reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Kruczyca- ja jezdzilam na aqua na maly ozonowany basen , w hotelu tez ozon a ginka absolutnie zabronila:( teierdzila ze sa badania potwierdzajace wady plodu od bakterii z wody

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Kruczyca- ja jezdzilam na aqua na maly ozonowany basen , w hotelu tez ozon a ginka absolutnie zabronila:( teierdzila ze sa badania potwierdzajace wady plodu od bakterii z wody

ckai3e3kfhebulz8.png
He no woda z jezior itp to się zgodzę no ale w basenach chodzi głównie o te chory itp. Poza tym teraz można kupić takie tampony z probiotykiem. Ale wiadomo że co lekarz to opinia tak naprawdę

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

He no woda z jezior itp to się zgodzę no ale w basenach chodzi głównie o te chory itp. Poza tym teraz można kupić takie tampony z probiotykiem. Ale wiadomo że co lekarz to opinia tak naprawdę

Ja tez mysle, ze to zalezy od przekonan lekarzy. Ja zamierzam po konsultacji z polozna sport uprawiac, nie jakis wyczynowy, ale chce pozostac w ruchu. Plywac tez mam zamiar [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mysle, ze to zalezy od przekonan lekarzy. Ja zamierzam po konsultacji z polozna sport uprawiac, nie jakis wyczynowy, ale chce pozostac w ruchu. Plywac tez mam zamiar [emoji4]

U mnie basen na mój kregoslup obowiązkowy ale też poczekam do drugiego trymestru :) teraz na yt znalazlam ćwiczenia na 1 trymestr. Są mega lekkie i bardziej są takie uspokajające, rozciągające i dotleniajace. Naprawdę fajne

a u mnie już połowa ósmego tygodnia , mam problem z ubraniami .... mam okropne wzdęcia przez co mój brzuch wygląda jak bym była w 5 miesiącu , przed zajściem w ciąże nosiłam wszystkie bluzeczki w rozmiarze XS a zdarzało mi się nawet wcisnąć w jakieś bluzki z działu dziecięcego , brzuch miałam niczym Chodakowska bez zadnych ćwiczeń i wyrzeczeń a teraz trach wystarczy że coś zjem i mi bęben wywala oooo proszę to ja ( i żeby nie było jem jak przed ciążą więc nie przeżeram się ) :szok::szok::szok:

https://lh3.googleusercontent.com/-...12/13493475_1090433187662540_1503484910_o.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/-...512/13461274_1090433314329194_588747058_o.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-...512/13461274_1090433314329194_588747058_o.jpg

Ma któraś tak ???? Jeszcze trochę i nie będę miała ubrań skoro mnie tak wywala :-D:-D:-D:-D
Innych objawów ciążowych brak , cycki już nie są tkliwe , zadnych mdłości i wymiotów też na szczęście nie mam ;););)

Magdziocha Taaa dam... ja też brzuch płaski do czasu aż coś zjem, a potem efekt jak u Ciebie :) ja jestem dopiero w 6tyg. W domu chodzę normalnie ubrana,a na ulicę wkładam rzeczy żeby nie bylo widać,no i staram się jednak wieczorami gdzie najbardziej widać nie wychodzić nigdzie

Dziewczyny,a orientujecie się które leki na zaparcia można brać? Ja niestety jadę na zelazie i za przyjemnie nie jest.

reklama
A próbowałaś naturalnych sposobów? Ja jakiś czas temu przyjmowałam też żelazo, zaparcie okropne ale radziłam sobie domowymi sposobami. Codziennie na wieczór dwa pieczone jabłka ze skórką, dużo błonnika w diecie, brązowy ryż, suszone śliwki itd :)

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

Do góry