reklama
magdalena79
Fanka BB :)
Dostałam jedną dawkę a druga ma być po 24 godz.Jestem za przeniesieniem się na zamknięty, albo zamknięciem tego. Marcówki zdecydowana większość postów mają na zamkniętym, jest też wątek ogólny, żeby mogły nowe osoby dołączać i jeśli one się udzielają na tym ogólnym to są zapraszane na zamknięty. Tak samo nieaktywne od dawna osoby są usuwane z zamkniętego, żeby zachować jakąś tam prywatność i mieć aktywną społeczność, a nie tylko tabuny czytaczy. Co do dodawania nowych wątków przez poboczne osoby to ja akurat tego nie zauważam bo korzystam tylko z aplikacji w sumie i zaglądam w subskrybowane, ale porządek musi być
Magdalena w szpitalu jesteś nadal tak? Sterydy na płucka dostałaś?
magdalena79
Cieszę się że będę mogła z wami popisać. Szkoda że tak późno się zdecydowałam bo tyle tematów umknęło. Pozdrawiam mamusie i w nich dzidziusia i idę spać☺
U
użytkownik 902
Gość
Nie masz bo jesteś jeszcze "świeża"Ja też jestem za zamkniętym. Zastanawiam się czy on już jest czy dopiero będzie bo pewnie dostępu nie mam![]()
Tylko nie wiem czy Rozmaryn dostałą propozycję zamknięcia tego co tu mamy dla postronnych, czy jakąś innną
Jenny_1502
hmm rozumiem, że jesteście za zamkniętym. Tak się zastanawiam czy podchodzę pod "tabun czytaczy", udzielam się dosyć skromnie, bo po prostu wydaje mi się, że u mnie nic się jakoś nie dzieje (albo tego nie dostrzegam), ale swoimi postami (bez moich pytań) nieraz rozwiałyście wątpliwości czy bolączki związane z ciążą, za co Wam bardzo dziękuję
)
magdalena - nawet sobie nie wyobrażam co czujesz, ale wierzę, że jesteś w dobrych rękach
swoją drogą nie pomyślałam, że w sumie fajnie by było wybrać się z małżem na "rande-wu" ostatni raz we dwójkę
)) dobry pomysł
coś ogarnę
magdalena - nawet sobie nie wyobrażam co czujesz, ale wierzę, że jesteś w dobrych rękach
swoją drogą nie pomyślałam, że w sumie fajnie by było wybrać się z małżem na "rande-wu" ostatni raz we dwójkę
Matko dziewczyny, ale naskrobalyscie, duzo tego. Ja dzis w koncu sie za prace wzielam i przynajmniej stare mejla odpowiedziałam bo juz sie zbierałam a ciagle mi sie nie chcialo. Blee
Ja jestem za zamkniętym, jestem generalnie przeciwnikiem pokazywania siebie i rodziny na forach, tak aby każdy mógł to zobaczyć. U nas sa grupy zamknięte na FB, i tam głównie wszyscy piszą.
Magdalenka 34 to juz wysoka ciąża. Nawet jakby dziecię sie miało teraz urodzić to wazy juz pewnie ze 2,5 kg. Ja mam wcześniaka z 34 tg i oprócz problemów z karmieniem to innych nie było. Karmić sie udało, tylko stresujące to było. A tak synciu jest zdrowy. Ma dzis 7 lat i cały dzień sie o cos ze mną wykłócał. Nie wiem jak dam sobie radę w okresie dojrzewania... .. wiem wiem tutaj noworodki a ja o dojrzewaniu plotę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem za zamkniętym, jestem generalnie przeciwnikiem pokazywania siebie i rodziny na forach, tak aby każdy mógł to zobaczyć. U nas sa grupy zamknięte na FB, i tam głównie wszyscy piszą.
Magdalenka 34 to juz wysoka ciąża. Nawet jakby dziecię sie miało teraz urodzić to wazy juz pewnie ze 2,5 kg. Ja mam wcześniaka z 34 tg i oprócz problemów z karmieniem to innych nie było. Karmić sie udało, tylko stresujące to było. A tak synciu jest zdrowy. Ma dzis 7 lat i cały dzień sie o cos ze mną wykłócał. Nie wiem jak dam sobie radę w okresie dojrzewania... .. wiem wiem tutaj noworodki a ja o dojrzewaniu plotę
U
użytkownik 902
Gość
Jenny nie jesteś podczytywaczem anonimowym na pewno
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Elenna
Magdalena79 o matko! Współczuję przeżyć. Trzymajcie się!
Ja bym chyba wolała, żeby ten zamknąć wątek zrobić zamkniętym i do tego kilka tematów potem możemy podciągnąć. Takie jak historie z porodówki itp itd. Byłoby wszystko w jednym miejscu.
Ja bym chyba wolała, żeby ten zamknąć wątek zrobić zamkniętym i do tego kilka tematów potem możemy podciągnąć. Takie jak historie z porodówki itp itd. Byłoby wszystko w jednym miejscu.
reklama
tylko ja mam taki problem, że na ten już zamknięty nie umiem trafić... i nie rozumiem czy to jakiś nowy będzie zamknięty, czy wszystko tu, czy ten już zamknięty... mam nadzieję, że nie poplątałam [emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo, nie mogę się połapać z tymi zamkniętymi