reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

czyli mama Styczniowa już z Ciebie a teraz Lutowa?
Tak jest.

Dziewczyny,w piatek po usg gin kazala zrobic jeszcze raz bede w pon i przyjsc w w czwartek,ale mialam dzis takie mdlosci i tak lał deszcz,ze nie dotarlam do laboratorium. Myslicie zeby zrobic ta bete jutro? Ona chce porownac wynik z czwartku (proponowalam,ze zrobie w sob zeby minely 2 doby,ale uparla sie,ze w pon,a teraz nie wiem juz kiedy i czy robic..)

reklama
witajcie lutowki :-)
melduje, ze zyje ale te calodzienne mdlosci mnie wykoncza,wczoraj caly dzien doslownie od rana di wieczora, a dzis nie jest lepiej...buuuu
wszyscy i wszystko mnie wkurw... jak nie wiem :-(
a wizyta dopiero za 17 dni

8599e6ydh9ss8jgy.png

Tak jest.

Dziewczyny,w piatek po usg gin kazala zrobic jeszcze raz bede w pon i przyjsc w w czwartek,ale mialam dzis takie mdlosci i tak lał deszcz,ze nie dotarlam do laboratorium. Myslicie zeby zrobic ta bete jutro? Ona chce porownac wynik z czwartku (proponowalam,ze zrobie w sob zeby minely 2 doby,ale uparla sie,ze w pon,a teraz nie wiem juz kiedy i czy robic..)
Rób jutro

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :), jestem tu nowa :) , 7 t i 5 dzień, czekam na usg w tą środę i nie mogę się na niczym skupić, bo chcę tylko wiedzieć, że serce fasolki bije. Czuję się dobrze, żadnych wymiotów ani mdłości. Czasami zawroty głowy, odrzut od kawy i czekolay - gdzie zawsze byłam czekohodoliczką. Jednym moim rarytasem są lody :p :) mogłabym jeść je codziennie. :)

Sudenlly, młoda na becie się nie znam bo nie robiłam, na progesteronie też w sumie nie. Zołza witaj wśród nas i rozgość się

Witam dziewczyny i fasolki. Magdziocha u mnie to samo, dalej nosze xs ale te luźne koszulki bo brzucho wywalony. W pierwszej ciąży tak nie było. Wczoraj nareszcie mój D dowiedział się ze zostanie tatusiem po raz trzeci. Starsza córa aż piszczała z radości. Rodzicom tez już się wyglądałam. Znalazłam coś co mogę jeść - truskawki z maślanka i cukrem. Jak wam mija dzionek? U nas leje, zaraz zabieram się za krokiety

reklama
Dziewczyny dziś beta 3758 (w piątek 1553), ale progesteron miałam tydzień temu 41, a dziś 24 ... Mam sie martwić?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

Dzwoniłabym do gina, prawdopodobnie trzeba zacząć przyjmować luteinę albo dupka, albo jedno i drugie, lekarz zdecyduje. Nie zwlekaj...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry