czuje

Misia, a gdzie jest największe lodowisko w Polsce? Ja jeżdzę też bardzo dobrze na łyżwach, ale nie odważyłabym się teraz jeździć. Bałabym się , ze ktoś we mnie wjedzie, ktoś mnie podetnie ,bo z kulturą jazdy u nas na lodowiskach to kiepsko jest.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry