reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja znow problemy ze spaniem mam, 23 a mi sie absolutnie spac nie chce. Film juz jakis obejrzalam i w dalszym ciagu spica nie Jestem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie śpię choć problemów ze spaniem nie mam. Dzieci zasnęły już po 6 i ja miałam z nimi spać ale przypomniałam sobie ze mąż zakupów nie rozpakował, nie powkładał nic do lodówki i wstałam; a potem to już jakoś mi się nie chciało do łóżka wracać :) ale zaraz chyba jednak się skuszę na łóżeczko bo moje szkodniki pewnie wstaną wczesnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

paski wygrywają;d;d

mnie też czeka raczej bezsenna nocka, a przynajmniej większość:) mam lekturę, to się nudzić nie będę
myślałam, że skonam wieczorem, to krocze mnie wykończy! uczucie takie jakby mała mi się wwiercała w kanał
w ogóle to jakieś bąble mi się przelewają w brzuchu;p głupi dźwięk:)

w ogóle właśnie zauważyła (tak tak zapłon niezły;d), że nie ma mnie na liście lutowych mam! jeśli to nie problem, to bardzo proszę o dopisanie:) termin mamy na 16.02 (choć liczę na wcześniejszy!) i spodziewamy się cudownej dziewczynki;d

reklama
Hej dziewczyny, mamy synusia urodził się dziś SN o 11.50 - jeny jaki maluch ! Cała akcja trwała niecałe 2 h, pęcherz płodowy przebili o 10 a maluszek wyskoczył przed 12 z wagą 3360 nie wiemy ile mierzy, jutro pediatra przyjdzie zmierzy i wychodzimy do domku, ja z tego wszystkiego to w szoku byłam i tata spisał się na medal, przeciął pepowine wspierał cały czas - teraz trzeba szybko imię myśleć. No i cala zgaga wieczorna ma teraz sens bo wyszedł z burza czarnych włosów i ogólnie owlosiony [emoji16] hihi ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry