reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Mnie trochę zaczyna od rana mulic. Także teraz pije dopiero mała kawe. I po malutka się za obiad wzielam. Gulasz z pieczarkami kluseczki i buraczki. U mnie nadal chlodno i pochmurno ale ma być coraz lepiej

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do podróży w ciąży to właśnie wracamy z Krakowa, byliśmy kilka dni u rodziny. Dzisiaj zrobimy z 600 km, bo najpierw do Poznania po kota, a potem jeszcze do moich rodziców na kolejne kilka dni ;)

Szkoda ze nie jestem w stanie być na bierzaco tak z telefonu, niby nadrobilam, a już nie pamiętam co kto pisał ;)

Robi się nas coraz więcej, super :D

Co do waszych narzekań na dolegliwości, to chętnie przyjelabym jakies jedne malutkie mdłości albo jadlowstret do czegoś xD u mnie stan całkowicie normalny,
raz tylko mnie odrzucilo od kawy, ale teraz znowu mam ochotę jak zawsze.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ayran u mnie takie wahania sa z tymi objawami że masakra. Niby mam a nie mam, nawet lekarzowi nie moglam konkretnie odpowiedzieć na to czy coś czuję czy nie ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca To jak u mnie, niby coś jest z tych objawów, za chwilę nie ma,potem znów przez chwilę coś innego ze lekarzowi powiedziałam ze w sumie nic mi nie jest,z synkiem bardzo mnie piersi bolały, teraz raczej są wrażliwe niż bolace i są mega extra hahah jak za młodości ;) sok pomarańczowy mi podchodzi ale nie może być kwaśny.

Aryan ja tez tu narzekałam, ze żadnych objawów nie mam, a od piątku popołudniu mdli mnie non stop i nic zjeść nie moge. Nie mówiąc o tym, ze męczarnia jest dla mnie zażyć jakakolwiek tabletkę :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

Kruczyca To jak u mnie, niby coś jest z tych objawów, za chwilę nie ma,potem znów przez chwilę coś innego ze lekarzowi powiedziałam ze w sumie nic mi nie jest,z synkiem bardzo mnie piersi bolały, teraz raczej są wrażliwe niż bolace i są mega extra hahah jak za młodości ;) sok pomarańczowy mi podchodzi ale nie może być kwaśny.
Z tymbarka sok najlepszy :D

Hej laski:) nadrobilam was!! Jestem mistrzem ;) objawy u mnie nadal te same czyli lekko pobolewa brzuch ale juz nie kluje nic.. Wlasnie obiadrk zrobilam kotlety z dorsza i lososia mniaam!! Moja domowa ekipa czyli maz i Helenka pojechali na rodzinny rajd rowerowy i dopiero wracaja wiec mialam calutki dzien dla siebie przecudownie nawet sie wynudzilam!
1466344047-ysoxbm.jpeg

ckai3e3kfhebulz8.png

Hej laski:) nadrobilam was!! Jestem mistrzem ;) objawy u mnie nadal te same czyli lekko pobolewa brzuch ale juz nie kluje nic.. Wlasnie obiadrk zrobilam kotlety z dorsza i lososia mniaam!! Moja domowa ekipa czyli maz i Helenka pojechali na rodzinny rajd rowerowy i dopiero wracaja wiec mialam calutki dzien dla siebie przecudownie nawet sie wynudzilam!
1466344047-ysoxbm.jpeg

ckai3e3kfhebulz8.png
Mogę poprosić przepis na kotleciki? Bo wyglądają super!

reklama
Hej kobietki :) nie było mnie trochę bo byliśmy wczoraj na weselu.. najadlam się dużo stresu bo awantura była niestety mąż dostał w nosek i teraz siedzimy w szpitalu czekamy juz 4godziny na jego kolej a jeszcze tyle ludzi przed nami. to jest chore poprostu. .
Martinek obiad wygląda przesmacznie dawaj go tu do mnie bo chyba dziś tu do wieczora będę siedzieć a już taaaaaka głodna jestem
Buziaki dla brzuszków :) :*

Do góry