reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Hey dziewczyny :) Ja oczywiście nie mogłam zasnąć jak zawsze :/ spałam do 8 i czuje się marnie. Codziennie wstaje z bólem głowy i bólem pleców.
Ja też się zastanawiam jak mój M się spisze bo to nasze pierwsze dziecko :-) :)
Pyta co jakiś czas czy mały śpi /czy mi dokucza... jak mówię, że śpi to od razu mówi to obudź go niech się rusza Haha -wiec się martwi co nie co :D
Ciąża planowana i wyczekana bo pierwsza poroniona :( ale mam wrażenie ,że się boi tej sytuacji i martwi ,że skończy się wolość itd:happy2:

Tak dużo osób choruje ,że omijam wszystkich przeziębionych szerokim łukiem . Już raz byłam chora i 2 tyg się męczyłam :/ nie chce już nic załapać

reklama
a o od rana leży i jęczy a miał temperaturę ledwo trochę ponad 37
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przy tej temperaturze facet jest już umierający [emoji23][emoji23][emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Witam sie i ja. Niestety dalej z katarem i bolem gardla. Dzis mam wizytę u mojej lekarki, odbiore wreszcie gbs, brzuszek dalej bardzo wysoko wiec chyba raczej Mala chce posiedzieć do lutego :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

No zesz k...wa umówiłam męża z Zosia na 10:45 do lekarza, obudziłam go, guzdrał się oczywiście i zajechał na 11 i wiecie co stwierdził? Ze jak już zajechał za późno to nawet nie będzie wchodził do budynku i wrócił do domu. No chyba go dziś zabije. Jeszcze się pyta czy wieczorem przyjmują i będzie skamlał żeby mu zadzwonić i go umówić bo mu trzeba zwolnienie do pracy.

No i ja się witam porannie.
Ale mam taki humor, że mogłabym komuś coś zrobić, wściekłość z nadmiarem energii się u mnie miesza.
Nie wiem co się stało, muszę te energię i złość gdzieś spożytkować może coś upichcę bo ćwiczenia mi ulgi nie przyniosły.
Co najgorsze, od tygodnia mam napady wilczego głodu, przez całą ciążę tak nie miałam! Co 2 godziny bym mogła jeść, co za koszmar, pilnuję się, jem zdrowo, ale zwariować można.
Życzę zdrówka chorowitkom:)
Ech Ci mężowie...kasia.zosia-brak słów.. :)
Dziewczyny z Żelaznej-żeby dla nas miejsc starczyło:D

No i ja się witam porannie.
Ale mam taki humor, że mogłabym komuś coś zrobić, wściekłość z nadmiarem energii się u mnie miesza.
Nie wiem co się stało, muszę te energię i złość gdzieś spożytkować może coś upichcę bo ćwiczenia mi ulgi nie przyniosły.
Co najgorsze, od tygodnia mam napady wilczego głodu, przez całą ciążę tak nie miałam! Co 2 godziny bym mogła jeść, co za koszmar, pilnuję się, jem zdrowo, ale zwariować można.
Życzę zdrówka chorowitkom:)
Ech Ci mężowie...kasia.zosia-brak słów.. :)
Dziewczyny z Żelaznej-żeby dla nas miejsc starczyło:D

Turluturlu ja mam pomysł co możesz zrobić ze swoją złością! Przyjedź i pobij mojego męża :D

Hej, ja wczoraj miałam kiepski dzień, w nocy budziłam się co chwila i skurcze... masakra, ale dziś jest już dużo lepiej (tylko 3 pobudki w nocy do toalety ;) )
Przyznam, że staram się unikać osób chorych, nie chcę niczego złapać przed tzw. wybuchem ;) do tego kilka razy w tygodniu czosnek musi być grany (dodaję prawie do wszystkiego), zatem jeszcze jakoś się trzymam 8-)
Dziewczyny, widzę, że w Wawie popularna jest Żelazna, chyba dobrze, że wybrałam Madalińskiego ;) zawsze jedna mniej w kolejce :biggrin2:
Pozdrawiam serdecznie

Witam się ze wszystkimi :)

Kasiu_linka super, że już jesteście w domku! :)
Magdalena79 trzymam kciuki, żeby z Adasiem było wszystko w porządku. Super, że zaczął powolutku przybierać na wadze!
.jagódka coś w tym współczuciu facetom jest. Mój najbardziej się boi tego, co będzie "po" - przeraża go trochę samo podnoszenie itp. noworodka ;)
Kasia.zosia oj, też bym się wkurzyła na męża w takiej sytuacji. Zapisujesz ich na wieczór do lekarza? :p

U mnie noc tragiczna, przez ból pleców nie mogłam spać :/ jak już jakimś cudem udało mi się ułożyć tak, że plecy nie bolały, to zaczynało mnie piec coś wewnątrz pod biustem... mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie lepsza :/ idę zaraz na jakieś zakupy, może się trochę "rozprostuję" ;)

turluturlu - moze godzina "0" juz niedlugo i organizm magazynuje energie? Ja tez mam taka hustawke: jeden dzien z morzem energii drugi do bani itd

kasia.zosia - moj to z tych spoznialskich (grrr) egzemplarzy, ale jakby sie spoznil to raczej sam poszedlby skomlec tam, zeby go przyjeli, a nie z powrotem do domu :)

Ja wyodkurzalam chalupe, zmylam podlogi, zmienilam posciele, posprzatalam porozrzucane rzeczy i teraz padlam na fotel.
Wczoraj tesciowa stwierdzila, ze pewnie juz niedlugo, bo jakos inaczej an twarzy wygladam.. ah jak ja lubie takie wrozki :) Poki co termin za 2 tyg, wiec mam jeszcze czas :)

reklama
Do góry