reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja mam tragiczne paznokcie i tez zauwazylam , ze jak zaczelam jakas odzywka smarowac to jeszcze bardziej zaczely mi sie rozdwajac :/

Ja tesknie do gor, tutaj nie ma zadnych gor...

Klauduska - moj tez ma oczy chyba naokolo glowy, jak prowadzi to tylo informuje: tam jest taki ptak.. teraz sasiad nas minal i machal..popatrz na to.. widzialas to?.. a ja zawsze jakas slepa :) no gory czy jezioro zauwaze :) a prostytutek kolo drogi tutaj brak :)

Monsku - moje paznokcie też są tragiczne a podobno w ciąży powinny takie ładne być :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Klauduska- jak lubisz spokojne miejsca to polecam Głębinów albo Skorochów. Tam na plaży przy domkach widoki są przepiękne :)
U nas prostytutek raczej w pobliżu nie ma ale parę razy widziałam więc nie musiałby się wracać w razie czego :D
Monsku to tak jak mój, ciągle zauważy a to bażanta, a to sarnę a to zająca mimo, że prowadzi a ja ślepa i nie widzę nic :p

Ja golę się na czuja tylko wykończenie zostawiam mężowi, bo jak nie zostawiam mu do wykończenia to zawsze się zatnę. Ale ogólnie nie ma zbyt dużo do poprawy, zawsze mi to wychodzi :p

Teraz przypomnialo mi sie o co mialam Was zapytac. Czy ktorejs z Was tez sie pogorszyl wzrok w ciazy? Tuz przed ciążą mialam robione badania i dobrane okulary, a ogolnie nawet bez nich dosc dobrze widzialam. A teraz nawet tv nie obejrze bez okularow bo nic nie widze z takiej odległości. Auta prowadzic bez okularów to nawet w dzien nie moge bo wszystko mam rozmazane [emoji19]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super_mysz17 ja zawsze musze je obejrzec wiec malz zawraca i oceniamy [emoji23] Tak odnosnie tych zwierzat to pomimo, ze mieszkam na wsi myslam, ze sarna i jelen to para. Nigdy nie slyszalam o jakims sorku a lania to byla dla mnie duza sarna [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Klauduska u mnie wzrok ten sam ale oczy mnie czesto bola.... za to sluch mam za dobry :)
Klauduska piekne widoki!!! Zawsze chcialam pojechac do szklarskiej ale wychodzilo tak ze jezdzilam do zakopanego...
Do Mazur mam sentyment bo jezdzilam z rodzins odkad pamietam... jak bylam malutka to wpierw do Augustowa a pozniej chyba z 8 lat do Gizycka, uwielbiam mazury..
Wczoraj sie przeprowadzilismy do sypialni, narazie mamy tylko lozko, stara komode i kolyske dla malego ale milo pospac w pokoju a nie w salonie :)
Ja cala ciaze nie maloealam paznokci bo mi sie nie chcialo a od tygodnia maluje i dzisiaj jeszcze wlosy pofarbuje :) moze u mnie to wystepuje zamiast wicia gniazda :)

Mi się wzrok pogorszył i to bardzo, ale byłam u okulisty i kazała nie zmieniać na razie szkieł, bo albo wzrok wróci do normy albo pogorszy się do końca ciąży jeszcze bardziej. Ale muszę iść jeszcze raz na badanie dna oka przed porodem.

Klauduska ja póki nie zobaczyłam jakiegoś obrazka w internecie to też myślałam, że jeleń i sarna to para :p

reklama
W każdej ciąży gorzej widzę i potem wraca do normy.
Z goleniem też mamy problemy, i z widocznością i z wyginaniem się
Paznokcie już jakiś czas temu zmyłam, u nas wymagają zmytych. W tej ciąży mam raczej słabe, lepsze miałam przed ciążą.
Wreszcie śniadanko zjadłam - tyle dobrego, że dzięki temu, że wyszłam, kupiłam świeżutkie bułeczki:) Pierońsko zimno dziś u mnie -10... brrrr wszystko oszronione i mgła.

Do góry