reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Umówiłam dziś w końcu Jaśka na bilans, za tydzień maja tez jakieś badanie w przedszkolu, któremu podlegają wszyscy zerowkowicze. Nie mogę uwierzyć ze on już do szkoły idzie za 8 miesięcy! Rodosek mi tez się nie spieszy, do terminu mam 3 tygodnie i chetnie poczekam :) ja prezenty zamówiłam dziś dla dzieciaków, muszę je sobie do torby szpitalnej wpakować żeby im dać zaraz jak przyjadą zobaczyć braciszka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Barnek ja jeszcze nie mam dziecka a juz myślę jak to bedzie ze szkołą, dorastaniem i czy dam sobie rade, i co jak będziemy chcieli miec kolejne dziecko... [emoji23] Po prostu taka nasza natura [emoji1] U mnie cora tez juz w kanale rodnym a mam jeszcze miesiac do terminu oO

Sojna mozemy sobie przybic piateczke! [emoji16] Ja byłą dziewczynę małza spotkalam w salonie sukni slubnych, haha [emoji23] To było dopiero spotkanie... A z tym brzuszkiem zrobilabym to samo! Machalabym przed nosem [emoji16]

Magdalena79 trzymaj się dzielnie!

Japko wspolczuje bardzo. Irytujące jest to, ze nikt konkretnie nic nie zalatwi tylko jedni odsylaja do drugich...

Airfix a tak czekalam na opis sytuacji jakby sie rodzinka dowiedziala o niespodziance [emoji16] Ale w szoku na pewno byli!

Wszystkozajete uff, przynajmniej wszystko sie wyjasnilo! I moze rzeczywiscie tak jak napisała jagodka odpusc sobie teb luxmed bo wiecej nerwow Ci napsuli niz pomogli...

Nadrobilam wreszcie wszystkie posty. Dojechalam w gory, wczoraj byl spacer i kolacja. Dzisiaj rano zawiozlam K na stok a sama wracam do nauki [emoji19][emoji30] Dzisiaj zamierzam zrobic troche dłuższy spacer do wodospadu. I lecimy na smazonego pstrąga [emoji7]

Co do marudzenia to mi sie strasznie brzuszek opuscil i jak ktoras kiedys pisala tez czuje sie jak z plecakiem na kolanach [emoji30]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Szanowne Panie, w dziale ankiety umieściłam informację o płatnym badaniu - serdecznie zachęcam do udziału.
Link do: Płatne badanie dot. ważnych wydarzeń życiowych
Nie jest bardzo wymagające, internetowe z możliwością uzyskania nawet 140 zł wynagrodzenia.
Realizowane jest przez Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie i dotyczy ważnych wydarzeń życiowych.
Pierwsza część badania powinna być zrealizowana na miesiąc przez wydarzeniem, czyli w Pań wypadku przed narodzinami dziecka.
Jestem do dyspozycji w razie pytań.

Pozdrawiam,
Lena

a te nasze suwaczki to faktycznie jakieś przekłamane kasia.zosia masz tydzień wcześniej termin, a na suwaczku masz dokładnie ten sam tydzień i dzień co ja :D

Klauduśka - baw się dobrze i uważaj na siebie i Polę! My kiedyś wpadliśmy na ex mojego małża gdzieś w supermarkecie, ja akurat w mini, odstrzelona, wychudnięta po Adamie, z dwójką dzieci... ale miała minę:D Za to swojego ex spotkałam na chrzcinach własnego dzieckaxD Wynajęliśmy lokal na chrzciny, jakaś inna grupa miała drugie chrzciny na piętrze na antresoli, a taras zostawili do dyspozycji gości z zewnątrz - co nam nie przeszkadzało. On mieszka niedaleko, ale to było bez znaczenia. Wyszliśmy na dwór, bo pogoda wyjątkowo dopisała, a przy stoliku siedzi on z dziewczyną i jakimiś znajomymi:D Moja mama prawie kark skręciła, żeby zobaczyć jak on teraz wygląda (kilkuletni związek z liceum i zerwany kontakt zupełnie)
Airfix - też myślałam, że będzie więcej fajerwerków:D
Mój suwak też zwariował

Klauduśka - baw się dobrze i uważaj na siebie i Polę! My kiedyś wpadliśmy na ex mojego małża gdzieś w supermarkecie, ja akurat w mini, odstrzelona, wychudnięta po Adamie, z dwójką dzieci... ale miała minę:D Za to swojego ex spotkałam na chrzcinach własnego dzieckaxD Wynajęliśmy lokal na chrzciny, jakaś inna grupa miała drugie chrzciny na piętrze na antresoli, a taras zostawili do dyspozycji gości z zewnątrz - co nam nie przeszkadzało. On mieszka niedaleko, ale to było bez znaczenia. Wyszliśmy na dwór, bo pogoda wyjątkowo dopisała, a przy stoliku siedzi on z dziewczyną i jakimiś znajomymi:D Moja mama prawie kark skręciła, żeby zobaczyć jak on teraz wygląda (kilkuletni związek z liceum i zerwany kontakt zupełnie)
Airfix - też myślałam, że będzie więcej fajerwerków:D
Mój suwak też zwariował

Nas i tak chyba nic nie przebije :p była żona mojego męża ma dziecko i mieszka z moim byłym facetem (byliśmy razem 5 lat) :D

Mój mąż nie miał żadnej dziewczyny przede mną wiec nigdy nie spotkam jego ex :D prędzej mojego, ale raczej z wszystkimi jestem w dobrych stosunkach :)
Klauduska baw się dobrze i ostrożnie :)

reklama
Do góry