reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Miciurka wielkie gratulacje !!!! Duzo zdrowka dla was !!!!
2 h?? Wwooow super :) ale wam zazdroszcze
IMG_0335.JPG

Załączniki

• IMG_0335.JPG
    IMG_0335.JPG
    47,4 KB · Wyświetleń: 442
reklama
Ellie- dziękuję :) , no szybko strasznie ale dobrze dlugo nie musialam sie męczyć a pierwszy tez był szybki to tu tez myslalam ze moze byc dosc szybko - a podczas porodu mówiłam W. Że chyba nie zdecyduje się na 3 dziecko bo tak boli [emoji23] i w ogóle ze juz koniec itp... i co tylko się mały urodził wzięłam na ręce zapomniałam o bólu nie ma to jak ludzki organizm.haha [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, mamy synusia urodził się dziś SN o 11.50 - jeny jaki maluch ! Cała akcja trwała niecałe 2 h, pęcherz płodowy przebili o 10 a maluszek wyskoczył przed 12 z wagą 3360 nie wiemy ile mierzy, jutro pediatra przyjdzie zmierzy i wychodzimy do domku, ja z tego wszystkiego to w szoku byłam i tata spisał się na medal, przeciął pepowine wspierał cały czas - teraz trzeba szybko imię myśleć. No i cala zgaga wieczorna ma teraz sens bo wyszedł z burza czarnych włosów i ogólnie owlosiony [emoji16] hihi ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Woww gratuluję tak szybkiego porodu!!! Tata pewnie dumny z przecięcia pępowiny. Mój to by chyba zemdlał przy takiej akcjii:-D

Ja brzucha nie mierzylam w trakcie ciazy, a przybralam juz 8kg. Czas podnieść granicę bo mialam max 8 przytyc ale chyba podniose poprzeczke do 12
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja "zalozylam" max 10 kg, więc na razie z moim 6.5 kg jest ok [emoji3][emoji3][emoji3]

dziewczyny, bardzo rzadko mi się to zdarza, ale muszę Was poprosić o opinie co mam zrobić ;)
mam zapadniętą klatkę piersiową po stronie lewej (delikatny ucisk na serce) i teraz kiedy narządy są uciśnięte maksymalnie mam problem ze złapaniem oddechu (takiego mocnego), bo czuję mega ucisk na serce, w poprzednich ciążach też to miałam, ale jakoś taki mniejszy o_O i teraz zastanawiam się, czy mam o tym powiedzieć mojemu ginowi, bo boję się, że będzie chciał, jak najszybciej zakończyć tą ciążę to po pierwsze, no i może być problem ze znieczuleniem :( z drugiej strony, jak byłam u kardiologa w ciąży ze starszakiem (pod koniec ciąży z tym samym problemem) to stwierdził, że nie jest to zagrażające ani dla mnie ani dla malucha o_O powinnam powiedzieć czy nie?? poradźcie mi coś :oops:

Jasne, że powiedzieć. Będziesz spokojniejsza i nikt t Ci nie zarzuci, że nie powiedzialas

Właśnie mój starszy gadał z brzuchem żeby Miki już dziś wyszedł bo on chce poskakac po mamie a teraz nie może bo przypadkiem kopnie dzidziusia. Kazał sobie podać mleko...to jak wstawalam to powiedział żebym przykryla brzuch kocykiem jak ide do kuchni żeby Mikiemu nie było zimno ;-)
Ciekawe jak to będzie jak się już urodzi
Moi chłopcy od kilku dni proszą siostrę żeby wyszła (sama z nią wczoraj ucielam babska pogawedke [emoji3][emoji3][emoji3]) ale na razie bez efektu...
Miciurka gratuluję Synusia [emoji169][emoji169][emoji169] szybko poszło

U nas dzień jak codzień, noc taka sobie, ranek że skurczami

5djy3e3kpgua6zwe.png

Miciurka- gratulacje!! Ale zazdroszczę :D mam nadzieję, że moje zgagi też nie poszły na marne i synek owłosiony haha :D

Ja się przebudzilam koło 6 i już wiem, że koniec spania... Na 10 mam podejść do gina, żeby sprawdził mi ta szyjke, czy coś ruszyła ale szczerze wątpię, żeby to postępowało... :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry