turluturlu
Fanka BB :)
Dziewczyny, od 2 lutego fajne rzeczy dla dzieciaczków w Lidlu i dla Mam:
Link do: Lidl gazetka 30.01.2017
Link do: Lidl gazetka 30.01.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale z buzi był bardzo ładny czy to znaczy, że urodze małego brzydala?! HahaSojna, doczekasz się, ktoś tu pisał, że poród i sraczka przychodzą znienacka
6,5 kg -duże dzidzi rodziłaś we śnie ;-)
.jagódka, ale mnie rozbawiłaś z tym zablokowaniem-jak to jest, że matka przezywała to samo i tak "męczy" córę? bo moja codziennie pisze jak tam jak tam, a jak piszę że nic to ona "to dobrze, poczekaj aż przejdą mrozy"-...jakbym miała na to wpływ. Tak mnie to irytuje!!!
Barnek-zdrówka życzę!
Ja już po kawce i szarlotce, bo byłam rano ostatni raz oddać krew i mocz do badania..kiedy ta ciąża zleciała?
Ale napisalyscie postów uff
Dziewczyny zdrówka na tej naszej końcówce Ja się bronię choć w domu walka o życie trwa- mąż ma kaszel i katar
Miałam spotkanie z polozna- kurczę mam nadzieję ze dojedzie do porodu, że nie będzie mieć dyżuru gdzie indziej. Takiego kogoś jak ona potrzebuje konkretna,miła,zwykla Każde zdanie które wypowiada jest kojace. Niby tak oczywiste rzeczy jak- ze tak czy siak trzeba urodzić,nie da się cofnąć nic, ona potrafi tak fajnie przekazać to
W niedzielę na ktg mam przyjechać do niej na oddział.
Wczoraj na skraju wyczerpania byłam z bólami szyjki i krzyża, aż mi niedobrze z bólu,ale to wina ucisku głowy małej. Pierwszy raz mi łzy jak grochy leciały jak mała zaczęła z całej siły nogami wierzgac po zebrach,żołądku. Chce żeby już koniec to był.
To czujny maz Mój mi ostatnio pobudke o 2 w nocy zrobił [emoji35] bo on chce tabletkę na gardło... szkoda ze nogą nie tupal jeszcze. A za pół godziny mnie budzi - Ej coś po salonie chodzi. Słyszysz, chodzi coś.Mój też miał takie dni, że tak wierzgał... A teraz od 3 dni spokojniutki jak nigdy aż jestem w szoku...
A w ogóle śpię sobie, nagle M. się zerwał i budzi mnie, pytam co, a ten czy na ktg się nie spoznilam, mówię mu ze spoooko mam jeszcze 2 godziny ale jak pamięta haha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie noc bardzo dobrze, nawet mnie plecy nic nie bolały więc to jakiś cud
Tylko coś mnie mdli od rana.. zjadłam śniadanie to może mi przejdzie..
U mnie na szczęście wszyscy cierpliwie czekają na dzidzi i nikt mi nie wydzwania. Mama tylko mówi, że ma poczekać na nią bo 3.02 wraca do Polski i stwierdziła, że musi mi jeszcze okna umyć zanim urodzę
A mój mały znowu od kilku dni bardzo pobudzony jest, skacze, wierci się i coś tam w brzuchu bez przerwy majstruje.. czasem mam wrażenie, że chce już się pcha na świat bo odpycha się nogami od żeber i czuję go wtedy tam nisko
Mnie zamiast pleców ostatnio okrutnie bolą biodra.... Aż mi strzelają jak ruszam noga, któraś może tak ma? Czasem jak leżę dłużej na jednym boku to coś strasznego.
O właśnie, okna umyje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom