super_mysz17
Fanka BB :)
Mnie zamiast pleców ostatnio okrutnie bolą biodra.... Aż mi strzelają jak ruszam noga, któraś może tak ma? Czasem jak leżę dłużej na jednym boku to coś strasznego.
O właśnie, okna umyje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam jakoś w 30 tc taki okres że bolały mnie biodra. Teraz mi przeszło ale za to kość ogonowa boli. I szczerze powiedziawszy nie wiem czy nie wolałam jak bolały mnie te biodra
Szkoda, ze sie wyspac nie mozna, nabrac sil. Jedno co mnie pociesza, ze jak uridze to bede mogla spac na plecach! (teraz sie dusze na plecach)
Ja też się duszę na plecach ale chyba najbardziej tęsknię za spaniem na brzuchu bo to była moja jedyna pozycja do spania przed ciążą
Mnie też wszystko boli. Brzuch nie rośnie, a Wiktor owszem. Ale wreszcie mam sposób na zgagę, niestety nie całkiem idealny, bo to omeprazol, ale wzięłam wczoraj tabletkę o 16 i nic! Kompletnie zero zgagi do teraz, a jadłam ogory konserwowe, piłam sok pomarańczowy i jadłam pierniczki- po tym na sto procent miałabym zgagę, nawet pijąc litry gavisconu.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja mam tak po Polprazolu. Jedna tabletka starcza mi na 4-5 dni. Jem dosłownie wszystko i nic. Ostatnio miałam tylko zgagę bo cukierkach pudrowych bo popiłam je colą i zrobiła mi się mała rewolucja