reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

U mnie tez nocka do bani-wlasnei przez biodra. Zasne ja boku, czy to lewym czy prawym, jak sie budze to taki bol, ze az lzy sie cisna. Mi pomaga wstac i troche pochodzic, wiec zazwyczaj ide na siku, moze cos sie napije po drodze i probuje zasnac na drugim boku, ale nzow jest powtorka z rozrywki.. Szkoda, ze sie wyspac nie mozna, nabrac sil. Jedno co mnie pociesza, ze jak uridze to bede mogla spac na plecach! (teraz sie dusze na plecach) :D

sojnabig - wiem doskonale jak to wkurzajace jest , gdy termin przechodzi a tu nic. Zycze Ci, zebys nie przenosila zbyt dlugo!

reklama
Pytałam dziś lekarza czy można pić pokrzywe w ciąży ... bo czytałam w necie ,że dużo kobiet w ciąży pije bo to dobre (podobno) jak jest dużo wody w organizmie i ku mojemu zaskoczeniu mam nie pić Haha . Dr powiedziała ,że to jakieś głupoty i ze ta woda ma być i już i nic z tym nie robić :p

Mnie od dziś pachwiny rwą konkretnie :/

No ale z buzi był bardzo ładny :D czy to znaczy, że urodze małego brzydala?! Haha

Jagódka, turluturlu - też się zastanawiam co te mamy nasze maja :/ Ja rozumiem, wnuki itp, ale bez przesady...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Padlam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Mnie też wszystko boli. Brzuch nie rośnie, a Wiktor owszem. Ale wreszcie mam sposób na zgagę, niestety nie całkiem idealny, bo to omeprazol, ale wzięłam wczoraj tabletkę o 16 i nic! Kompletnie zero zgagi do teraz, a jadłam ogory konserwowe, piłam sok pomarańczowy i jadłam pierniczki- po tym na sto procent miałabym zgagę, nawet pijąc litry gavisconu.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też wszystko boli. Brzuch nie rośnie, a Wiktor owszem. Ale wreszcie mam sposób na zgagę, niestety nie całkiem idealny, bo to omeprazol, ale wzięłam wczoraj tabletkę o 16 i nic! Kompletnie zero zgagi do teraz, a jadłam ogory konserwowe, piłam sok pomarańczowy i jadłam pierniczki- po tym na sto procent miałabym zgagę, nawet pijąc litry gavisconu.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę wypróbowac w takim razie ten omeprazol bo ja w nocy to zieję ogniem piekielnym i nic nie pomagało

Ja dziś usnęłam po trzeciej. Nic mnie nie bolało, po prostu nie mogłam zasnąć. Teraz leżę i nic mi się nie chce, ale muszę zwlec zwłoki bo mi pies przy drzwiach stoi. Dziś mam dzień z cyklu " przespałabym cały dzień"

reklama
Czekam w szpitalu na ktg..obok siedziala sobie cicho dziewczyna, polozna sie jej cos zapytala a ta prawie placzem odpowiada ze ma skurcze co 3 min ale czeka na ktg bo była zapisana na dzisiaj[emoji15] matko podziwiam! Ja bym olała ktg i leciała na IP. Położna gdzieś zadzwoniła i wzięli dziewczę biedne [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry