reklama
U
użytkownik 902
Gość
Magdalena jak klikasz "odpowiedz" to pod cytatem "quote" wpisujesz swoją odpowiedź i dopiero wystawiasz komentarz
Densik Tulam, szpitale to okropne miejsca. Jesteś bardzo dzielna, już tak długo leżysz, dasz radę Kochana do końca dla dobre Okruszka
Densik Tulam, szpitale to okropne miejsca. Jesteś bardzo dzielna, już tak długo leżysz, dasz radę Kochana do końca dla dobre Okruszka
magdalena79
Fanka BB :)
Jest taka możliwość i byłabym za tym żeby mnie przywieźli. Może jutro się okaże. Ale mam nadzieję że to tylko alarm i adaś zechce jeszcze posiedzieć w brzuszku.
kasiu_linka
Co do tego zamkniętego to można by zamknąć, bo faktycznie może nie każdy będzie chciał umieszczać fotek maluchów... tylko ja mam taki problem, że na ten już zamknięty nie umiem trafić... i nie rozumiem czy to jakiś nowy będzie zamknięty, czy wszystko tu, czy ten już zamknięty... mam nadzieję, że nie poplątałam [emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
magdalena79
Magdalena jak klikasz "odpowiedz" to pod cytatem "quote" wpisujesz swoją odpowiedź i dopiero wystawiasz komentarz
Właśnie się trochę pogubiłam, widać że dawno mnie tu nie było. Dzięki za uwagę, mam nadzieję że nie ppknociłam.
magdalena79
Znów coś nie tak.
U
użytkownik 902
Gość
super_mysz17
A mi to bez różnicy, może i być zamknięty tylko też właśnie się zastanawiam czy ten byłby zamknięty czy przenosimy się po prostu na ten zamknięty co już jest?
kasiu_linka
Magdalena trzymaj się dzielnie, lekarze wiedzą co robić.
Densik ja czasem to sobie nawet muszę popłakac, od razu mi lepiej wtedy [emoji6] podziwiam Cie Kochana szpitale to nie za fajne miejsca, a Ty i tak nieźle to znosisz. Jak pomyślę o Tobie to nawet mój depresyjny stan wydaje się taki trochę wysssany z palca [emoji6]
Densik ja czasem to sobie nawet muszę popłakac, od razu mi lepiej wtedy [emoji6] podziwiam Cie Kochana szpitale to nie za fajne miejsca, a Ty i tak nieźle to znosisz. Jak pomyślę o Tobie to nawet mój depresyjny stan wydaje się taki trochę wysssany z palca [emoji6]
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Jestem za przeniesieniem się na zamknięty, albo zamknięciem tego. Marcówki zdecydowana większość postów mają na zamkniętym, jest też wątek ogólny, żeby mogły nowe osoby dołączać i jeśli one się udzielają na tym ogólnym to są zapraszane na zamknięty. Tak samo nieaktywne od dawna osoby są usuwane z zamkniętego, żeby zachować jakąś tam prywatność i mieć aktywną społeczność, a nie tylko tabuny czytaczy. Co do dodawania nowych wątków przez poboczne osoby to ja akurat tego nie zauważam bo korzystam tylko z aplikacji w sumie i zaglądam w subskrybowane, ale porządek musi być
Magdalena w szpitalu jesteś nadal tak? Sterydy na płucka dostałaś?
Magdalena w szpitalu jesteś nadal tak? Sterydy na płucka dostałaś?