reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Mam to samo odczucie, tyle że ja idę na 19 dopiero...

5djy3e3kpgua6zwe.png

Ojeeeej dużo czasu do 19:( ja akurat się jakoś nie spiesze, bo w środę miałam wizyte, ale, że już po terminie to teraz co drugi dzień ktg na przemian z wizytą :( i tak do środy...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pije, ale wody i tak spadają [emoji20]
Mieliśmy z ginem nadzieję że poród ruszy sam, bo od 36 tyg rozwarcie 2 cm i wszystko na dole gotowe, ale minęły dwa tyg i nic... A wód ubywa, więc dziś mam dostać skierowanie na wywołanie porodu... A liczyłam, że Nadia zechce wyjść sama [emoji6]

5djy3e3kpgua6zwe.png

I ja dziś kiepska noc...nie śpię od 3 nad ranem, o 6 trzeba było wstać dziecku śniadanie zrobić i uprasowac do szkoły. Ehh

Miciur-ka Gratuluję!! Na spokojnie napisz czym wywolywali porod u Ciebie ze tak szybciutko poszło.
U mnie jak się mała szybko pchala od samego początku na świat,tak teraz chyba odpuscila. Glowa krytycznie nisko jak określiła położna, rozwarcie 1cm od 3tyg. Miałam urodzić do 37tyg,a tu nic.
W niedzielę mam ktg ale późno bo o 21, zobaczymy czy cos sie ruszyło.

Miciur-ka gratulacje! takiego expresu to i sobie /nam zycze :)

U mnie noc nawet ok, tylko te bole jak na okres od ladnych kilku dni mnie mecza. Pocieszam sie ze jest 10 dni do terminu, jako dolicze z 10 dni "po" to nie dluzej niz 20 dni :p

Miciur-ka gratulacje, zazdroszczę tak szybkiego porodu.
Nocka minęła ok, tylko dwie pobudki. Wstawać mi się nie chce, ale na 10 mam ktg. Może lekarz zechce mnie zbadać, to i się przygotować muszę [emoji12]

reklama
Też nie śpię od 3, i cały czas jestem głodna :) banan nie pomógł.. pewnie będę odsypiać w ciągu dnia:)

Ja też głodna od tej 3;) do rana mi się marzyly moje wczorajsze racuchy które nie wyszły bo drożdże zwietrzaly.... dziś kolejne podejście;) zawsze to alternatywa dla poczkow i bez nadzienia;)

Do góry