reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Nie ma sprawy:) sa pyszne robilam juz wiele razy!
Kotleciki rybne: (na 6 szt)
- 500g łososia
- 300g dorsza
- kilka suszonych pomidirow z zalewy oliwnej
- 1 duża łyżja koperku i natki
- 1 czerstwa bulka namoczona w mleku
Na panierke- jajko, maka, bulka tarta

W malakserze miksuje suszone pomidory natke koper i odcisnieta bulke na paste, dodaje pokrojona na kawalki rybe bez osci i skory miksuje ale nie zupelnie na paste tylko tak zeby bylo czyc jawalki ryby. Dodaje sol i pieprz. Formuje 6 kotletow, obtaczam w mace potem w jajku i na koncu w bulce. Smaze na masle z olejem. Smacznego:)

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Nie ma sprawy:) sa pyszne robilam juz wiele razy!
Kotleciki rybne: (na 6 szt)
- 500g łososia
- 300g dorsza
- kilka suszonych pomidirow z zalewy oliwnej
- 1 duża łyżja koperku i natki
- 1 czerstwa bulka namoczona w mleku
Na panierke- jajko, maka, bulka tarta

W malakserze miksuje suszone pomidory natke koper i odcisnieta bulke na paste, dodaje pokrojona na kawalki rybe bez osci i skory miksuje ale nie zupelnie na paste tylko tak zeby bylo czyc jawalki ryby. Dodaje sol i pieprz. Formuje 6 kotletow, obtaczam w mace potem w jajku i na koncu w bulce. Smaze na masle z olejem. Smacznego:)

ckai3e3kfhebulz8.png
Zapisane :D super dziękuję :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj byłam na urodzinach od syna mojej przyjaciółki. A za tydzień jadę na cały weekend do spa. Będę pływać i masować sie.... sauny unikać. ..tylko spacerki fitness tez odpuszczę. Bukowalam termin jeszcze zanim się dowiedziałam o ciąży. ..ale myślę że relaks będzie sprzyjać maluszkowi. Co myślicie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Martinek Ja nie zdając sobie sprawy z ciąży bo wyniki testów byly dziwne chodziłam na solarium choć nie jakoś intensywnie, potem w 5mcu byłam ze dwa razy przed ślubem....moje dziecko urodziło się z małym ciemiaczkiem i zakazem podawania Wit d3 :) tyle dorobilam. Poza tym duży,zdrowy chłopiec był

Kami- mi ginka w poprzedniej ciazy zabronila absolutnie basen, jacuzzi poniewaz to bakterie i ona twierdzila ze jest duze niebezpieczenstwo dla plodu:( i ja bylam w 5 miesiacu w hotelu spa i nie weszlam do wody:(

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Trzeba szukać gdzie są baseny z ozonowana woda lub inaczej uzdatniana procz chlorem :) sauna nie jest polecana ze względu na podwyższona temp wody. Masazystke tez trzeba poinformować że jest się w ciazy bo różne masaże i zabiegi mogą zrobić krzywdę. Niestety ten stan jest naprawdę wyjątkowy i moim zdaniem chociaż 1trymestr warto sobie odpuścić.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry