reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Anna wczoraj kupiłam ciasto drożdżowe z kruszonką:)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się [emoji14]
Ja poszlam na łatwiznę i będą pierogi z jagodami z biedry [emoji16]
Żurek muszę zleci c M żeby ugotować bo tylko on taki dobry robi [emoji4]
Rozmaryn jak tam?
Miciurka może już tuli maluszka

5djy3e3kpgua6zwe.png

Za mną też chodzi żurek, ale wstyd się przyznać nigdy nie robiłam:)
Umówiłam na jutro Klaudię do fryzjera - ale zdzierstwo, ceny od 60 do 100zł:/ prawie we wszystkich salonach do jakich dzwoniłam. Chętnie sama bym ją obcięła, ale mala zgaga chce iść do fryzjera. No nic, raz na pół roku przeboleję:/
No i chyba zapiszę się do kosmetyczki na pedicure, bo nie jestem w stanie już ładnie sobie stóp zrobić i mnie to denerwuje strasznie.

Za mną też chodzi żurek, ale wstyd się przyznać nigdy nie robiłam:)
Umówiłam na jutro Klaudię do fryzjera - ale zdzierstwo, ceny od 60 do 100zł:/ prawie we wszystkich salonach do jakich dzwoniłam. Chętnie sama bym ją obcięła, ale mala zgaga chce iść do fryzjera. No nic, raz na pół roku przeboleję:/
No i chyba zapiszę się do kosmetyczki na pedicure, bo nie jestem w stanie już ładnie sobie stóp zrobić i mnie to denerwuje strasznie.

Ja byłam wczoraj na pedicure :) szykuje sie ze wszystkim na 1.02[emoji23][emoji23]jak zdejma mi pessar.
A Tobie Jagódka zdejmują ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

pokusiło mnie, żeby się pomierzyć:) ostatnie pomiary miałam z początku czerwca 2016 plus teraz z końcówki ciąży, ciekawa jestem jak będzie spadać, bo kg nie są dla mnie wyznacznikiem. W brzuszku mam 116cm! rany, przebiłam tatę i wujka;d

Stwierdziłam, że też się zmierze i u mnie 109 :oo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Asieńka - tak. Miał nie zdejmować, ale 6 zdejmie. Trochę późno, ale tak mi się kończy L4. Zapisałam się na pedicure i hennę na poniedziałek, przynajmniej spokój będzie z tym;)
Też się zmierzyłam i tak jak myślałam, brzuch mi przestał rosnąć, 105cm.

Co wy z tym zurkiem? ;-) aż mi się jeść odechcialo bo ja tam nie lubie...ale zjadłabym buraczana :-D
Zastanawiam się czy podawanie Dexavenu w 36 tygodniu było potrzebne czy nie i czy nie odbija się to potem na dziecku....

reklama
Do góry