reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Co do wyjazdów w góry to mi chyba i tak najbardziej pasuje Nysa. Widoki są przepiękne- i jeziora i góry. I daleko też nie mam bo jakieś 90 km. Byliśmy w tamtym roku i sam widok mnie zrelaksował :) ale góry też kocham chociaż nigdy nie byłam a daleko nie mam :D
o jak ja uwielbiam te tereny opolskiego ;) Nysa Otmuchów Paczków Złoty Stok i wiele innych w tamtych terenach :) raz do roku jedziemy z mężem i dzieckami w tamte tereny :D i góry :D i te jeziora :) i ogólnie ten klimat...ale się rozmarzyłam :D już tęsknię do wyjazdu w tym roku :D
ja na góry lubię patrzeć, natomiast łazić po nich nie za bardzo ;) a widok z mieszkania mam cudowny - właśnie na góry :)

reklama
Super_mysz17 ja tak stwierdzam, ze w Karpaczu jednak sa piekne widoki bo widac panorame gor i mozna po nich pospacerowac w poblizu, a w Szklarskiej znowu jest chyba wiecej sciezek po Parku Narodowym ale takich raczej do spacerowania jak po lesie. Zalezy kto co lubi [emoji4] W Nysie bylismy ogladac auto w tamtym roku ale nie zauwazylam ani jezior, ani gor [emoji19] Ja mam zazwyczaj jakis problem z wylapaniem widokow, prostututek na trasach tez nigdy nie zauwazam, dopiero każe mężowi zawracac zebym mogla zobaczyc...

Rodosek teraz jak juz obie zaczelyscie tak wzdychac to az musze poszukac informacji i zobaczyc bo takie polaczenie gor i jezior byloby idealne na te wakacje [emoji7][emoji4]

Mąż mi wczoraj stwierdzil, ze albo strasznie wyladanialam w tej ciazy, albo on sie coraz bardziej zakochuje we mnie. Teraz zaczynam myslec o tym, zeby jak najdluzej chodzic w tej ciąży [emoji23][emoji23] No wiecie to az smieszne jak on przezywa ten zblizajacy sie porod. Jagodka i moj tez stwierdzil, ze chodze jak taki pingwin a jak stoje to wyglądam jak kaczuszka [emoji23] A jak tylko widzi dziecko na sankach to wzdycha, ze on tez by juz tak chcial wozic na sankach Pole i juz nie moze sie doczekac tego [emoji23] Chyba musze go zaczac troche przygotowywać do porodu, zeby nie przezyl za duzego szoku jak sie zacznie bo cos czuje, ze bede dzwonila po karetke, zeby jego zabrala [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas nie ma takich wymogow, wiec moze mi maz zmyje u nog i nowym pomaluje, bo ja nie dosiegam.
Ogolic sie dzis probowalam miejsca intymne, i m musi. Szkoda bo jeszcze ze 3 tygodnie temu sama dawalm radę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Barnek ja się ogoliłam sama :D sukces z moim brzuchem, pomogło lusterko :)

U nas nie ma takich wymogow, wiec moze mi maz zmyje u nog i nowym pomaluje, bo ja nie dosiegam.
Ogolic sie dzis probowalam miejsca intymne, i m musi. Szkoda bo jeszcze ze 3 tygodnie temu sama dawalm radę

Mi też już M ostatnio pomagał się ogolic przed wizytą u lekarza :p ja już też nie daje rady sama w żadnej pozycji :p

Ja mam tragiczne paznokcie i tez zauwazylam , ze jak zaczelam jakas odzywka smarowac to jeszcze bardziej zaczely mi sie rozdwajac :/

Ja tesknie do gor, tutaj nie ma zadnych gor...

Klauduska - moj tez ma oczy chyba naokolo glowy, jak prowadzi to tylo informuje: tam jest taki ptak.. teraz sasiad nas minal i machal..popatrz na to.. widzialas to?.. a ja zawsze jakas slepa :) no gory czy jezioro zauwaze :) a prostytutek kolo drogi tutaj brak :)

reklama
Ja znowu czytałam ze herbatkę można od 32 (ale zaczęłam 35+0 bo nie mogłam się zdecydować czy pic czy nie, zreszta lekarka przewidywała cc) a wiesiołek ok 36. Kolejna ciekawostka, wiesiołek jest dobry na pms.

Do góry