reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Mnie zamiast pleców ostatnio okrutnie bolą biodra.... Aż mi strzelają jak ruszam noga, któraś może tak ma? Czasem jak leżę dłużej na jednym boku to coś strasznego.

O właśnie, okna umyje!:D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam jakoś w 30 tc taki okres że bolały mnie biodra. Teraz mi przeszło ale za to kość ogonowa boli. I szczerze powiedziawszy nie wiem czy nie wolałam jak bolały mnie te biodra :baffled:

Szkoda, ze sie wyspac nie mozna, nabrac sil. Jedno co mnie pociesza, ze jak uridze to bede mogla spac na plecach! (teraz sie dusze na plecach) :D

Ja też się duszę na plecach ale chyba najbardziej tęsknię za spaniem na brzuchu bo to była moja jedyna pozycja do spania przed ciążą :p

Mnie też wszystko boli. Brzuch nie rośnie, a Wiktor owszem. Ale wreszcie mam sposób na zgagę, niestety nie całkiem idealny, bo to omeprazol, ale wzięłam wczoraj tabletkę o 16 i nic! Kompletnie zero zgagi do teraz, a jadłam ogory konserwowe, piłam sok pomarańczowy i jadłam pierniczki- po tym na sto procent miałabym zgagę, nawet pijąc litry gavisconu.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja mam tak po Polprazolu. Jedna tabletka starcza mi na 4-5 dni. Jem dosłownie wszystko i nic. Ostatnio miałam tylko zgagę bo cukierkach pudrowych bo popiłam je colą i zrobiła mi się mała rewolucja :p

reklama
Ja miałam jakoś w 30 tc taki okres że bolały mnie biodra. Teraz mi przeszło ale za to kość ogonowa boli. I szczerze powiedziawszy nie wiem czy nie wolałam jak bolały mnie te biodra :baffled:

Ja też się duszę na plecach ale chyba najbardziej tęsknię za spaniem na brzuchu bo to była moja jedyna pozycja do spania przed ciążą :p

To ja mam tak po Polprazolu. Jedna tabletka starcza mi na 4-5 dni. Jem dosłownie wszystko i nic. Ostatnio miałam tylko zgagę bo cukierkach pudrowych bo popiłam je colą i zrobiła mi się mała rewolucja :p

To chyba ten sam lek tylko nazwy inne pewnie :)

Nie chce was straszyć dziewczyny, ale przy karmieniu piersią to spanie na brzuchu jest takie średnie, tak przynajmniej ja miałam ;)
Owszem brzucha nie ma, ale wrażliwe piersi sa ;)

U mnie na zgagę patent taki, ze ja juz prawie nic nie jem...
inna sprawa jest taka ze jestem mega przeziębiona i nie mam na żadne jedzenie ochoty. Wczoraj na kolacje o 17 trochę wafli kukurydzianych, dzis śniadanie herbata z miodem i cytryna... i to tyle.

U mnie na zgagę patent taki, ze ja juz prawie nic nie jem...
inna sprawa jest taka ze jestem mega przeziębiona i nie mam na żadne jedzenie ochoty. Wczoraj na kolacje o 17 trochę wafli kukurydzianych, dzis śniadanie herbata z miodem i cytryna... i to tyle.

Najgorzej, brak apetytu, wtedy już wiem, że jestem chora :/

Martii jaka sliczna kruszynka! Jak duzo wloskow! [emoji7] Gratulacje!

Sojnabig współczuję tych telefonów, sa na pewno bardzo irytujące [emoji19] Trzymam kciuki oby jednak nagle sie coś ruszyło! [emoji4]

Ja przez rok na macierzyńskim będę a potem maleństwo do żłobka a ja do pracy. Finansowo raczej by bylo kiepsko wiec innej opcji nie biorę pod uwagę [emoji4]

Co do spania to ja nie mam problemu z wyspaniem sie, pomimo wstawania i jedzenia w nocy ale musialabym pospac do 12 [emoji1]

Ja dzielnie sie trzymam i nie przeziebilam sie jeszcze ale dzisiaj obudzilam sie z lekkim bolem gardla i oslabieniem wiec poleże w lozku i odpuszcze sobie obowiązki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
narobiłaś mi smaka i teraz mam ochotę na pączka :( :D
Zapraszam, u mnie tez są, ale na pewno nie tkne [emoji6]
Nie cierpię być przeziobiona!!!

5djy3e3kpgua6zwe.png

Do góry