Drusia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak myślałam, że zaraz będzie odzew z twojej strony, że nie mam co liczyć na prowadzenie w tej kwestiiHehe chciałabyś 118 to ja miałam ze dwa/trzy tygodnie temu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam wszystkich
Ja poszłam spać po 2, więc dzisiaj spałam do 11 spało się bardzo dobrze, skurcze na szczęście na razie mnie nie męczą.
Airfix ja też nie lubię nadzienia z pączków, a w sklepie nie idzie dostać bez. Na szczęście moja teściowa jak smaży, to dla mnie specjalnie robi bez nadzienia
kasia.zosia badanie gotowości szkolnej trwało 15 minut? A może będzie jeszcze jakaś druga część? Bo jeżeli nie, to jako pedagog jestem na NIE takim "specjalistom" i ich badaniom...
densik może książka Brazeltona "Rozwój dziecka 0-3"?
Widzę, że pomiary idą, to i ja się zmierzyłam - 103 cm w brzuchu. Mam wrażenie, że ostatnio coś nie rośnie. Za to waga jak najbardziej
Zamierzam dzisiaj zaopatrzyć się w herbatę z liści malin. 35+6 to nie za wcześnie, żeby zacząć pić, prawda?
No i dobra, to mnie troche przekonuje ;-)Misia, ale mój gin np ostatnio na wizycie - 10 dni temu - zastanawiał się, czy mnie nie położyć do szpitala i nie podać powtórki sterydów. Potem stwierdził, że raczej donoszę do bezpiecznego momentu - kazał mi wytrzymać tydzień, który już minął. Często dzieciaki, teoretycznie donoszone lądują pod tlenem, bo jeszcze mają problem, a sterydy to eliminują. Także spokojnie
Super, że już mogę - dzisiaj się w nią zaopatrzę
Czyli to jest badanie tak bardziej pod względem medycznym, a pod względem psychologiczno-pedagogicznym ocenia wychowawca?