reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Nie myślałam, że codzienna higiena mnie tak ucieszy [emoji23][emoji23][emoji23]Anna brawo! Ja już chyba do porodu się nie będę sama golic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko mi sms rano napisał co go boli i ze spocony się obudzil ;-)
To on prawie jak ciężarna [emoji16][emoji16][emoji16]
Magdalena zdrówka i wytrwałości
Pranie ogarnięte, obiad się gotuje, że staje posprzątać
U
użytkownik 902
Gość
Witam się w poniedziałek. Noc całkiem znośna.
Magdalena spokojnie takie maluchy bardzo szybko nadrabiaja. Moja córka spadła do 2160g i szybko odbiła, a teraz prawie najwyższa w klasie
Kattaya co kraj to obyczaj, u nas słodkie mamy wszystkie mają rozwiązywane ciążę przez cc. Nie wiem, czy to przez ryzyko hipoglikemii czy przez makrosomie płodu.
Dziś odbieram gbs i pojadę przy okazji po oryginał grupy krwi, bo nie wiem, czy to co mam, uznają. Wydrukuje plan porodu i zamykam torbę.
Córcia poszła na te ferie, ciekawe czy jej się spodobają
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magdalena spokojnie takie maluchy bardzo szybko nadrabiaja. Moja córka spadła do 2160g i szybko odbiła, a teraz prawie najwyższa w klasie
Kattaya co kraj to obyczaj, u nas słodkie mamy wszystkie mają rozwiązywane ciążę przez cc. Nie wiem, czy to przez ryzyko hipoglikemii czy przez makrosomie płodu.
Dziś odbieram gbs i pojadę przy okazji po oryginał grupy krwi, bo nie wiem, czy to co mam, uznają. Wydrukuje plan porodu i zamykam torbę.
Córcia poszła na te ferie, ciekawe czy jej się spodobają
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia-A
Fanka BB :)
Jak tu wczoraj był to wyglądał bardziej jakby sie stresowal niż był chory. I brzuch go boli. To chyba z nerwów ;-)To on prawie jak ciężarna [emoji16][emoji16][emoji16]
U
użytkownik 902
Gość
Dotarło do niego, że ciąża kończy się dzieckiem?
Kurcze, wchodzę do kuchni, a tu armageddon, złamał mi się półmetrowy kaktus - właściwie to sukulent z tysiącami odnóg. Pół podłogi w zielsku:/ A taki był ładny(
Kurcze, wchodzę do kuchni, a tu armageddon, złamał mi się półmetrowy kaktus - właściwie to sukulent z tysiącami odnóg. Pół podłogi w zielsku:/ A taki był ładny(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
U
użytkownik 902
Gość
To może on rodzić będzie hahahah Wiecie ja trochę współczuję facetom. Oni kompletnie nie wiedzą co się z nami dzieje, całą ciążę jeszcze jakoś znoszą, ale przed porodem, to panika ich w większości zżera straszna. Po porodzie też dezorientacja, bo jak to 6 tygodni szlabanu? Jeszcze dziecko nagle się pojawia (nie wiadomo skąd), my rozdrażnione, płaczące nie wiadomo o co..
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Hej dziewczyny tak siedzę i myślę czy czasami ta infekcja i wysokie crp nie miało wpływu na moje skurcze... Praktycznie już kończę antybiotyk i nic nie czuję, tak jakby poród był bardzo daleko...Gdybym miała słabszą szyjkę to już dawno byłoby po.
kosik_3
Cześć dziewczyny moja noc spokojna bez boleści i skurczy w końcu mogłam się wyspać
Dziś zamierzam poprasować upraną wczoraj pościel dla mojego maluszka i założyć do łóżeczka - może wrzucę potem fotkę pokoiku bo już będzie w 100% gotowy
Co do cukrzycy, lekarze różnie podchodzą, niestety wielu z nich bagatelizuje..nie wiem jak szpitale. Ja dowiadywałam się w Warszawie jak to wygląda. No i oczywiście inaczej traktowane są ciężarne z insuliną i inaczej te na samej diecie.
Dziś zamierzam poprasować upraną wczoraj pościel dla mojego maluszka i założyć do łóżeczka - może wrzucę potem fotkę pokoiku bo już będzie w 100% gotowy
Co do cukrzycy, lekarze różnie podchodzą, niestety wielu z nich bagatelizuje..nie wiem jak szpitale. Ja dowiadywałam się w Warszawie jak to wygląda. No i oczywiście inaczej traktowane są ciężarne z insuliną i inaczej te na samej diecie.
reklama
super_mysz17
Jagódka masz rację, im bliżej porodu tym faceci bardziej panikują. Aktualnie jak tylko stęknę to mój już się spina i dogląda dlaczego stękłam
U mnie noc znośna ale co chwilę się budziłam i mnie to strasznie wkurzało.. I coś od wczoraj ciągle do toalety na 2 chodzę.. mam nadzieję, że to nie jelitówka.
U mnie noc znośna ale co chwilę się budziłam i mnie to strasznie wkurzało.. I coś od wczoraj ciągle do toalety na 2 chodzę.. mam nadzieję, że to nie jelitówka.